|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:03 06. Sep 2012 |
|
|
Fryn wrote: Braenn wrote: Tak to Fryne nějak uveď do provozu! Tak to nezávisí jen na mně  . Aby se to pohlo nějak dál, tak by bylo dobré, aby ti co se objeví v rotě navhrli dny, které by jim ke hře nejlépe vyhovovali a pak se to nějak celé skloubilo k určitému datu (což bude asi ta nejkomplikovanější část). To si nemyslim nejkomplikovanejsi cast bude asi mikrofon 
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:05 06. Sep 2012 |
|
|
Jinak co se me ucasti tyce uz jsem celkem dlouho nehral a cekal jsem ze me patch tak nejak nakopne, ale to se nestalo tak mozna tohle by mohlo 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:08 07. Sep 2012 |
|
|
Tak co třeba tuhle sobotu kolem 14-17 hodiny? A nebo večer?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:34 07. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tuto sobotu asi nebudu moct, děláme s tátou dřevo.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:09 07. Sep 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já můžu cca po osmý až devátý hodině večerní. Dokud je světlo, tak je všude moc práce.
BTW: Co používáte na hlas? Teamspeak?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:37 07. Sep 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Tuto sobotu asi nebudu moct, děláme s tátou dřevo. Ano, ale co takhle navrhnout termín, kdy můžeš? Třeba něco jak kucik  . kucik wrote: BTW: Co používáte na hlas? Teamspeak? Jojo Teamspeak 3.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:06 07. Sep 2012 |
|
|
Ok no... určitě né začátek příštího týdne, tedy po-st ne. Zkoušíme, v pátek nejspíše také a v sobotu už máme konzert. Takže nejspíše příští týden nějak.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:18 07. Sep 2012 |
|
|
Tak já jdu mezitim nainstalovat teamspeak. Neřikej, že zkoušíš celej den.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:19 07. Sep 2012 |
|
|
Fajn, dopoledne mám volno 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:24 09. Sep 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:00 09. Sep 2012 |
|
|
Co dneska nekdy po obede se tam sejit?
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:45 09. Sep 2012 |
|
|
Dneska musim zednicit. Leda az pozde vecer.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:26 09. Sep 2012 |
|
|
tak jsem si kvůli vám pořídil na čtyřkové roty dva frantíky, stíhače a artynu.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:32 09. Sep 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
No, piště ze začátku spíš nějaký rozsah dnů a hodin, které by se vám hodili, než přímo určité termíny. Ty se poskládají až pak. Třeba mně by zatím vyhovovaly večerní hry kolem 17-19 hodiny v průběhu pracovního týdne. Ty, co se tady přihlásili veřejně k rotám bych poprosil o vyjádření (nechce se mi vyptávat každého zvlášť). Molly23 wrote: tak jsem si kvůli vám pořídil na čtyřkové roty dva frantíky, stíhače a artynu. Paráda  (AMX 38 a B1 ? A ten stíhač a artyna je co ?)
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:00 09. Sep 2012 |
|
|
Me na te hre zacina mirne deprimovat ten nedostatek mista v garazi. Porad abych se neceho zbavoval.
|
|
Top |
|