|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:29 08. Jul 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Molly23 wrote: ... Tiger P jako těžký tank, byl pouze prototyp a neúčastnil se bojů, ... Jsi si naprosto jistý s tímto tvrzením ? Protože pak teda tvůrci WoT kecají už jen v popisu tohoto stroje.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:37 08. Jul 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Fryn wrote: Molly23 wrote: ... Tiger P jako těžký tank, byl pouze prototyp a neúčastnil se bojů, ... Jsi si naprosto jistý s tímto tvrzením ? Protože pak teda tvůrci WoT kecají už jen v popisu tohoto stroje. A v čem? Tam není žádná zmínka o bojích, byl zařazen do výroby, vyrobilo se 95 podvozků. Ty podvozky posloužili později pro ferdinandy. "Dva, v té době již plně dokončené tanky VK4501 (P), byly po zamítnutí sériové výroby využity jako cvičná vozidla pro budoucí tankové posádky. Jeden z nich se však později dočkal o něco důstojnější služby, když byl jako velitelské vozidlo přidělen ke štábu oddílu těžkých stíhačů tanků sPzJgAbt 653. Sebevědomý Prof. Porsche nechal ve svých závodech již dlouho před ukončením výběrového řízení rozběhnout sériovou výrobu podvozků pro svůj tank. Když potom padlo zamítavé rozhodnutí, stálo již ve výrobních halách devadesát pět téměř kompletních podvozků. Nechat je bez využití nebo je dokonce zlikvidovat by samozřejmě znamenalo zbytečné plýtvání prostředky. Na druhou stranu ale nebylo možné zavést do výzbroje vedle vítězného standardního tanku ještě stroj druhý, neboť by to nevyhnutelně vedlo k prodražování údržby, zmatku při objednávání náhradních dílů apod. Proto bylo devadesát těchto podvozků nakonec využito pro výrobu nového těžkého stíhače tanků Ferdinand a zbylých pět posloužilo jako základ pro těžký vyprošťovací tank nazývaný Bergetiger. Oba tyto stroje již ovšem patří do jiné kapitoly."
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:37 09. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:54 09. Jul 2012 |
|
|
 Tohleto tam jezdí  nebo nevím tedka, probíhal update a ty ISka se nějak pomýchala
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:23 09. Jul 2012 |
|
|
Už udělali oficiální stránky i v češtině, takže všechny nové zprávy, budou i česky  . Možná časem přeloží i wikinu o tancích. http://worldoftanks.eu/news/3031-czech- ... leased-cs/
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:21 10. Jul 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Molly23 wrote: A v čem? Tam není žádná zmínka o bojích, byl zařazen do výroby, vyrobilo se 95 podvozků. Ty podvozky posloužili později pro ferdinandy. ... Minimálně toho dost neuvádějí a z toho jak to tam mají napsáno, bych si myslel, že těch pět blbých kousků, které nakonec vyrobili, se alespoň nějakého toho boje přece jen zůčastnilo. Jinak, jestli máš s tím jeho pancířem pravdu (a já si v tomhle stále nejsem zcela jist), tak by mě celkem zajímalo jakého Tigera jsem to kdysi s tím silnějším čelním pancířem viděl.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:32 10. Jul 2012 |
|
|
Kdoví, jediné co mě napadá je zesilování předního pancíře podvozku Tigera P, který byl pak použit pro Ferdinandy.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:50 18. Jul 2012 |
|
|
Attachments: |

tomas.jpg [ 34.31 KiB | Viewed 3268 times ]
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:21 25. Jul 2012 |
|
|
Hmmm docela se těším na stíhače 10.tier Object 268.
Vlastnosti děla by měly být asi takové.... 3.53 ran/min 303/450/90 penetrace 850/850/1100 poskozeni 0,33 m presnost 2,7 s rychlost zamerovani
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:15 26. Jul 2012 |
|
|
To bude už prostřelovat i více tanků najednou ne?  Poslední dobou mě Tančíky nějak netáhnou - ten poslední patch hře spíše ubral... Nelíbí se mi mody map kde je rozdělen útočník a obránce, nelíbí se mi změny startovních pozic či některé "stavební úpravy" na mapách. Slibovaný balanc tierů se nedostavil (náš srdcař Tiger (P) nadále v pohodě jezdí do bitev třeba proti pěti kouskům tieru10 apod...) Naopak rozhasili nám balanc II. třídy, kde naše Pz35 takřka v bitvě nestojí již proti I.třídě, ale skoro vždy proti haldě nakrknutých troječek. (sbohem 11 fragů za bitvu) K tomu do nízkých tierů přidaly nevybalancované tanky (kachničky apod.) - I.třídu takový tank rozcupuje jednou ranou, II.třídu dvěma (vlastně jednou, protože to co zbyde z mého pancíře vlastně stačí už jen postrašit pohledem a umíráme) - ten tank sice sám nevydrží nic, ale je to takovej prudič a když se nachomejtne, tak holt není vyhnutí nežli čichnout ke kytičkám z druhé strany. Poslední dobou se navíc ještě více rozmohl fenomén "friendly fire" a "this is my spot - BOOM", u tierů I-III bych to vcelku i pochopil - děti prostě hrají všude, ale VI - IX ???? A začínám pokoukávat po ruské linii od IS-3 nahoru, těm ruským tankům mám pocit někdo od vývojařů hodně fandí... Ale od Braenn mám zakázáno nad tím byť jen přemýšlet 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:07 26. Jul 2012 |
|
|
Tak mě ty mody nevadí, jen teda útok x obrana, jsou dvě mapy, v kterých mě útok a obrana téměř vůbec nebaví. Malinovka a Murovanka. Tam je to naprd. Jinak jsou mody fajn spestření. Balanc hry už radši ani neřeším, to nemá moc smysl, spíš to beru prostě jako motivaci Jinak IS-3, ano jdi do toho i přes protesty Braenn  . IS-3 je skvělý tank. Hodně vydrží, je rychlý, obratný jak středák a má fajnové dělo. Jen je třeba si krýt spodní část tanku vepředu, nejlíp za nějaký kámen. Já jel na IS-3 přes KV-1 a pak na KV-1S (s tím jsem měl trošku problémy) a poté IS-1 ta je vcelku solidní a hraje se s ní dobře. Jen počítej s tím losy bude mít stejné jako Tiger. Po něm je IS-8, která je na tom s výdrží hůř, ale rychlost a obratnost si zachovává a má též skvělé rychlopalné dělo. No nakonec je IS-7 s kterou rád jezdím a ten tank je vážně povedený. Ikdyž by mu mohli možná mírně zvýšit HP  .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:07 26. Jul 2012 |
|
|
Tak mě na těch rusácích hlavně dostává to kvalitní pancéřování věže. Třeba Tiger (P) má fakt vepředu na pancíři megaplech srovnatelný v pancíři s tiery IX a X, ale bohužel jen na podvozku, věž má nadále z papíru a spousta lidí (tuším všichni) o tom moc dobře ví, kromě toho věž je právě to co nejčastěji z něčeho čouhá. Nejčastější střety tanků (když pominu takové ty překvapivé vynoření odkudkoliv): - bitva přes horizont (tam se trefují takové ty pidiobrysy střechy věže) - boj na dálku (stačí zalézt za fakt malý kámen a podvozek je rázem krytý ažaž, nejčastěji se na dálku střílí do toho co čouhá - tedy turet či okraje podvozku) - městská ostřelovaná - ve městech se často ke střelbě užívají ty díry ve zdech - to co z nich čumí je na 99% čelo věže
Tohle jsou vše aspekty proč IS-3 nahoru jsou bijci, logicky totiž nastavujou krk nejpancéřovanější věcí co na sobě mají. Jenže to by zase spolykalo času....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:51 26. Jul 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: Hmmm docela se těším na stíhače 10.tier Object 268.
Vlastnosti děla by měly být asi takové.... 3.53 ran/min 303/450/90 penetrace 850/850/1100 poskozeni 0,33 m presnost 2,7 s rychlost zamerovani I ta přesnost je pěkně nechutná. Pořád ještě nevím, jestli je to přidávání stíhačů a středních tanků 10. tieru, dobře nebo špatně. Nelíbí se mi, že třeba některé střední tanky deváté třídy (podle dostupných informací) budou díky tomu v některých aspektech o něco zhoršeny. Z nových modů mám nejradši "Encounter", kde se tak moc nesedí na zadku jako při jiných misích. Za to ale moc nemusím dobývání/bránění, to jsou mody opravdu pro sehranější týmy a někdy je to fakt děs si tohle absolvovat (si vemte třeba takovou Malinovku s prvními tiery, kde většina hráčů ani neví co a jak - pro tenhle tier bych takovou misi nejradši zakázal). Bahňák: Pokud ti jde o dobře pancéřovanou věž, tak zkus dát šanci VK4502A, jehož vylepšená věž má čelně tlouštku 185 mm a skosený pancíř. Jinak IS-3 je přece jen osmička, takže s Tigerem (P) bych kvalitu pancíře příliš nesrovnával.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:15 27. Jul 2012 |
|
|
Já osobě mám ten názor, že na 10.tieru se to nezastaví a postupně se budou přidávat modernější a modernější tanky  . K té přesnosti. Mrkni na přesnost děl francozských stíhačů 6-9 tier. mají přesnost 0,32-0,33m  Možná ještě by nebylo špatné se prokousat na tyguenu 2 a pak na E-75. Když potkám E-75, tak u mě prostě budí respekt a tenhle tank vůbec nepodceňuju, páč umí řádně zatopit  .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:53 27. Jul 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tier 15 už se připravuje 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|