|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 12:37 01. Sep 2012 |
|
|
Amithiel wrote: Ať jsem instalovala jak pro XP 32 bit, tak 64 bit, vždy mi to hlásilo chybu v instalaci balíčku, tak já nevím co dělám špatně...  Ještě doporučím zkontrolovat znovu, jestli máš odinstalované ovladače opravdu, pak by se to také nemuselo dařit nainstalovat vůbec. Nic jiného mě nenapadá. Tady přikladám ještě link: http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... ndows%20XPVybráno namátkou, ale třeba by se to pak chytilo. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Amithiel
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 14:35 01. Sep 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
D_E_K_A wrote: Amithiel wrote: Ať jsem instalovala jak pro XP 32 bit, tak 64 bit, vždy mi to hlásilo chybu v instalaci balíčku, tak já nevím co dělám špatně...  Ještě doporučím zkontrolovat znovu, jestli máš odinstalované ovladače opravdu, pak by se to také nemuselo dařit nainstalovat vůbec. Nic jiného mě nenapadá. Tady přikladám ještě link: http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... ndows%20XPVybráno namátkou, ale třeba by se to pak chytilo.  To by bylo fajn, kdyby to nebylo placené. 
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 16:28 01. Sep 2012 |
|
|
Amithiel wrote: D_E_K_A wrote: Amithiel wrote: Ať jsem instalovala jak pro XP 32 bit, tak 64 bit, vždy mi to hlásilo chybu v instalaci balíčku, tak já nevím co dělám špatně...  Ještě doporučím zkontrolovat znovu, jestli máš odinstalované ovladače opravdu, pak by se to také nemuselo dařit nainstalovat vůbec. Nic jiného mě nenapadá. Tady přikladám ještě link: http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... ndows%20XPVybráno namátkou, ale třeba by se to pak chytilo.  To by bylo fajn, kdyby to nebylo placené.  Eh.. stačí zadat typ tvé grafické karty do googlu a odzkoušet pár prvních vyhledaných odkazů. Bylo to vybráno namátkou no, určitě jsou ke stažení i free. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 00:22 03. Sep 2012 |
|
|
Tak jsem přijel z dovolené a koukám tady se to pořád vleče. Už tedy v pořádku a nebo to stále zlobí? Jaký že to máš operační systém vlastně?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 00:36 03. Sep 2012 |
|
|
Se fakt divím že ještě nikoho nenapadlo sepsat kompletní návod na instalaci nwn pro thalii. Ale fakt do takových podrobností aby to zvládla i cvičená opice popř. desetileté dítě....
|
|
Top |
|
Amithiel
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 18:17 03. Sep 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Bahnak wrote: Tak jsem přijel z dovolené a koukám tady se to pořád vleče. Už tedy v pořádku a nebo to stále zlobí? Jaký že to máš operační systém vlastně? Mám Windows XP Profesional, ale stále jsem nepřišla, proč mi to nejde spustit. Nepodařilo se mi to ani po kompletní reinstalaci windowsů včetně ovladačů, kde mi žádné chyby hlášeny nebyly. Dělá to pořád to samé - nanstaluju základní NWN bez datadisků - funguje. Jakmile tam však nainstaluju datadisky, tak mi to spadne hned po načítací obrazovce. I když jsem hru spouštěla přes "main" v instalační složce, tak mi to též spadlo. Není možné, že by to mohlo být způsobeno CD s datadisky?
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 18:31 03. Sep 2012 |
|
|
Amithiel wrote: Bahnak wrote: Tak jsem přijel z dovolené a koukám tady se to pořád vleče. Už tedy v pořádku a nebo to stále zlobí? Jaký že to máš operační systém vlastně? Mám Windows XP Profesional, ale stále jsem nepřišla, proč mi to nejde spustit. Nepodařilo se mi to ani po kompletní reinstalaci windowsů včetně ovladačů, kde mi žádné chyby hlášeny nebyly. Dělá to pořád to samé - nanstaluju základní NWN bez datadisků - funguje. Jakmile tam však nainstaluju datadisky, tak mi to spadne hned po načítací obrazovce. I když jsem hru spouštěla přes "main" v instalační složce, tak mi to též spadlo. Není možné, že by to mohlo být způsobeno CD s datadisky? A máš to i opatchované na 1.69? Ten patch by jsi měla nainstalovat až po všech datadisích. Zkus si u nwn.exe zadat, aby se to opravdu spouštělo jako správce. Když spustíš nastavení ještě ve WinXP, najde ti to tvou grafiku? Nastav optimální rozlišení, atd. Když to tedy potom spustíš a necháš jet loga a intro, tak to spadne stejně? Nebo jen když to chceš přeskočit kliknutím?
|
|
Top |
|
Amithiel
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 18:48 03. Sep 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
D_E_K_A wrote: Amithiel wrote: Bahnak wrote: Tak jsem přijel z dovolené a koukám tady se to pořád vleče. Už tedy v pořádku a nebo to stále zlobí? Jaký že to máš operační systém vlastně? Mám Windows XP Profesional, ale stále jsem nepřišla, proč mi to nejde spustit. Nepodařilo se mi to ani po kompletní reinstalaci windowsů včetně ovladačů, kde mi žádné chyby hlášeny nebyly. Dělá to pořád to samé - nanstaluju základní NWN bez datadisků - funguje. Jakmile tam však nainstaluju datadisky, tak mi to spadne hned po načítací obrazovce. I když jsem hru spouštěla přes "main" v instalační složce, tak mi to též spadlo. Není možné, že by to mohlo být způsobeno CD s datadisky? A máš to i opatchované na 1.69? Ten patch by jsi měla nainstalovat až po všech datadisích. Zkus si u nwn.exe zadat, aby se to opravdu spouštělo jako správce. Když spustíš nastavení ještě ve WinXP, najde ti to tvou grafiku? Nastav optimální rozlišení, atd. Když to tedy potom spustíš a necháš jet loga a intro, tak to spadne stejně? Nebo jen když to chceš přeskočit kliknutím? Mě to právě že padá ještě před těmi logy a intrem.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 18:51 03. Sep 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Pokud máš podezření na datadisky, stáhni je odněkud a ozkoušej to znova. Nakonec jde stejně jen o cd klíče než o kopii samotnou.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 22:45 03. Sep 2012 |
|
|
Hm, tak zrovna s XPéčky mě to neblblo nikdy... fakt osobně tipuji tu grafiku. Ovladače přeinstalovat - je úplně jedno že ti nehlásí chyby, prostě potřebuješ nějaké starší. Nebo naopak nejnovější...
Co si pamatuji tak byl u mě totožný problém, NWN jelo, datadisky průser. Je to v tom že datadisky překopou samotný základ hry a fungují nejspíše trochu jinak. Zkus ty ovlodače, fakt vidím problém tam, obvykle bývaly problémy s NVidií, ale ATI a zlobit?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 23:36 03. Sep 2012 |
|
|
Jen pro jistotu správný postup: nainstalovat základní hru, nainstalovat SOU, nainstalovat HOTU, nainstalovat patch 1.69. V tuhle chvíli bych spustil nwconfig.exe, dal change, scan, test a pak stáhl vše na minimum. Pak bych v nwn.ini nastavil: Code: [Sound Options] DisableSound=1
[Display Options] Width=800 Height=600 SafeMovie=0 (anebo 1, nejsem si jist) FullScreen=0 AllowWindowedMode=1 UseLargeFont=0
[Config] FirstRun=0
Start - Ovládací panely - Systém - první karta: tady ti to řekne název systému a pokud u něj nemáš napsáno x64, 64 bit, nebo cokoliv s 64, tak máš 32bitový a takové instaluješ grafické (a všechny jiné) ovladače (i programy) (64bitové nebudou fungovat). Start - Spustit - "dxdiag": spustí DirectX ovládací panel a v kartě "Zobrazení" "(Display)" se můžeš dozvědět mimojiné verzi ovladače graf.karty.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 09:09 17. Sep 2012 |
|
|
Už se to nějak spravilo? Pište i resultát (nejlépe tedy úspěšný), poučí.
|
|
Top |
|
Amithiel
|
Post subject: Re: Problém se spuštěním hry Posted: 06:23 20. Sep 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
klobouk wrote: Už se to nějak spravilo? Pište i resultát (nejlépe tedy úspěšný), poučí. Zatím ještě nevím, nemám stažené datadisky, jelikož jsem ráda že mi ten internet alespoň běží jako když neběží...  Až ho dám dokupy, tak to snad pak bude v pohodě... ještě uvidíme.
|
|
Top |
|