Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:53 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 994 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 67  Next
Author Message
 Post subject: Re: League of Legends
PostPosted: 23:40 12. Sep 2012 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
My jsme přeci noobové a jen ty jsi killer, prasnico. :mrgreen:

1v1 mid?

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 23:41 12. Sep 2012 
Bůh
 Profile

KaTo wrote:
...zas tak mu tu self-entrtajment vymejvárnu nežerte. Na mě zkoušel to samý v Diablu - prej monk je The Immortal, nic nepotřebuje apod.
...a pak jsem si Beliala musel ustřílet s so(r)ckou sám :twisted: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: .

na diablo neni cas, musim hrát LoL jinak mě terbee bije... btw proč ty to ještě nemáš nainstalovaný? Jarri by tě vypwnil

Reply with quote  

PostPosted: 12:26 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

Prasokralik wrote:
Jarri by tě vypwnil

Image

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

Reply with quote  

PostPosted: 13:25 13. Sep 2012 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Jarri by "nevyownil" ani rodinku čerstvě vyvoraných myší, včil toho bych se nebál :lol: :lol: .
Btw LoLko nehraju bo není tolik času na všechno. Momentálně jsem dokoukával zanedbané filmy a čekám až mi dodavatelé dodají GW2 :twisted: , abych testnul :oops: :mrgreen: :mrgreen: zda mi tam WvWvW sedne :twisted: .

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 13:28 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

Nevymlouvej se ty lamo a pojd s nama hrát LoLko

Reply with quote  

PostPosted: 13:56 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

Jo, nedělej slečínku a nakopni to

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

Reply with quote  

PostPosted: 13:59 13. Sep 2012 
Velmistr
 Profile

HoN 4ever :!:

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 14:04 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

zachy wrote:

to jako fakt? pochopil bych ještě, že někdo hraje dotu2 ale hon? odpaaaaad

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 13. Sep 2012 
Velmistr
 Profile

Prasokralik wrote:
zachy wrote:

to jako fakt? pochopil bych ještě, že někdo hraje dotu2 ale hon? odpaaaaad

No rozhodně lepší jak LoL. Na druhou stranu LoL je docela jednoduchá hra tak možná proto se to líbí více lidem. Zkoušel jsem nějakýho Garena a Ash a pak nějakou mumii. Asi z 8 her jen jedna prohra.

Proč je podle tebe HoN odpad?

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha

Reply with quote  

PostPosted: 14:11 13. Sep 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Ona obtížnost stoupá tím, jak odpad to vzdá na nízkých lvlech a pak zůstanou ti dobří hráči, kteří vědí jak champy správně užít (ač se někdy názorově různí). Na začátku je to děsně easy, hráči ani nepoznají dobrou šanci na gank atd., na vyšším lvlu je to pak už ale jiná liga. :)

Reply with quote  

PostPosted: 14:17 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

je to dota rip a je to dost špatnej dota rip, originální dota je lepší, dota 2 je lepší, od hratelnosti, po přehlednost

jestli ti přijde LoL jednoduché, protože jsi hrál 8 her a 7x vyhrál proti noobíkům, poplácej se po ramenou jaký jsi machr a jdi si zkusit vyhrát ranked hru. Jestli vytáhneš své ELO alespon na 1200 pak budeš moci říkat něco o jednoduchosti

V league of legedns funguje mimo mnoha jiných skvělých věcí, matchmaking. To znamená, že to háže lidi podle jejich hodnocení do týmů tak, aby hra byla vyrovnaná. Že jsi ze svých 8 her 7 vyhrál po tom co máš jistě zkušenosti s několika dalšími moba hrami je celkem logické, když do lol vlezeš s čistým štítem a tak tě to hází do hry s a proti hráčům na stejném levelu se stejným hodnocením.

dostává mě pláč dotkařů o tom jak je league jednoduché. V čem konkrétně je jednoduché?
Že narozdíl od těch ostatních vadných pokusů o moba hru jako je HoN má přehldné menu, přehledný shop, přehledné ovládání? Takže aby dle tvého tvrzení byla hra správně hardcore, musí to být nepřehledný chaos s nepřátelským ovládáním?

Nebo ti snad vadí nemožnost likvidovat valstní creepy? Takže dobrý moba hráč se nepozná podle toho, jak umí kontrolvat zóny na lajně, jak efektivně lasthituje a jak drží nepřítele od creepů ale podle toho kolik udělá dmg ve valstních řadách? super uvažování.

Nebo je to jednoduché, protože tam existují itemy které zvedají dmg kouzel? Oh wait, to je paradox... v ostatních moba hrách nemusím jako mág přemýšlet co stavět, stačí mi maxovat kouzla a one shotovat ostatní... LoL je nutně pitomost, protože když chci někoho sundat jako mág, musím postavit hůlku s ability power hmmm...

LoL sux, zůstanu u svého pro guláše HoN

btw jestli se cítíš jako hrozný profík, klidně si s tebou dám duel 1v1 na midu. Jestli je LoL tak jednoduché tak bys mě měl porazit ne?

Reply with quote  

PostPosted: 14:20 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

HoN si sebou mimo jiné nese neduhy doty, balanc hrdinů neexistuje. Stačí vědět co za champa vzít a pak si vyndat 1v5 celý enemy team, Pak nutně nastává ona masturbace ega jak jsem dobrý protože jsem si jako první klikl toho imba champa.

V LoL neexistuje náhoda, neexistuje tam ultimátní pick championa, existuje tam jen a pouze skill. A to je přesně důvod proč bobánci z dotky, honu a podobných nesmyslů nemůžou LoL strávit.

Reply with quote  

PostPosted: 14:22 13. Sep 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jen je teda prdel, když člověk lvlí Jariho, skončí ve hře s těma low lvlama (sice mají asi krapet vyšší lvl než můj tým, ale přecijen jsou low) a pak víceméně sám ten jejich tým uběhám, ačkoliv tedy v team fightu nemám šanci je tak jako tak sundat všecky sám. :twisted: :lol:

Prase zkusíme to 1v1 mid? Jen tak ze zvědavosti, protože já to předchozí prohlášení o tom, jaký jsi PRO a my ostatní noobové, myslel vážně. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 14:27 13. Sep 2012 
Bůh
 Profile

:D :D klidně klidně stejně mlátím wowko tak si řekni kdy máš čas ;)

Reply with quote  

PostPosted: 14:45 13. Sep 2012 
Velmistr
 Profile

Prasokralik wrote:
je to dota rip a je to dost špatnej dota rip, originální dota je lepší, dota 2 je lepší, od hratelnosti, po přehlednost

Dota 1 byla dobrá, jenže hra tomu nebyla přizpůsobená. (chybí reconnect a další featury co se týče kvality hry)
Dota 2 lepší možná může být, nehrál jsem ji, ale tuším že je potřeba Steam což si kupovat nehodlám.

Prasokralik wrote:
jestli ti přijde LoL jednoduché, protože jsi hrál 8 her a 7x vyhrál proti noobíkům, poplácej se po ramenou jaký jsi machr a jdi si zkusit vyhrát ranked hru. Jestli vytáhneš své ELO alespon na 1200 pak budeš moci říkat něco o jednoduchosti

Je mi jasný že první hry nebudou nic HC, ale tak to je u většin her. HoN je na tom stejně
Prasokralik wrote:
V league of legedns funguje mimo mnoha jiných skvělých věcí, matchmaking. To znamená, že to háže lidi podle jejich hodnocení do týmů tak, aby hra byla vyrovnaná. Že jsi ze svých 8 her 7 vyhrál po tom co máš jistě zkušenosti s několika dalšími moba hrami je celkem logické, když do lol vlezeš s čistým štítem a tak tě to hází do hry s a proti hráčům na stejném levelu se stejným hodnocením.

HoN má match making taky, takže nic převratného matchmaking opravdu není. :wink:

Prasokralik wrote:
dostává mě pláč dotkařů o tom jak je league jednoduché. V čem konkrétně je jednoduché?
Že narozdíl od těch ostatních vadných pokusů o moba hru jako je HoN má přehldné menu, přehledný shop, přehledné ovládání? Takže aby dle tvého tvrzení byla hra správně hardcore, musí to být nepřehledný chaos s nepřátelským ovládáním?

Creepy jsou slabé, zničené kasárny se tuším po pár minutách obnoví. Hrdina, který umře tuším neztrácí žádné goldy! Pokud tě dostává pláč od dotkařů, tak jich je asi víc a asi to v něčem opravdu bude že? :roll:

Prasokralik wrote:
Nebo ti snad vadí nemožnost likvidovat valstní creepy? Takže dobrý moba hráč se nepozná podle toho, jak umí kontrolvat zóny na lajně, jak efektivně lasthituje a jak drží nepřítele od creepů ale podle toho kolik udělá dmg ve valstních řadách? super uvažování.

Ano to mi vadí, také mi vadí že nemůže vlastní creepy blokovat. Lasthitting je duležitej to máš pravdu, Jestli jsi hrál Dotu1 a přešel na LoL a tohle ti příjde lepší, tak máš ty opravdu super uvažování :idea:

Prasokralik wrote:
Nebo je to jednoduché, protože tam existují itemy které zvedají dmg kouzel? Oh wait, to je paradox... v ostatních moba hrách nemusím jako mág přemýšlet co stavět, stačí mi maxovat kouzla a one shotovat ostatní... LoL je nutně pitomost, protože když chci někoho sundat jako mág, musím postavit hůlku s ability power hmmm...

To že je tam magic power je fajn, ale vpodstatě totéž máš v HoN (maximalizace ultimátního spellu hůlkou nebo spellshards pro snížení magic armor).
Prasokralik wrote:
LoL sux, zůstanu u svého pro guláše HoN

Hrál jsi vůbec HoN že říkáš že LoL je v tolika věcech lepší?

Prasokralik wrote:
btw jestli se cítíš jako hrozný profík, klidně si s tebou dám duel 1v1 na midu. Jestli je LoL tak jednoduché tak bys mě měl porazit ne?

Neříkám že se cítím jako hrozný profík a určitě mě sundáš v duelu 1v1, ale to já tebe v HoN taky :)

LoL je fajn hra, ale HoN je pro mě prostě lepší, více možností a nenadržujou tam hráčům, kteří hrají častěji
(čím vyšší lvl accountu tím lepší runy a ty dvě kouzla může hráč mít)

v HoN jsou někteří hrdinové silnější, ale na každého hrdinu je zbraň.. jen je potřeba ji najít
Prasokralik wrote:
LoL neexistuje náhoda, neexistuje tam ultimátní pick championa, existuje tam jen a pouze skill. A to je přesně důvod proč bobánci z dotky, honu a podobných nesmyslů nemůžou LoL strávit.

Vtipné je, že u každého hrdiny v LoL je napsána jeho obtížnost. Skill jistě ovlivní hru hodně, ale tak to je i v HoN

EDIT: a jsem si 100% jistej, že když pickneš v HoNu "ultimátního championa" tak proti němu určitě pickneš ještě "ultimátnějšího championa". A totéž je i v LoL

EDIT2: Hry jsou to téměř stejné jen LoL je o tom kolikátý lvl účtu máš ke kterému pak připočítáš nějaký ten skill (Podle tebe jen a pouze skill :? )
V HoN mají všichni stejné možnosti nehledě na počtu dní/měsíců/let které nad tím strávíš, zde jde jen o to, jakého hrdinu si vybereš a jak s ním umíš zahrát proti jinému hrdinovi.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 994 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 67  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]