|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 17:25 11. Aug 2011 |
|
|
Krynské hory - tábor skřetů špatně položený východ ze stanu, postava se zasekne do stanu a nechce sama vylézt.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 11:11 20. Aug 2011 |
|
|
Karatha, šlechtická čtvrť - vchod do zámku(?). Vrata se otevřou, přechod tam je, ale nejde jím projít do jiné lokace. Zato jde projít dovnitř (zůstat v lokaci) a tlapat po prázdných místnostech 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 15:47 22. Aug 2011 |
|
|
kokosak wrote: Karatha, šlechtická čtvrť - vchod do zámku(?). Vrata se otevřou, přechod tam je, ale nejde jím projít do jiné lokace. Zato jde projít dovnitř (zůstat v lokaci) a tlapat po prázdných místnostech  jo a když už ho prolezeš a zjistíš že tam nic neni a pak nemůžeš ven. já jsem se musela lognout několikrát než mě to pustilo ven.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 22:40 14. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Krynské hory - tábor skřetů - stan vůdce -> Krynské hory - tábor skřetů
Přechod sice funguje, ale háže do neprůchozí textury stanu = zablokuje ty, co výjdou ven
_________________ .
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 03:04 13. Nov 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Prahvozd- lokace před jeskyní goril --> bažina s krokodýli
Přechod háže do jiné lokace než bylo dříve (než logicky navazuje, vzhledem k poloze). Možná je ta časoprostorává anomálie úmyslná, ale radši to sem píšu.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 23:07 11. Dec 2011 |
|
|
Ivory - nájemní domy - dům u staré studny
když vylezu, hodí mě to do lokace Ivory hřbitov, před dům U vysmáté dýně
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 14:48 25. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Daf Jamovy jeskyně jak jsou ethercapové a pavouci.
Na konci komplexu je průchod, který nefunguje
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 20:21 09. Jan 2012 |
|
|
Jo, tohle je nefunkční už víc jak rok, vlastně si nepamatuju, že by to někdy funkční bylo 
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 18:49 03. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Beldska skaliska - zapadne od Gardalskych mocalu, prechod smerem na jih nefunguje
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 14:07 05. Apr 2012 |
|
|
Ivory - střed, v jihovýchodním cípu lokace mimo vesnici (tedy za zdí), který vede východ, tj. na Ivorský hřbitov. Dříve ten přechod fungoval.. nyní jde sice nakliknout, ale postavička neprojde.
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 14:22 05. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Už jsem jednou koukal, že nefunguje, ale nějak jsem nepřišel na to proč.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 14:30 07. Apr 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
vyuziju tenhle topic trochu obracene
v tunelech pod trpaslici pevnosti v dorenu je lokace, kde je cela delostrelecka baterie s trpaslici obsluhou (o kousek dal je podminovanej tunel, z hlavy nevim nazev lokace), kolem del jsou rozestavene barikady, vzhledem k nedavnym udalostem doslo k dodatecnemu barikadovani, predpokladam ze za cilem, aby neslo projit. presto se da "protahnout" kolem jednoho dela, zrejme to bude chtit dobarikadovat.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 16:18 07. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Přechod z Karathského lesíka zpět do K. dolů se nezobrazuje klasickým modrým polem, ale je nutné jím projít (šipkami). Postava se pak navíc objeví v lokaci dolů úplně jinde, než odkud se do lesíka dostal (původně se v lesíku objevil na stejném přechodu, ale v dolech už ne).
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 09:41 29. Jun 2012 |
|
|
Nevím, jestli to je to chyba nebo zde není dodělaná lokace, ale byl jsem v Kal-Haratských stokách a ač se mi zde zobrazoval průchod do spodního patra, přejít nešlo.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nefunkční přechod Posted: 10:00 29. Jun 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kal-Haratských znamená Karathských, nebo Kel-a-Hazrských? A bez trochu přesnějšího popisu pochybuju, že to někdo najde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|