|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:18 16. Jun 2012 |
|
|
Děkuji všem, kteří dneska trpěli rozmary mojí postavě. Speciální dík patří Desmondovi za statečnost. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:05 16. Jun 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Díky pár jedincům ve hře ale někdo tu epickej fakt nebude.Je to fakt bajkař =)
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:08 24. Jun 2012 |
|
|
Tak díky za pohádkovej večer, příjemná změna, děcka reagovala jak živá a je mi jasné, že pro dm to nebylo asi úplně jednoduché, ovládat takovej houf.
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:59 25. Jun 2012 |
|
|
Děkuji za pěknou hru dneska.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:02 25. Jun 2012 |
|
|
Caehan wrote: Děkuji za pěknou hru dneska. Taky se přidávám a dík všem, co jsem potkal. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:06 25. Jun 2012 |
|
|
Děkuju za pohádkový večer, přestože jsem z něj mohla vidět jen část. A srdečný dík Dekovi za větší pomoc a ochotu poradit, než bych kdy čekala. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:06 25. Jun 2012 |
|
|
Já děkuju světu za soukromou grálovou výpravu. I když jsem nakonec chcípl, jakmile odeznělo prvotní nasrání, tak to mělo super atmosféru. Hell yeah!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:35 25. Jun 2012 |
|
|
Thurms wrote: Tak díky za pohádkovej večer, příjemná změna, děcka reagovala jak živá a je mi jasné, že pro dm to nebylo asi úplně jednoduché, ovládat takovej houf. Taky díkas všem, bylo to fajn a halvně sranda. A jako vždy jsem zapoměl na screeny  , no nevadí. Mě pobavilo, jak Josífek začal tleskat a příběh ještě neskončil a pak když příběh skončil, tak do něj nějaká holčička drcla a řekla "Ted už můžeš" *tleská* 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:24 25. Jun 2012 |
|
|
Děkuji RoFovi za organizaci pohádkového večera a za vyvěšení pohádek z něj na fórum.  Škoda, že je málo screenshotů. Děkuji autorům všech vyvěšených pohádek za jejich pěkné zpracování. 
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:49 25. Jun 2012 |
|
|
Já se taky přidám s poděkováním... hlavně za trpělivost Reakce dětí mám nasledovány z reálu z divadla, kam chodím pravidelně s holkama, ale hromadné vodění postav trochu pokulhává a ve finále už jsem ztrácela přehled ve který postavě zrovna jsem.. ale bavila jsem se, pohádky byly super.. díky 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:28 25. Jun 2012 |
|
|
Díky hráčům za postavy Comdina a Riena. Gnóm, který sežene vše a má po ruce vše se mi moc líbil (samozřejmě jen za účelem výdělku  ). Moc pěkné. A Nadutý elf, jak se patří s vytříbenými změnami chování... jo s Kir se umí pěkně porafat, to je fakt. Bavilo mě to. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:59 28. Jun 2012 |
|
|
Díky za dnesni prihodu.......dika paulusovi, ze byl zrovna na tom miste Je tezky hrat trpaslika kterej je nadsenej z obchodu a zprace kdyz vim do ceho se zenu xD
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:57 02. Jul 2012 |
|
|
Díky všem účastníkům zájezdu do Týnce za krásný víkend.
Attachments: |

DSC_0945.jpg [ 124.92 KiB | Viewed 1516 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:48 02. Jul 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Fakt mě mrzí, že jsem musel být jinde! Jel bych hnedka taky, jinak Bahnáčku, to jsi ty na té fotce?
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:39 02. Jul 2012 |
|
|
Jop 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|