|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:15 29. Feb 2008 |
|
|
Kiri wrote: Od kdy drak mluvi??? až ho potkáš, zkus se zeptat... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 19:49 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mě by to ani nepřišlo divný Když se nám zjevil velkej pekelnej demon tak kiri vystoupil z řad šokovaných postav, natáhl ruku a zdvořile se představil 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:53 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Krata wrote: Mě by to ani nepřišlo divný Když se nám zjevil velkej pekelnej demon tak kiri vystoupil z řad šokovaných postav, natáhl ruku a zdvořile se představil  Daniel William byl takovej od vzdycky .. zdvorilej  Kdo vi, trebas ten demon tam strasi este ted  :D:D Navic to aspon kraet pobavilo lidi kolem a snad i DM 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:04 02. Mar 2008 |
|
|
U zaklínače Hasharila v Karathe je drobná chyba. Když se podíváte do skříně s lektvary, lektvar síly stojí 450+- a když dojdete že chcete zaplatit tak vám řekne že stojí 2300+-.
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 19:07 02. Mar 2008 |
|
|
 to abys za to dostal aspon +10 do sily... ps:ja mam postavu delanou na odhad ceny a pri vypisu ,,ceny priznive,, mam pripocteno k puvodni cene jeste tak o 1000 na predmetu za 6000.Neco se asi podelalo.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 12:19 03. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
pri severni brane v Karathe je nejaka vlajka rodu nevim jakyho, ale je krapet vejs nez je uvedeno v popisu..ma myslim zelenobilou barvu ma byt na dvozem se zbozim, ale misto toho je nekde nad chodnikem... edit: ted koukam, ze jich tam je nejak vic  (vlajek)
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 13:20 03. Mar 2008 |
|
|
Blik 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 19:59 03. Mar 2008 |
|
|
Jo jo, to je slavná karathská šlechta, doposavaď se držící v ústranní...  Všechny potřebné podklady k nejvlivnějším osobám království (právě těm s vlajkami) jsou už hotovy, zveřejnění je otázkou okamžiku. S tím na fórum snad připutuje i dost dalších kronik a reálií.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 20:26 03. Mar 2008 |
|
|
Žorž wrote: Jo jo, to je slavná karathská šlechta, doposavaď se držící v ústranní...  Všechny potřebné podklady k nejvlivnějším osobám království (právě těm s vlajkami) jsou už hotovy, zveřejnění je otázkou okamžiku. S tím na fórum snad připutuje i dost dalších kronik a reálií. na to se opravdu těším 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 02:05 04. Mar 2008 |
|
|
nefunguje item Hromada lebek. Prodává obchodník v svirfnebrinsky vesnici...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 08:34 04. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jiromir wrote: nefunguje item Hromada lebek. Prodává obchodník v svirfnebrinsky vesnici... Musis totiz pred pouzitim predmetu nalovit 100 skretu, vyrezat lebky, vyvarit je v kotli a po jedne je naskladat na hromadu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 12:25 04. Mar 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
v tom pripade pridam, ze nefunguje barva na kresleni symbolu, prodavana v dobrodruznem kramku v Karathe. Ale neuvedomil jsem si, ze jeste dotahnout skill rybarstvi na 70%, pak se naucit potapet a pochytat a nasledne vymackat inkoust ze stovky chobotnic 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 01:31 05. Mar 2008 |
|
|
nefungujou pokládací svíčky, před wipem fungovaly. Jedná se o itemy Svíčka malá, Svíčka a Černá svíčka. První a třetí při použití nic neudělaj, Svíčka při použití zmizí z invu ale na zemi se neobjeví... (itemy k dostání u vetešníka v Charaxssu)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 01:59 05. Mar 2008 |
|
|
v rybářské vesnici jižně od karathy jsou některé názvy v angličtině. ne že by mi to vadilo, ale pro pořádek...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 02:00 05. Mar 2008 |
|
|
jo eště k vesnici rybářů: to že jim na poli nic neroste bych jim vodpustil, ale nedaj se tam chytat ryby, což mi přijde škoda...
|
|
Top |
|