|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:10 10. Sep 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bahnak wrote: Nalkanar wrote: Pro takto méně znalé doporučuji, aby okoukli Slumdog Millionaire, to jim dá nápovědu.  Uf, to je jako srovnávat Star Wars s Létajícím Čestmírem.... Nauč se číst... bylo to jen ohledně té scény závěrečné na srovnání 
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:14 10. Sep 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Bahnak wrote: Bahnak wrote: ... jmenuj jiný fiktivně-historický film s obdobnou tématikou ... Prasokralik wrote: The Duelists
Rob Roy
atd. ??? Můžeš prosím upřesnit v čem že je ta tématika obdobná? Chmelnického povstání 1648-1649, vpád Švédů a Tatarů, vše se motá kolem Litvy, Ukrajiny, Polska či Slezska. ... vs. příběh Skotského zemana počátkem 18.stol... Asi už chápu tvé zobecnění "historie" na "vše co má na sobě kus špinavého hadru je historické". Pak se asi nemáme o čem bavit a Ironclud bude tvým favoritem i nadále... Rob Roy je můj oblíbený snímek, ale srovnání je úplně mimo mísu... asi jako srovnání těch polských trotlů s ironclad
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:15 10. Sep 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Bahnak wrote: Nalkanar wrote: Pro takto méně znalé doporučuji, aby okoukli Slumdog Millionaire, to jim dá nápovědu.  Uf, to je jako srovnávat Star Wars s Létajícím Čestmírem.... Nauč se číst... bylo to jen ohledně té scény závěrečné na srovnání  nemůže má před očima rudo, někdo mu řekl, že poláci sux a to je jako píchnout do sršního hnízda, jen horší... právě se mu nejspíš pro rage hroutí svět
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:22 10. Sep 2012 |
|
|
Bohužel nehroutí, akorát jsem opět dospěl k názoru: "Nesnaž se ukázat cestu těm, kteří o to vůbec nestojí."
Je to váš názor chlapi, já vám jej rozhodně brát nebudu. Jen mě mrzí že ty rozdíly nevidíte - ba ani nechcete vidět. Ale to není moje věc.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:14 10. Sep 2012 |
|
|
Konečně jsem si vzpomněl na jeden o dost povedenější film s templářem! Dánsko-Švédsko-Finsko-Norskej film Arn - the templar knight, http://www.csfd.cz/film/230172-arn/, trailer zde: http://www.youtube.com/watch?v=1EAqu28D ... r_embedded . Je na tom vidět, že se na kostýmech*, výpravě a vzhledu interiérů i exteriérů nešetřilo. S rozpočtem 28 milionů dolarů (shit Ironclad měl rozpočet 25 milionů dolarů!). A je to celý o něčem jiným. Příběh je super, dává smysl. Milostná zápletka tragicky paladinská. Boje fajn. Brutální, spousta krve, bitva je bitva, v soubojích je šerm. Příjemnej film, na kterej se opravdu vpylatí podívat. Pro mě 90%, doporučuju! * Jasně že tam občas je nějaká bota, ale dá se vcelku velkoryse odpustit, protože celek aspoň budí dojem dvanáctého století (Ironclad fakt budil dojem zoufalců co posbírali svou výstroj na smetišti, na druhou stranu na postapo dobrý).
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:19 10. Sep 2012 |
|
|
Arn se mi taky líbíl. Někde tu katouš dával video s remixem zvonu od guinevry a ukázkami z arna
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:39 10. Sep 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
*z poza mostu se zjeví postava* Na ja majn her! Tuna to nesu! P.S. Arn je fajn, ale jednu věc bych mu vytknul. Dvojdílnost. Přijde mi, že natočili půlku na který vyteklo 80% prachů a pak váhali, jak s 20%, natočit i tu druhou... Ale vcelku musím říct že se jim to povedlo, určitě stojí za vidění. Skvělá trága...i slzu dojetí jsem zamáčkl do kroužkový košile. Btw - paladina vzal čert  , ale ta buchta co ji zbouchnul si to vyžrala docela fest  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 04:59 11. Sep 2012 |
|
|
pro ty co rádi fantasy a jinak směs snad všeho možného od rytířských šarvátek , trošku drsná realita když při souboji s kopím na koni zůstane jednomu z rytířů kousek v krku a stříká mu krev z krční tepny a jiné http://www.csfd.cz/film/263138-hra-o-truny/
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:14 11. Sep 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
rosnicka wrote: pro ty co rádi fantasy a jinak směs snad všeho možného od rytířských šarvátek , trošku drsná realita když při souboji s kopím na koni zůstane jednomu z rytířů kousek v krku a stříká mu krev z krční tepny a jiné http://www.csfd.cz/film/263138-hra-o-truny/Tenhle seriál tady má i vlastní vlákno:) jinak jo, je dobrej!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:35 11. Sep 2012 |
|
|
Arn? Kouknu, díky.
Jinak nevíte někdo, co je s Movie-library? Taky na ně dopadla těžká ruka federálů?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:04 13. Sep 2012 |
|
|
Ha! Konečně je tu předělání sranců do americké podoby. Větší! Epičtější! Plné proslovů! http://www.youtube.com/watch?v=PJqeczqJaag&feature=player_embedded 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:44 13. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:30 15. Sep 2012 |
|
|
Kouzlo Draka  Doporučuju.
|
|
Top |
|
Tarja
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:47 19. Sep 2012 |
|
Joined: 17:44 23. Sep 2011 Posts: 45 Location: Ostrava-Poruba
|
Tak, já mám oblíbených filmů a seriálů celkem dost. Z filmů asi tohle: Pilot Stargate, sedm dílů Noční můry v Elm Street, Mars útočí, Ospalá díra, Interview s upírem, Seznamte se Joe Black, Co je malé, to je milé; Blade(všechny díly), Dracula (co zfilmoval Coppola), Frankenstein(zfilmováno podle románu Mary Shelleyové), Noční můra před vánoci, Mrtvá nevěsta, Mrtvá zóna( s Christopherem Walkenem v hlavní roli), Ozvěny mrtvých, Poltergeist(tři díly), X-MEN(všechny díly), Slunce, seno..., Kameňák(všechny díly), Přítelkyně z domu smutku(všechny díly), Sirotčinec, Orphan, Zelená míle, Vykoupení z věznice Shawshank, Forest Gump, Pán prstenů, Sám doma, Dracula 3000, Liga výjimečných, Flash, Darkman, Symptom pandorum, Ztraceni ve vesmíru, Koule, Alien(všechny díly), predátor(všechny díly), Alien vs Predátor(první díl), District 9, Cesta do pravěku, Křeček v noční košili, Léto pod psa, Neviditelný na útěku, Pelíšky, Americký shaolin, želary, Bunraku, Superman(s Reevem)... no je jich hodně. A oblíbené seriály: Stargate SG-1, Teorie velkého třesku, Ghost Whisperer, želvy ninja(klasika seriál animovaný), Spiderman(klasika seriál animovaný), Arabela, Star trek: Nová generace i Voyager a Hluboký vesmír devět, Doctor Who, Takoví normální mimozemšťané, ženatý se závazky, Roseanne, Pravá krev, Charmed, Dr. House, červený trpaslík, Haló haló, Kung-fu: legenda pokračuje a na zbytek si nevzpomenu 
_________________ Co nemůžeš zabít, alespoň pronásleduj! Postava na nové Thalii: Aurenriel Foina "Urulókeo Nosseo" Momentálně v podtemnu jako Tra'lesta
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:57 19. Sep 2012 |
|
|
Nějaký tip na dobrý Bolywood, ke kterému jsou i české titulky? Bez Movie library se cítím jako slepá.
Krom toho mnou výše zmiňovaného Taare... jsem teď viděla i Om Shanti Om a moc se mi to líbilo. Hlavně nádherná hudba! Možná jsou to romantické škváry plné klišé, ale narozdíl od těch klišé z USA ještě nejsou okoukané až k pláči.
|
|
Top |
|