|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:25 03. Jul 2012 |
|
|
Braenn wrote: J.F.Payne wrote: Hele, co takhle teoreticky dneska na Hradby? Šel by někdo? V tomhle co chvíli bouřkovém počasí? Ani ne:) Ale dokopej se a pojeď s nama na Kokořínsko. Třeba jen na den dva  V desti a bource se ti do hospody nechce... V desti a bource se ti ven pod stan chce ... To mi hlava nebere 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:55 03. Jul 2012 |
|
|
Hele jak to máte s tim kokořínem? bych rád věděl než tam odjedu. jedu ve čtvrtek před polednem nejspíš. tak mě napadla ještě varianta že bych vás tam vzal, mužete tam přespat a pak vyrazit kam libo....
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:30 03. Jul 2012 |
|
|
Thuereg wrote: Hele jak to máte s tim kokořínem? bych rád věděl než tam odjedu. jedu ve čtvrtek před polednem nejspíš. tak mě napadla ještě varianta že bych vás tam vzal, mužete tam přespat a pak vyrazit kam libo.... Popřípadě, pokud vám třeba nevyjde ten váš čundr tak vás tam mužu hodit, mužete si tam udělat vejlet a já vás pak třeba hodim na bus do mělníka. Tak jako tak, alespoň na jeden večer bych i společnost uvítal. budu tam tejden sám:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:06 03. Jul 2012 |
|
|
Hehe, tak v tomhle počasí jsem byl na Vyšáku jednou a stačilo. 
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:30 03. Jul 2012 |
|
|
Thuereg wrote: Hele jak to máte s tim kokořínem? bych rád věděl než tam odjedu. jedu ve čtvrtek před polednem nejspíš. tak mě napadla ještě varianta že bych vás tam vzal, mužete tam přespat a pak vyrazit kam libo.... No nás tam vzal - jako není to špatný nápad, ale je nás pět, potažmo šest. K tobě se dopravíme sami velmi snadno, což o to, a kdybys nebyl proti, můžeme tě využít místo kempu - a přidat něco na bydlení. A vyrážet od tebe podle počasí. Ano, počasí. Ještě jsme to nevzdali a já věřím, že se během dneška a maximálně zítřka vyprší a ... a jak se říká, čichám tady poníka. Tož tak. Máš na mě číslo?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:34 03. Jul 2012 |
|
|
Braenn wrote: Thuereg wrote: Hele jak to máte s tim kokořínem? bych rád věděl než tam odjedu. jedu ve čtvrtek před polednem nejspíš. tak mě napadla ještě varianta že bych vás tam vzal, mužete tam přespat a pak vyrazit kam libo.... No nás tam vzal - jako není to špatný nápad, ale je nás pět, potažmo šest. K tobě se dopravíme sami velmi snadno, což o to, a kdybys nebyl proti, můžeme tě využít místo kempu - a přidat něco na bydlení. A vyrážet od tebe podle počasí. Ano, počasí. Ještě jsme to nevzdali a já věřím, že se během dneška a maximálně zítřka vyprší a ... a jak se říká, čichám tady poníka. Tož tak. Máš na mě číslo? číslo na tě nemám. Moje je 724573129 tak kdyžtak brnkni. Na chatě teda budu tak jako tak od čtvrtka. využít místo kempu neni problém a na bydlení nic nechci prosimtebe. to spíš uvítám když mi tam s něčim helfnete a i to je fuk. já budu rád že tam alespoň nebudu celej ten tejden sám.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:51 04. Jul 2012 |
|
|
Výlet do pražské ZOO se koná v sobotu 21.7. od 10:00 h... jen aby to nezapadlo  EDIT: Takže zatím by byla účast taková: Já + 2, KaTo, Maliarda +2, Theogil I (snad  ), Allekoo Kdo dál? 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Last edited by Miell on 11:45 07. Jul 2012, edited 3 times in total.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:29 04. Jul 2012 |
|
|
Miell wrote: Výlet do pražské ZOO se koná v sobotu 21.7. od 10:00 h... jen aby to nezapadlo  Rád bych přijel na výlet do Prahy a tohle mi přijde jako fajn procházka, píšu si do kalendáře a během nadcházejících dnů popřípadě potvrdím.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:32 07. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:52 08. Jul 2012 |
|
|
Chata se řekl bych vyvedla... dík za společnost:)
Attachments: |

my.jpg [ 222.61 KiB | Viewed 2495 times ]
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:38 09. Jul 2012 |
|
|
hoď přes ten rybíz nějakou cenzuru! 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:59 10. Jul 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dneska na vyšehradě. Kdo nepřijde, má smůlu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:14 10. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:18 10. Jul 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Až uteču z práce a až mě vyzvednou, takže tak pátá?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:20 10. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|