|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:57 29. Aug 2012 |
|
|
To je naše Bílá paní a k Thalii už prostě patří. Vždy si utřu slzičku štěstí, když se po půl roce ozve vyděšenej nováček a já mu povím, že na Thalii doopravdy straší  . Ps.: Máme svědectví jednoho z hráčů, který ten zvuk slyšel i ve chvíli kdy měl prokazatelně vypnuté reproduktory.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:46 29. Aug 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Ragmone: Jezdi tam jinudy.
Nikdy jsem ho neslyšela přes vypnutý repráky.. vlastně ho občas neslyšim jen přes vypnutej zvuk ve hře.
_________________ Na vyžádání.
Last edited by karolina on 13:49 29. Aug 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:48 29. Aug 2012 |
|
|
Už jsme měli i dva výpadky pojistek. Jednou u mě a podruhý u nejmenovaného hráče.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:57 29. Aug 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Kecá  Ale ten zvuk je fakt zlí... a to víc než drowáci 
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:46 30. Aug 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ragmon wrote: Kecá  Ale ten zvuk je fakt zl í... a to víc než drowáci  > > čestina na mučidlech aneb očekavej Ambeřin blitzkrieg, následovaný trháním nehtů a lámáním v kole...  edit: Nebo nepřetržitým osmihodinovým předčítáním pravidel českého pravopisu.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:53 30. Aug 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Upřímně... do té lokace občas zavítám a nikdy jsem tam nic "nenormálního" neslyšel. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:27 30. Aug 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Upřímně... do té lokace občas zavítám a nikdy jsem tam nic "nenormálního" neslyšel.  Vrána vráně oči nevyklove. Taky jsem ho slyšel: s maximálně zeslabeným herním zvukem, to chrčení a pištění které valilo na plné kule působilo děsivě.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:33 30. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tak to je otázka, jeslti zvuk zeslabíš systémově v nwn pak to povalí na plné kule. Když ho oslabíš mechanicky knoflíkem na repráku tak to nepovalí na plné kule. Zkrátka SW nám tma dělá neplechu a nikdo to neopravil, protože si to Desma vybrečel aby mohl šířit duchařinu.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:12 30. Aug 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Nalkanar wrote: Upřímně... do té lokace občas zavítám a nikdy jsem tam nic "nenormálního" neslyšel.  Vrána vráně oči nevyklove. Taky jsem ho slyšel: s maximálně zeslabeným herním zvukem, to chrčení a pištění které valilo na plné kule působilo děsivě. To je totiž proto že se ten zvuk nevydává nwn ale wokna  .
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:26 30. Aug 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Desmond wrote: To je naše Bílá paní a k Thalii už prostě patří. Vždy si utřu slzičku štěstí, když se po půl roce ozve vyděšenej nováček a já mu povím, že na Thalii doopravdy straší  . Ps.: Máme svědectví jednoho z hráčů, který ten zvuk slyšel i ve chvíli kdy měl prokazatelně vypnuté reproduktory. Jak vidím, Kasheho odkaz stále žije  . Už nevím co se v předchozích diskuzích určilo za možnou chybu, ale možná to bude tím, že původní autor do té lokace použil nějaký nestandartní zvuk, který Thalie nemá ve svých hacích (dělalo to i mně s Mintackými haky, pro kterou ta lokace byla původně určena, když jsem ji testoval). Kashe si strašně rád vyhrával se zvuky, tak bych se ani nedivil, že tam použil něco navíc.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:36 30. Aug 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Když DM nechávají v mé hospodě NPC bordel 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:07 31. Aug 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Fryn wrote: Jak vidím, Kasheho odkaz stále žije  . Už nevím co se v předchozích diskuzích určilo za možnou chybu, ale možná to bude tím, že původní autor do té lokace použil nějaký nestandartní zvuk, který Thalie nemá ve svých hacích (dělalo to i mně s Mintackými haky, pro kterou ta lokace byla původně určena, když jsem ji testoval). Kashe si strašně rád vyhrával se zvuky, tak bych se ani nedivil, že tam použil něco navíc. Problém je, že je tam nějakej script, kterej ty zvuky všechny odpálí najednou, jakmile se vejde do lokace. Ještě jsem nepřišel na to jakej.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:15 31. Aug 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Problém je, že je tam nějakej script, kterej ty zvuky všechny odpálí najednou, jakmile se vejde do lokace. Ještě jsem nepřišel na to jakej. SET_ALL_MUSIC_IN_ONE(TRUE) // P.S. Mě na Thalii vadí, že pro samí čučení na filmy na ní nemám čas  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:08 10. Sep 2012 |
|
|
Decánko mi na Thalii vadí upravený lední medvídek. Pominu-li že ten hajzlík má vcelku obstojné AC i HP, rozhodně nepominu jeho BAB 28 Natrefím na něj klasicky při obchůzce Krynu a setkání obvykle končí pokecem s Ďáblíkem v podsvětí. O tom že jsou za něj prdlajz expy ani nemluvě. (o lokaci vedle je litý tygřík či samice sněžního tygra a oboje je 2x tak slabší a za oboje je přinejmenším 4x tolik XP ) Dávám to sem proto, že se to už docela dostkrát řešilo i v chybách NPC a stále se nic nestalo.
Attachments: |

baby-polar-bears-global-warming.jpg [ 15.71 KiB | Viewed 2744 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:35 11. Sep 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Že příkaz na vypsání příkazů neni logicky /? ale něco úplně jiného a vždy musím příkaz co potřebuji hledat.
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|