|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:41 28. Aug 2012 |
|
|
Děkuji za dnešní výpravu a vůbec díky všem, kdo oživují podtemno a hrají zde v době, kdy nemá zrovna na růžích ustláno.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:44 29. Aug 2012 |
|
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:10 29. Aug 2012 |
|
|
Taky díky palachům za podpal. Ted to bude vřít asi!  Moc hezké...
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:12 29. Aug 2012 |
|
|
Já děkuju všem, kdo se účastnili pálení kacířských knih a svitků. Doufám, že se vám to alespoň trochu líbilo.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:59 29. Aug 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Já děkuju všem, kdo se účastnili pálení kacířských knih a svitků. Doufám, že se vám to alespoň trochu líbilo. Mě osobně se to líbilo, bylo to dobře udělané. Jen teda někteří mají ve zvyku pořád chodit pozdě na akce, které jsou oznámené tak dopředu. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:01 29. Aug 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Takže díky účastníkům přednášky, snad jste si něco odnesli. Výklad byl místy ve snaze o diskuzi asi chaotický, ale věřím, že opakování základních faktů pomohlo. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:04 29. Aug 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Díky johanesovi za včera a Nalkovi za dnes jen tak dal
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:09 29. Aug 2012 |
|
|
Díky Nalkanarovi za dnešní přednášku a zvláštní dík patří Diemovi za oživení! 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:42 29. Aug 2012 |
|
|
*kouka kde ma oko* taky dekuju, byla to zabava  na to kolik tam bylo nudnejch prskavek
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 30. Aug 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Díky Rofovi, Nalkovi, Paulovi, Jonovi a dalším, kteří se svými akcemi a nápady pomáhají oživovat svět Thalie. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:31 30. Aug 2012 |
|
|
Já také děkuji za dnešní hru, škoda té přednášky..., ale tohle mělo také svůj význam a bylo to třeba dořešit. Jinak bych byl se zbytkem určitě na přednášce. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:04 30. Aug 2012 |
|
|
Jo přednáška byla fajn, těším se na pokračování. Já ti dám nudných prskavek pfff, přiště ti ten náboj do praku Xer asi rozžhaví a hodí do gatí, jen aby ses nenudil 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:49 30. Aug 2012 |
|
|
Díky všem kteří mi kdy spestřili hru, když jsem hrál za Ahvara Mochazzího.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 30. Aug 2012 |
|
|
Díky hráči Johana za dnešní krátké zpestření - moje postava by sice nesouhlasila, ale já se celkem bavil. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:18 01. Sep 2012 |
|
|
Díkas za výpravu, fajn to bylo 
|
|
Top |
|