Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:29 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 101 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: Pravidla a zvyklosti při PVP
PostPosted: 16:16 04. Mar 2008 
Rytíř
 Profile

Narazil jsem ve hře na to že si tady dost lidí vykládá pravidla součinnosti, interakce mezi hráči dost různě .
Já sem zvyklí z jiných serverů na to že než mne někdo napadne musí mi dát odpor,
a musí to být jaksi odůvodněno RP. Proto když všichni prchají před Bersekem se s ním (možná z neznalosti místních poměrů ) normalně bavím, protože jsem nedostal-a od něj odpor, to je jasné tak předpokládám že chce hrát nějaké RP a zkusím se zapojit, ale tuším to tu většina hráčů neví.
PROSÍM napadení bez odporu (např. na Demoně ) je lístek na banánový ostrov -
(česky-BAN na postavu nebo na klíč) vyjímku tvoří jen domluvený souboj.
Další věc - postava která se mnou byla párkráte v partě a kecala se mnou , se mne najednou pokusí v Karathe okrast - říkám si v duchu ví ten hráč že kazí své postavičce pověst , já to samozřejmě rozkecám, a samozřejmě ho poznám , mám vyšší naslouchání atd.
Co mne ale dnes úplně nejvíce dostalo jsou převleky ! ! !
Slyšel jsem tento názor od starého hráče Thalie : ted jsem hodná postava , ale jak se převléknu budu zlá postava.
Není snad základ toho jaká je to postava v jeho přesvědčení - víz to nejzákladnější z NWN " koná - li postava proti svému přesvědčení , může přijít i o své některé schopnosti "
Tak to by jste tu opravdu hodně změnili pravidla kdyby stačilo si převlíct hadry a jsem někdo jiný a vzhledem k tomu že to byl dle jeho slov původní hráč na Thalii tak to mne teda děsí. A to mi tento prapůvodní hráč ještě tvrdil že ho nemohu prostě poznat - no ráj zločinců hodím na sebe bundu a klobouk a poliši sou v prd....
Co se tady napsalo o kapucích - v popisu je že kapuce neznemožnuje identifikaci . Beru že jí ztěžuje, ale hodít jinou sukni a jdu mordovat malý lvly
protože ted jsem jinej no sííla na mne přátelé.
Doufám že některé DM se mi k tomu vyjádří

Reply with quote  

Post subject: Re: Pravidla a zvyklosti při PVP
PostPosted: 16:32 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

no musim jen souhlasit,nekteri lide se tu umi jen ohanet pravidly a tim co se s mi a nesmi,ale v praxi je to trochu jine.pak vznikaji neprijemne situace.a s tim prevlekanim to taky opravdu moc nechapu.chlapek co prepada lidi,mluvi na moji postavu ja jsem v uplne blizkosti,ale on me stejne bude tvrdit ze podle pravidel absolutne namam poneti kdo je takze ho v zivote nemuzu odhalit.a ze nosi jine obleceni atd..zybtecne to rikat.takby me teda jasne zajimalo jak to je.tak diky

Reply with quote  

PostPosted: 16:40 04. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Ja trebas sem ted posledni dobou nehazel odpor z duvodu toho ze si chcem s Kirim hrat a kdyz sme naposled mucili tak ten muj vocas proste oplacel utok hrace...coz sem nechtel protoze sem ho jednou ranou zabil a nemoh sem se mu trebas vysmat atd... - dokud nebude ten predmet zmlaceni do bezvedomi tak se mi odpor moc hazet nechce prestoze to je v pravidlech :)

No jednou uz sem kvuli tomu sice skoro chcip...kdyz sem hrace schvalne srazil jen pesti abych si snim moh hrat, ale von se nedal a nez sem na nej stacil hodit odpor mel sem kritiku :mrgreen:
Hrac vi vo koho de...myslim ze to zrovna dobre nezahral kdyz sem mu zdrhal do Doubkova prevlik sem se do uplne jinejch hadru von mi nevidel protoze se zdrzel u skretu - no ale vysel sem vod vetesnika videl svitici jmeno nad hlavou ve tme asi pres trictvrte obrazovky a zacal po me palit :twisted:

Ad kapuce - resilo se to tu ale poradne to tu vysvetleny nebylo...ale ve tme se da pocitat s tim ze pod kapucu urcite nevidis

Pred wipem tu hral Vrog velkej zloun... jeho prevlek tlustyho Strazce Ivory me dostal - kdyz by se dalo zrusit jmeno nad postavou (jako ze to nejde) tak bych poznal maxilmalne tak 3 lidi :wink:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 16:44 04. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:
no musim jen souhlasit,nekteri lide se tu umi jen ohanet pravidly a tim co se s mi a nesmi,ale v praxi je to trochu jine.pak vznikaji neprijemne situace.a s tim prevlekanim to taky opravdu moc nechapu.chlapek co prepada lidi,mluvi na moji postavu ja jsem v uplne blizkosti,ale on me stejne bude tvrdit ze podle pravidel absolutne namam poneti kdo je takze ho v zivote nemuzu odhalit.a ze nosi jine obleceni atd..zybtecne to rikat.takby me teda jasne zajimalo jak to je.tak diky

Uhadnuls beru to ze sem byl jedinej Ork v doubkove, ale pripada mi to jako kdyz bys hral akcni Diablo proste vidim svitici jmeno sejmu ho klikaci orgije... ses clovek mam tuseni takze ses ve tme slepej jak patrona... ale to uz je fuk neres :wink:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 16:47 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

je me jasne ze to vytahnes myslim ze to bylo zahrano dobre.k tomu oblecenni,myslim ze postavy na nizkych levlech vypadaji vsechyn skoro stejne navic kdyz si daji kapuci takze vlastne je to jedno.a kte situaci dalo y se to udelat takhle.pronasleduju obrovskeho pul orka,vletim do doubkova a uplne nahodou predemnou utika polomrtvy pulork jediny sirojko daleko.takze zareaguju tak ze si myslim ze to musi byt ten co jsem ho pred 5 minutama rosekal.je mi jasne ze tvoje jmeno nad podtavou nemuzu pouzit.takze to rysknu a z presvedceni ze to musi byt on na nej zautocim.jsem zlodej takze moje vsimani atd.. je hodne vysoke.tak nevim co k tomu rict.asi jen to ze jsi me podcenil a trosku jsi necekal ze muzes narazit.ale jinak jsem nemluvil o tobe ale o tvojem kolegovi.oka?

Reply with quote  

PostPosted: 16:49 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Lord_Berserk wrote:
danielfojt wrote:

Uhadnuls beru to ze sem byl jedinej Ork v doubkove, ale pripada mi to jako kdyz bys hral akcni Diablo proste vidim svitici jmeno sejmu ho klikaci orgije... ses clovek mam tuseni takze ses ve tme slepej jak patrona... ale to uz je fuk neres :wink:

ja vim muzem o tom drmolit dokola....

Reply with quote  

PostPosted: 16:50 04. Mar 2008 
Šlechtic
 Profile

Kdyz někoho potkam např. v noci v lese a pak třeba za nějak čas v noci někde ve městě úplně jinak oblečenýho, tak si jako postava můžu říct "neviděl sem ho už někde?"Pokud má na hlavě kapucu, tak ho určitě nepoznam. Ale podle mě, pokud je to přes den, tak bezohledu na oblecení ho poznam. Samozřejmně pokud nemá helmu. Tak mě napadá, že by pro postavy, který chtěj přepadat jiný nebo tak něco, by měly bejt dostupný nějaký masky nebo něco jako šátek přes obličej.
Jinak je to asi o logice hráčů a citu pro RP.
P.S.Nemělo by se zapomínat, že jmena nad postavou jsou jen ooc informace a postava je nezná

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 16:50 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:
Lord_Berserk wrote:
danielfojt wrote:

ja vim muzem o tom drmolit dokola....

ale jasne ze vim ze to slo zahrat lip...

Reply with quote  

PostPosted: 16:55 04. Mar 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

1. Dislike je OOC informace a tudiz se tim postava naprosto nema ridit. Ano, je pravda, ze pokud se na sebe chystate vrhnout, je (zvlast kvuli nekterym classum) nutne dislike pouzit. Je to ale jen kvuli nedostatku systemu.
To, ze ti nekdo neda okamzite odpor, neznamena, ze pro tebe neni nebezpecny. Ten odpor ti muze dat kdykoliv a co udelas potom? Zacnes prchat bez IC priciny, protoze ti hodil dislike?
Chovani ,,Bavim se s nim, protoze mi nedal odpor" je imho uplne to same jako kdyz jde nekdo pohladit grizzliho, protoze je modry, nebo ze se vrhne na pocestneho, protoze je cerveny a ma nad hlavou napsano "bandita".

2. Prevleky uz se tu jednou resily. Kapuca chrani tvar castecne a samozrejme zalezi na prostredi. V temnem lese na patnact metru bych to povazoval za dostatecne maskovani. Na navsi za bileho dne urcite ne. Pokud se nedokazete dohodnout, jak dobre se postava dokaze pretvarovat, hodte si spot x perform treba s nejakym drobnym bonusem za prostredi (den/noc vzdalenost atd.)

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:55 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

to mas trochu jako v americke filmu napred se strili a pak se pokladaji otazky:) :D

Reply with quote  

PostPosted: 17:00 04. Mar 2008 
Šlechtic
 Profile

danielfojt wrote:
to mas trochu jako v americke filmu napred se strili a pak se pokladaji otazky:) :D

nj napred vidim ve tme svitici napis a az pak koukam koho sem zabil :)

Reply with quote  

PostPosted: 17:01 04. Mar 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:

Uvedom si taky, ze ty pajdulaci s napisem "Ivorska domobrana" pripadne "Karathska straz" nejsou jen bezduche objekty a zakrocili by, kdyby ses takhle ve vsi na nekoho vrhnul.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 17:04 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

no to me trochu zarazilo ze se nic nestalo:)hel ja si myslim ze jsem byl v pravu a na to jmeno nad hlavou nehlede,nebyli jste tam takze muzete jen spekulovat.myslim ze do RP jsem uz trochu zapadl,takze doufam ze to bylo dobre.holt zly bandity ktery tahl streva po zemi nehlede na to jaky kabatek zrovna mel kdyz z nej trcela orci hlava zemrel a zaplatil za sve zlociny.

Reply with quote  

PostPosted: 17:18 04. Mar 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

@danielfojt: pokud jsi to zaútočil na PC/NPC v Doubkově, tak je to uber prasárna a tvoje postava by měla nést následky (zatčení pro vraždu/pokus o vraždu před mnoha svědky atd. ;) )

Reply with quote  

PostPosted: 17:20 04. Mar 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

hele ocividne nevis o co jde takze to nekomentuj...

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 101 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]