|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:56 17. Aug 2012 |
|
|
Si přihlášený na EU server a máš staženou hru v EU verzi? Popřípadě na foru radili něco s portama a firewalem. A kdysi dávno psali aj tohle, ale tomu nerozumím http://worldoftanks.com/news/1220-world ... og-issues/
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:34 19. Aug 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
ajo, EU/US servery. To me nenapadlo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:39 19. Aug 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
kucik wrote: ajo, EU/US servery. To me nenapadlo. Jsi na EU, s tím problém nebude. To ten Linux jeden potvornej  už tě mám v seznamu přátel BTW já jsem Missak2312
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:25 19. Aug 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Si přihlášený na EU server a máš staženou hru v EU verzi?
Tak trefa. Holt jsem si pri tom nekolikerym pokusu stahnul US klienta. Nechapu, ze to nejde zmenit jen nekde v konfiguraci. Nebo jsem ten config jen nenasel.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:30 19. Aug 2012 |
|
|
kucik wrote: Mkucik. Je ostudné, že kucik bylo již zabrané. Ikdyž chápu, že je to prestižní nick. Ale musim říct, že Kucik dělá tvému nicku čest. 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:12 19. Aug 2012 |
|
|
kucik wrote: Tak trefa. Holt jsem si pri tom nekolikerym pokusu stahnul US klienta. Nechapu, ze to nejde zmenit jen nekde v konfiguraci. Nebo jsem ten config jen nenasel. Buď úplně v pohodě, mě to napoprvé taky namísto EU nainstalovalo US... Jinak máme v garáži zbrusu novou hračku - GW Panther Humlík byl super, ale tenhle macík tak nějak nabízí "konečné řešení" všem strojům pod tier 5... Kromě toho má velmi příjemný radius střelby - výseč skoro 90 stupňů - takže když tohodle hajzlíka posadíte do rohu, není již co řešit.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:21 19. Aug 2012 |
|
|
Hura! U jsem to rozjel na linuxu. Konecne mi to zvlada komp  Jen vychytat, co pouzivat misto shiftu na zamerovac.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:44 19. Aug 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: ... Jinak máme v garáži zbrusu novou hračku - GW Panther Humlík byl super, ale tenhle macík tak nějak nabízí "konečné řešení" všem strojům pod tier 5... Kromě toho má velmi příjemný radius střelby - výseč skoro 90 stupňů - takže když tohodle hajzlíka posadíte do rohu, není již co řešit. A kromě toho je to rychlý a přesný (i když oproti ruským artyleriím stejné třídy nerozdává takové poškození, pořád je to mnohem pohodovější hraní než jako třeba s nemotorným SU-14). kucik wrote: Hura! U jsem to rozjel na linuxu. Konecne mi to zvlada komp  Jen vychytat, co pouzivat misto shiftu na zamerovac. Třeba kolečko myši, já už snad shift používám jen pokud hraju za arty.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:02 20. Aug 2012 |
|
|
GW Panther je vcelku častá artyna, já za ni sice nehraju, ale je to rychlá arty, když vídím, jak si to rychle frčí na nějakou dobrou palebnou pozici  . Já si ted vcelku oblíbil americkou artynu M40/M43 příjde mi povedená, rychlostně taky dobrá a vcelku rychle zaměřuje a pecky dává solidní. Mám sice aj sovětský objekt 212, ale ten mi příjde takový línější a moc velký, ikdyž zase průměrný dmg má přes 1000hp.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:02 20. Aug 2012 |
|
|
Fryn wrote: kucik wrote: Hura! U jsem to rozjel na linuxu. Konecne mi to zvlada komp  Jen vychytat, co pouzivat misto shiftu na zamerovac. Třeba kolečko myši, já už snad shift používám jen pokud hraju za arty. Právě o ty artilerie jde. Ale zatim používám klávesu Z a nějak to půjde.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:04 20. Aug 2012 |
|
|
Za arty jsi šak skoro furt v modu zaměřování ne? Pravda u těch nízko úrovnových artyn není dostřel kdoví jaký, ale většinou stačí zajet někde do křoví a jen hodit zaměřování a číhat na nepřítele.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:17 20. Aug 2012 |
|
|
Většinou jo. Když zrovna nezdrhám před tankama, co po mě jdou, nebo nehledám jinej flek, nebo se nepřesouvám na dostřel  Ale jde to. Kór teď, když už mi to i zvládá grafika.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:56 24. Aug 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak jsem koukal na tohle foto a říkám si zda tuhle novou munici nezavedou v patchi 1. dubna 
Attachments: |

missile.jpg [ 30.71 KiB | Viewed 2763 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:08 26. Aug 2012 |
|
|
Kašlu na němce, začínám rusáka.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:08 27. Aug 2012 |
|
|
Toto trvalo 
|
|