|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: snizeny utok Posted: 15:04 06. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Mam se svou postavou snizenej utok, a taky snizenou dovednost. Nevim, jak sem k tomu prisel, protoze maximalne bojuju s pavoukama, po kterych se vzdy napiju lektvaru. Zkousel sem se toho zbavit pres neutralizuj jed i pres slabsi obnovu a nic. Nahral jsem si tedy svou postavu do singlu s temi snizenymi atributy a pomohla mi vetsi obnova. Tuto obnovu sem si za 500 nechal provest knezkou Xian, zamumlala nezname kouzlo, ale snizeni se mne drzi.
neda se s tim neco udelat? treba nejaky DM, ze by na mne zkusil seslat silnejsi obnovu (jestli neni Xian bugla..), ci mne protahnout peklem, zda se to nezlepsi? PLS.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 15:07 06. Mar 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Mam se svou postavou snizenej utok, a taky snizenou dovednost. Nevim, jak sem k tomu prisel, protoze maximalne bojuju s pavoukama, po kterych se vzdy napiju lektvaru. Zkousel sem se toho zbavit pres neutralizuj jed i pres slabsi obnovu a nic. Nahral jsem si tedy svou postavu do singlu s temi snizenymi atributy a pomohla mi vetsi obnova. Tuto obnovu sem si za 500 nechal provest knezkou Xian, zamumlala nezname kouzlo, ale snizeni se mne drzi. neda se s tim neco udelat? treba nejaky DM, ze by na mne zkusil seslat silnejsi obnovu (jestli neni Xian bugla..), ci mne protahnout peklem, zda se to nezlepsi? PLS. možná tvá postava dostala strach, že se zřítí strop... a to jí svazuje ruce 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 09:20 07. Mar 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Tak uz se mi to take stalo. Bezduvodne dostala postava -1 k utoku a zraneni. Opotrebovanim zbrane to nebylo, udrzuju je v perfektnim stavu a navic jsem v ruce zadnou zbran nemel.... Nepomohla obnova ani spanek a dokonce ani relog. Zmizelo to az po restartu
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 10:43 07. Mar 2008 |
|
|
Shifter wrote: Tak uz se mi to take stalo. Bezduvodne dostala postava -1 k utoku a zraneni. Opotrebovanim zbrane to nebylo, udrzuju je v perfektnim stavu a navic jsem v ruce zadnou zbran nemel.... Nepomohla obnova ani spanek a dokonce ani relog. Zmizelo to az po restartu že by opotřebení rukou? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 13:01 07. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: Shifter wrote: Tak uz se mi to take stalo. Bezduvodne dostala postava -1 k utoku a zraneni. Opotrebovanim zbrane to nebylo, udrzuju je v perfektnim stavu a navic jsem v ruce zadnou zbran nemel.... Nepomohla obnova ani spanek a dokonce ani relog. Zmizelo to az po restartu že by opotřebení rukou?  nejak tak... plus jeste restarty uz byli od te doby asi tri a ta svinarna se mne furt drzi...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 13:10 07. Mar 2008 |
|
|
Cim vic se priblizujete povrchu, tim vic vam to svazuje nohy 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 13:22 07. Mar 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Cim vic se priblizujete povrchu, tim vic vam to svazuje nohy  hm, kdo vi, jeslti se nahodou nepriblizujeme stredu zeme, ono v tom 3D podtemnu se blbe orientuje. Jednou des nahoru podruhe dolu a nevis, zda jsi ve vysledku spis vis, nebo niz  bohuzel trpaslici orientaci jsem jeste neziskal 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: snizeny utok Posted: 13:41 07. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nech se zabit nejakym DM. Nic lepsiho me nenapada. Zkuste si vzpomenout, co to mohlo zpusobit....hmm a nebo lip ...at na tobe DM zkusi zrusit vsechny efekty a uvidis, jestli to zmizi. Tim se aspon trochu pozna, co to mohlo zpusobit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|