Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:23 27. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 418 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Planes
PostPosted: 16:57 21. Aug 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Yeah! Stáhnout hru, nastartovat motory a pak už jen kreslit čárky na ocas letadla! Muhehehe! Už budu moct lítat!
Image

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 07:24 30. Aug 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Tak jsem si zaletěl první misy ve War Thunderu, jelikož to bylo ráno, dlouho jsem čekal na další letce, proto jsem zvolil arkádový mod hry. Je to mnohem povedenější než World of Warplanes, grafika vypadá skvěle a neseká se mi. Fyzikální model je tam znát i v akrádovém modu. Opravdu moc se těším na simulaci! Velkým potěšením pro mě je třeba možnost získávání takových achievementů, kdy třeba za 5 zničených letadel si můžete nechat nakreslit na letadlo 5 čárek a jiní hráči to skutečně vidí! Dle mě výborná motivace zabijet :D. Levelování je zde uděláno tak, že získáváte xp jak za národnost, kterou letíte (německo(itálie), británie, sssr, japonsko, usa), tak i celkovou zkušenost. Kdy se vám co odemkne jsem ještě nevykoumal, ale potřebuju získat 5000xp a pak si budu moct pořídit další mašiny.

Bitva probíhá tak, že si vyberete národnost za kterou letíte a máte třeba tři letadla od národnosti. Za všechny si v misy zaletíte, jsou to vaše tři životy. Když letíte tak krom ostatních letců máte za úkol ničit i pozemní cíle, což můžou být vlaky, tanky, lodě, základny atd. atd. A tyto cíle, pokud se můžou hýbat, tak se skutečně hýbají. Tanky si to šinou k nepřátelské základně a bojují s nepřítelem na zemi, pokud ho potkají. Prostě se tam bojuje všude! Já jsem za svou zatím krátkou kariérou vyšel se score 2 poškozená letadla, jedno zničené, a jeden poškozený tank. A světe div se, první letadlo jsem sestřelil v tomto prskoletu... KUKURUZNIK!!! :D kurýrní letadlo s výzbrojí 2x 100kg bomb a zadní kulomet. (různou výzbroj si k letadlu můžete dokupovat, já si třeba k tomuhle dvouplošníku koupil 6x 50kg bomb a zadní kulomet, výzbroj se vymění za předchozí, nesčítá se)

Image

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 22:08 30. Aug 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Tak jsem vyzkoušel další mody, nejvíc mě asi baví lítat kooperační mise. Když se daří tak jsou za to i slušné odměny. Dávají se zde odměny za ukončenou misy, kdežto v PVP se dávaj za různé zásahy atd. a přikládám obrázek jednoho mého sestřelu :). Jinak lítám asi nejvíce rusy (Chci IL-2!!!) a italy (ty mě nebavej, německý stroje jsou až od vyššího lvl :( )
Sestřel na obrázku jsem získal na stroji I-16, který tedka lítám nejvíce... všimněte si toho hořícího mezka! :D
Image

Attachments:
sestrel.jpg
sestrel.jpg [ 170.91 KiB | Viewed 6067 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 21:43 02. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Tak jsem udělal menší průzkum herních modu a rozhodl jsem se je tu pro vás rozepsat. Máme tři základní herní mody, Arcade battle, Historical Battle, Missions.

Arcade Battle:
Jedná se asi o nejhranější mod. Na začátku si vyberete s jakým národem chcete bitvu letět, pak vás to plivne rovnou do bitvy kde si vyberete z hangáru letadlo příslušného národu. Bojují zde tedy smíšené týmy podobně jako ve WoT. Letadel (posádek) máte tolik, kolik jich máte v hangáru. Když vás sestřelí, musíte vzít jinou posádku.
Každý tým má jakýsi počet bodů a při každá ztrátě letadla, nebo pozemních jednotek, se body strhávají. Prohrává tým, který přijde o všechny body.
Když vám sestřelí všechny posádky, končíte.

Letecký model je mírně zjednodušen, munice je dá se říct neomezená. Vystřílíte zásobník, vyházíte bomby a musíte chvilku čekat než se vám zase dobijí. Přesto mě ale tento mod baví, ikdyž jsem HC hráč simulátorů. Na tomto modu se dá nejlépe vydělávat.

Historical Battle:
Realističtější ovládání letadel. Co se týče bomb a raket, tuším že jsou omezeny, kulomet však nikoliv. V těchto bitvách proti sobě nastupují letadla SSSR a Nacistického německa (+ Itálie). Hra vás háže náhodně na danou stranu (ve hře jde nastavit preferovaný národ). Cíle obou týmů jsou stejné jako v Arcade Battle, ALE zde letíte pouze s jediným strojem. Jakmile padnete, končíte.

Tento mod je náročnější, není zrovna na vydělávání, déle se čeká na bitvu, ale je to zase větší výzva a mě baví víc.

Missions:
Missions je kooperativní mod hry. Založí se místnost pro max 4 hráče, realističnost vybere sám zakladatel. Jedná se vlastně o dynamickou kampan, kde 4 hráči představují jednu letku, která musí plnit úkoly. Kampaně jsou založené na skutečných historických bitvách. Pokud se nenaplní počet hráčů, zaskočí na pomoc BOT. Na boty se ale nesmíte mnoho spoléhat, jsou to lamy. V misi máte opět k dispozici všechny stroje národnosti, kterou zrovna letíte a máte je v hangáru. Princip respawnu je podobný jako v Arcade Battle.
Existují však mise, kde vám hra propůjčí letadlo, zatím se jedná o misy Destroyer, kde letíte s P-51 ničit protiletadlové artilery. Ostatní Missions se skládají z řetězců misí.

tento mod mě baví asi nejvíc, jedná se skutečně o jakousi malou vojnu. Vaše počínání v misy doopravdy ovlivnuje frontu (zničíte všechne nepřítelské tanky, v číslech se to později projevuje). Nejraději lítám tyto mise na obtížnost nejvyšší a to je Simulator. Nemáte žádné popisky strojů, musíte se orientovat podle výsostných znaků a siluet. U pozemních cílů ted fakt nevím, ty budou asi označeny, ikdyž podle kompasu a střel jde poznat kdo je kdo :). Obtížnost simulátor je fakt HC už, ale ne tak jako bejvala nejtěžší obtížnost ve starých Sturmovicích.

Celkově bych hodnotil hru jako velmi zdařilou! Jediný neduh je snad trošku zmatečné levlování národů a letadel. Každý národ má vlastní expy. Já ted momentálně lítám nejvíce za rusy a němce (italů už jsem se zbavil :D to byly hrozný letadla).

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 16:17 04. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Tak jsem s technikou konečně trochu postoupil, ty začátky byli fakt krušné. Rozhodl jsem se ukázat vám jak mohou vypadat upravené vzhledy letadel na svých dvou strojích. Bohužel tato možnost má i své mouchy... Plno hráčů v bitvě potom lítá s naprosto nechutně přeplácaným a neadekvátně maskovaným strojem. Já jsem zastánce spíše věrných úprav, ikdyž na sovětském bombardéru SB, mám obrázek pro americké bombardéry. No a jinak si na letadlo můžete hodit i nějaký ten motivační nápis hehe... (to se fakt dělalo!)

Na tomto letadle (Lagg-3) je onen motivační nápis (znalci azbuky si to jistě rozluští ;) ) + ještě číslo stroje 27 na druhé straně boku.
Attachment:
shot 2012.09.01 00.21.45.jpg
shot 2012.09.01 00.21.45.jpg [ 157.66 KiB | Viewed 6070 times ]

A toto je již zminovaný SB, můj nejnovější miláček a můj první výškový bombardér. Na předku trupu si můžete všimnout práce imperialistických záškodnických lakýrníků! A na směrovce potom krásný rudý motiv.
Attachment:
shot 2012.09.04 15.54.27.jpg
shot 2012.09.04 15.54.27.jpg [ 201.63 KiB | Viewed 6072 times ]

Dále mě zaujalo, jak moc to hráči neumí. Například jsem ještě nepotkal člověka, co by věděl jak se létá s výškovým bombardérem, všichni to tam perou střemhlav a je jim fakt jedno zda přižijou. Já jsem nabral výšku hezké 2 km a nepříteli trvalo pár minut než mě objevil, zatím jsem stihl zničit tři torpédoborce (slušný výdělek!!!). Se stíhačkami je to také nic moc. Lidé jsou úplní kamikadze a často dochází k srážkám! Velmi časté jsou taky souboje tváří v tvář, aneb kdo dřív uhne. Na ty jsem se se svými ruskými stíhači už naučil reagovat (dávka raket do obličeje, rusové mají na hodně letadlech rakety). Velmi často toto dělají britští nóbl stíhači na Spitfirech a Typhoonech.

Zatím jsem vypozoroval, že málokdo hraje za USA a Japonsko, nejhranější jsou Británie, Německo(+Italie) a SSSR. Já jsem se zaměřil hlavně na SSSR, Německo a snažím se i postupovat v USA. Nejvíc mě baví likvidovat pozemní cíle. SSSR má skvělé bitevníky, USA má výborné výškové bombardéry a německo trénuju, protože ho musím často lítat v historických bitvách nebo misích. A ty italský stroje stojej za houbelec.

SSSR je na začátek asi nejlepší na ničení pozemních cílů (téměř každý stroj může nést výbušniny), Britové zase mají dobrého stíhače na začátku (Hurricane). USA to má trošku horší, tam dostanete rovnou tři varianty P-26 :D... což je takové směšné letadélko hehe. Německo je na tom také bídně, od začátku máte tři italské křápy, které sotva něco zničí ve vzduchu, natož na zemi. Japonsko je na tom dobře s bombardéry pro začátek. Jeden stíhač, jeden hydroplán a palubní bombardér.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 11:01 11. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Kluci z Nového Zélandu dělají fakt hromadu práce, když dávaj tyhle krasavce zase dokupy... nyní makají na slavném Mosquitu!
Image

Attachments:
33500_431885814712_1774993_n.jpg
33500_431885814712_1774993_n.jpg [ 122.4 KiB | Viewed 6048 times ]
399766_10151071100239713_1513418718_n.jpg
399766_10151071100239713_1513418718_n.jpg [ 202.17 KiB | Viewed 6055 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 19:08 19. Sep 2012 
Mistr
 Profile

Misaku co by sis tak myslel kdyby tak 250metru vedle tebe strilela A-10 Thunderbolt ;-)

Reply with quote  

PostPosted: 19:28 19. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

A-10 Thuntherbolt II Warthog?... no nevím jak si přesně myslel ten svůj post, ale A-10 se ve hře nenachází...

Ale v reálu? :D Asi bych si zacpával uši, a ohromeně a s nadšením koukal na tu neskutečnou mašinu... Copak tobě se to podařilo?

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 20:24 19. Sep 2012 
Mistr
 Profile

Molly23 wrote:

Ale v reálu? :D Asi bych si zacpával uši, a ohromeně a s nadšením koukal na tu neskutečnou mašinu... Copak tobě se to podařilo?

jop a je to narez :)

Reply with quote  

PostPosted: 20:36 19. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

johnny98-G wrote:
Molly23 wrote:

jop a je to narez :)

TY JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 21:55 22. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

ooooh... Mosquito... a FIRST COMMENT! :twisted: PS: jedná se o stroj, který je v rozestavěném stavu vidět o pár postů výše :).

http://www.youtube.com/watch?v=7vQOY3d8 ... re=g-all-u

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 10:27 26. Sep 2012 
Nováček
 Profile

Z nějakého záhadného důvodu mi to nejde spustit. Nechci si připustit,že je to mojí NWN sestavou. :twisted:

Spustím klienta ,stáhne se poslední verze atd, smáčknu play .Problikne nějaké okno a nic se neděje.
Měl jste někdo stejný problém?

Ženskou hraju: Muži uctivající Xi´An nesmí být kleriky!! Netrpím žádnou zvrácenou úchykou.

Reply with quote  

PostPosted: 17:46 26. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Jedná se o War Thunder: World of Warplanes? Nebo o World of planes od Wargamingu?

Jinak neměl jsem tento problém. Nebudeš mít nějaký problém s ovladači na grafiku, nebo DirectX? A co máš vlastně za sestavu? :)

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 07:04 27. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Novozélandské Mosquito poprvé vzlétlo! Jediný letuschopný kus na světě.

Attachments:
133048_10151117956229713_1600836970_o.jpg
133048_10151117956229713_1600836970_o.jpg [ 77.75 KiB | Viewed 6043 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 11:00 02. Oct 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

K tomu Mosquitu dodám ještě videjko.

http://www.youtube.com/watch?v=a1QVzM76 ... re=g-all-c

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 418 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]