|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:20 20. Jul 2012 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:56 20. Jul 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jaka je teda ucast? Uvazuju o tom. Dalsi varianta je skladat cely den drivi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:14 20. Jul 2012 |
|
|
Z možná je u nás ne. Bahňák má dlouho směnu a na ráno by nevstal... a tak nějak jsme v pozdější hodině přesunuli místo ZOO do popředí houbaření. Tam alespoň to hnusné počasí není minus, ale plus.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:48 20. Jul 2012 |
|
|
kucik wrote: Jaka je teda ucast? Uvazuju o tom. Dalsi varianta je skladat cely den drivi. Účast je následující: Miell wrote: Já + 2, KaTo, Maliarda +2, Theogil I (snad  ), Allekoo, Kokos, Firefox (možná), Nalk, Praskokrálík + Terbee (možná), G-ladiator (možná) Takže se uvidí  Počasí nás neodradí.. nic o vytrvalých deštích jsem nikde nečetla 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:27 21. Jul 2012 |
|
|
Dík všem za dnešní výlet  Bylo to super.. včetně krátkodobých questů na hledání dětí, hodů na obratnost při chytání ujíždějícího minikaskadéra a dungeonů s netopýry bez skla.  A počasí taky vyšlo na jedničku Fotky dodám co nejdřív.
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:26 21. Jul 2012 |
|
|
Fajné bolo. Počasí ideální, dobrá parta, žádný pivko  I když čokoláda teda nestála za moc a rozhodně ne za tu cenu. Pffff, prej nějaký houby.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:50 21. Jul 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Souhlasím pohodové to bylo, počasí přálo, i když nejčastější rozhovory probíhali v tomto duchu: "Hele, koukej na ty gazely!" "Kašli na gazely, koukals kde jsou děti?!" "Eeee...tamhle je Saša, Nelča, Valča, tamhle jede Evelína, ale KDE JE SAKRA kokosak!" "Kokosak je tamhle, takže kdeže jsou ty gazely?" P.S. Poměr 2 dospělí na 1 dítě bylo akorát  a Rina umí kouzelné vyděšené výrazy, když na ni bafne (vlastní) dítě  . Kdo si to nechal ujít o hodně  přišel. I dvě houby jsme viděli (aspoň já)!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:12 21. Jul 2012 |
|
|
I já všem děkuji za velmi vydařený výlet  Povedlo se a bylo to super  Moje naivní představa, že děti padnou a usnou .... nespí, a čekají, kdy že už začnou SW 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:39 21. Jul 2012 |
|
|
Košík hub!  Už se suší pěkně na půdě, babky a něco málo hřibů březových a habrových.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:52 21. Jul 2012 |
|
|
maliarda wrote: I já všem děkuji za velmi vydařený výlet  Povedlo se a bylo to super  Moje naivní představa, že děti padnou a usnou .... nespí, a čekají, kdy že už začnou SW  Tak to já měla kliku.. Eveli vytuhla hned po koupání a Saší po večerníčku 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:47 21. Jul 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Vrrrr
a tady fotka riena a rouk naživo
by kato
Attachments: |

Obraz052.jpg [ 271.84 KiB | Viewed 2702 times ]
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:08 22. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky Miell za ubytování, zadržování malých banší před útokem na spícího mága, zásobování jídlem, pitivem apod. a decentní díky KaTovi... A jinak díky zúčastněným  bylo to fajnové  (dětský gang, drow chytač dětí, kokos prodejce vstupenek a vrchní vůdce) a pozor na aleka (ono se to píše asi jinak, ale nevím, co tam má dvakrát ten nekromant zlej). 
_________________ .
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:12 24. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Ještě jedno foto Prasokralíka... 
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:25 25. Jul 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Ještě jedno foto Prasokralíka...  'Tis broken, my good fellow. Forbid'n it tells us.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:32 02. Aug 2012 |
|
|
V úterý půjdeme s Maliardou a skupinou amazonek do Dinoparku v Praze. Sraz je v 11 hodin u kas. Kdo by se chtěl připojit, bude vítán 
|
|
Top |
|