|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 21:20 24. Aug 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Nějak se mi množí lektvary bez efektu : owin, mifo (to fakt naštve). Lektvar TVR v ampuli nefunguje (ve flašce ano)
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:04 24. Oct 2012 |
|
|
Levňoučký lektvar rez přidává +1 ke všem záchranným hodům. Na tom by nebylo nic extra, kdyby se efekt lektvaru nekumuloval. Deset vypitých lektvarů tak znamená +10 k savům. Lektvar vyjde na pakatel.
Domnívám se, že jde o bug.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 16:29 24. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
J.F.Payne wrote: Levňoučký lektvar rez přidává +1 ke všem záchranným hodům. Na tom by nebylo nic extra, kdyby se efekt lektvaru nekumuloval. Deset vypitých lektvarů tak znamená +10 k savům. Lektvar vyjde na pakatel.
Domnívám se, že jde o bug. neni to ej vyvážená alchymie, na kterou jsem upozornoval už asi 10x... jinak dá se to vyhclastat přesně do +20, nesčítá se to s jinýmy + effecty do zachranných hodů, ale ona i ta kumulace k +20 capu je znát
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:15 25. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Prasokralik wrote: neni to ej vyvážená alchymie, na kterou jsem upozornoval už asi 10x...
Zas takova Stara pavoucnatka te z lektvaru svlikne jak prd
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:19 25. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
Snekoun wrote: Theogil I wrote: Tak přátelé, kamarádi a jiní tvorové, jak jsem Kucikovi slíbil tak se stalo. Za přispění Karolíny, čímž ji děkuji, jsem provedl pokus a: LI uvařený do ampulí jde i v boji použít na přítelíčka a léčí ho to. Tato akce je brána jako nebojová a z invistu mě nevyhodila. Odpověď na Šnekovu otazku tedy zní, doporučuji poprosit alcháče o namáchání LI do ampulí, použitelné to je jak vlatní osobu (je tam ale jedno kliknutí navíc) tak na přítelíčka. Používal jsem to z rychlých předmětů a zaměřoval jako lékárnu. To je divný teď jsem to ozkoušel ve hře a když jsem dal lahvičku na přítelíčka tak to místo něj vyláčilo mě. Je rozdíl mezi tím jestli je lektvar vařený do flašky nebo do ampule ? Vrátím se k tématu. Ampule li - uvařená do flakónu = lečí summony, přítelíčky , ale neléčí jiné PC je to správně ?
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:33 25. Oct 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:34 25. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:41 25. Oct 2012 |
|
|
Protože na léčení jiných PC je lékárnička.
Jako jo, má smysl, že když je postava vyřazená z boje, měla by jí ta ampule jít podat. Ale předtavit si, jak na někoho hodíš léčivej lektvar a on se vyléčí... mhmm... nevím. Podle mě by to fakt jít nemělo.
Takovej fighter podporovanej neviditelným/GS casterem, co na něj mrská leu lektvary jak na běžícím páse....
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:42 25. Oct 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
J.F.Payne wrote: Takovej fighter podporovanej neviditelným/GS casterem, co na něj mrská leu lektvary jak na běžícím páse.... Ale léčením čehokoliv jiného než sebe ti GS padne.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:44 25. Oct 2012 |
|
|
OK, každopádně stále nevím, proč by mělo jít léčit ostatní PC ampulema. Lektvar se má vypít. A já si nedokážu představit, jak by to uprostřed boje fungovalo. Prostě noste lékárničky.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:45 25. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Není zcela pravda. Lékárničky nevyhazují z GSka.
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:47 25. Oct 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: OK, každopádně stále nevím, proč by mělo jít léčit ostatní PC ampulema. Lektvar se má vypít. A já si nedokážu představit, jak by to uprostřed boje fungovalo. Prostě noste lékárničky. A jako že plácat na někoho v boji lékárničku je OK, chtěl básník říct?
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:55 25. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Absinthorix wrote: A jako že plácat na někoho v boji lékárničku je OK, chtěl básník říct? Já si myslim, že plácat na někoho v boji lékárničku je zcela v duchu jejího určení. K tomu byla dle mého vytvořená.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:57 25. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:58 25. Oct 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Levňoučký lektvar rez přidává +1 ke všem záchranným hodům. Na tom by nebylo nic extra, kdyby se efekt lektvaru nekumuloval. Deset vypitých lektvarů tak znamená +10 k savům. Lektvar vyjde na pakatel.
Domnívám se, že jde o bug. Fíha to opravdu funguje? A používá se to? Hmmm fajné.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|