|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:10 13. Sep 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Sakra hraju se SU-85B, ti hráči na nižších tierech mají zajimavé představy, proč mi píšou "Puxina cheater!"  hehe tady nekdo trenuje asi si ji poridim taky  no tedy jestli se rozhoupu pripojit do hry abych si na ni vydelal
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:54 13. Sep 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Braenn wrote: Co jinak Bahnák, Majky, Sapal, popřípadě Manas, má někdo z vás zájem o roty a nebo cvičné bitvy? Tak ja se rad na cvicnou bitku pridam.........to uz je to utery 18.?
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:13 14. Sep 2012 |
|
|
Jde to hrát i na Macu? Má někdo po ruce postup?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 03:20 14. Sep 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Asi si stahnout VMWARE.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:08 14. Sep 2012 |
|
|
johnny98-G wrote: -RoF- wrote: Sakra hraju se SU-85B, ti hráči na nižších tierech mají zajimavé představy, proč mi píšou "Puxina cheater!"  hehe tady nekdo trenuje asi si ji poridim taky  no tedy jestli se rozhoupu pripojit do hry abych si na ni vydelal To samo  , hehe ne tohle je spíš na relax, ono to tenhle stíhač dává do bitev 2-6 tier a tam to je vcelku v pohodě. Jinak bych roty asi jezdil s T-34-85. ale uvidíme. Jo Majkyho si přidám. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:09 14. Sep 2012 |
|
|
Pokud nás bude aspon 10 a víc, tak by to mohlo jít v pohodě. -RoF- wrote: Termíny:Úterý 18. září od 20:00 Čtvrtek 20. září od 20:00Zatím přihlášení:mollymišák kucik Diemo Fryn Galli Puxina Theogil Awadar Johnny98G Oliverjantar Majky Bahnak, Braennpak možná trigr Další kdo mají zájem at se hlásí sem a nebo mě na PMKomunikace(Není podmínkou, ale když bude, tak tím líp program Teamspeak3Přihlásit se na oficiální server teamspeakuMístnost (naše klasika, vy ji asi vesměs neznáte) : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... a tak dále Heslo: thalie
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
Last edited by -RoF- on 14:41 14. Sep 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:14 14. Sep 2012 |
|
|
Přidáme se.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:19 14. Sep 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Tak KV-1 je pro mne zatim silnej propadak........moje babicka beha rychleji nez ta konzerva......zatim jsem s tim sundal jednoho nepritele a jednoho spojence  . Kdyz uz se s tim nekam doplazim, tak me proste ty rychlejsi (coz jsou asi vsechny ostatni) tanky ustrilej.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:44 14. Sep 2012 |
|
|
Braenn wrote: Přidáme se. Dobrá, přidal jsem si vás  xxxMajkyxxx wrote: Tak KV-1 je pro mne zatim silnej propadak........moje babicka beha rychleji nez ta konzerva......zatim jsem s tim sundal jednoho nepritele a jednoho spojence  . Kdyz uz se s tim nekam doplazim, tak me proste ty rychlejsi (coz jsou asi vsechny ostatni) tanky ustrilej. Tak začínáš, ale časem se naučíš, já taky od KV čekal něco víc, ale když jsem si na něj zvykl, tak se s ním dá hrát dobře. Je dobré prostě využít ten dobrý pancíř, ale i tak se zbytečně nevystavovat ranám soupeře. A to lepší dělo má fakt rychlou střelbu a solidní penetraci. Dá se s tím bojovat, jen musíš trošku změnit styl 
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:55 14. Sep 2012 |
|
|
Je při registraci k něčemu kód pozvánky?
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:44 15. Sep 2012 |
|
|
Mám problém... jmenuje se BT-7, nebo tak nějak, a není to za boha schopné přežít déle jak tři minuty.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:24 15. Sep 2012 |
|
|
Caehan wrote: Je při registraci k něčemu kód pozvánky? Nejsem si jistý, ale kod by ti teoreticky dal někdo, kdo už WoT účet má založený a t když bys ho dal, tak by dotyčný asi dostal bonus.  Ale to je dle mě jedno. Caehan wrote: Mám problém... jmenuje se BT-7, nebo tak nějak, a není to za boha schopné přežít déle jak tři minuty. BT-7 je lehký, rychlý a obratný tank, jak jsem tu už psal ... -RoF- wrote: Lehký tank je průzkumník, jezdí a snaží se přežít dost dlouho, aby spotoval nebo teda ukazoval pozici nepřátelských tanků a tví spojenci mohli střílet. Lehký tank se také používá k rychlému útoku a odvedení pozornosti. Popřípadě jsou to univerzální ničitelé arty. Využíváš svou rychlost a obratnost. Těmto tankům se říká scouti, takže prakticky průzkumník, který spotuje (objevuje) nepřátele pro ostatní. Hlavně spolupracuje se stíhačema a artynama, které se drží vzadu a střílí na delší vzdálenosti.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:29 15. Sep 2012 |
|
|
Caehan wrote: Mám problém... jmenuje se BT-7, nebo tak nějak, a není to za boha schopné přežít déle jak tři minuty. tak tak. Chvíli počkej, až začne hra, a pak s tím super rychlým strojem vyraž kupředu, vykličkuj, nebojuj, odhal artyny, a pak umři a zapni nějaký tank, který dělá i jiné věci.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:15 16. Sep 2012 |
|
|
platil už někdo goldíky převodem z účtu na účet? Potřeboval bych poradit co je co: Quote: account owner: BillingPartner.com GmbH (Webbilling) account number: 10407736 bank routing number: 6200 IBAN: CZ78 6200 0062 1800 1040 7736 BIC: COBACZPXXXX bank name: Commerzbank country of bank: Czech reason for transfer: DPX52687503 amount: 170.88 CZK account number - číslo účtu bank routing number - kód banky IBAN - wtf? BIC - wtf? reason for transfer - zpráva pro příjemce???
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:48 16. Sep 2012 |
|
|
Bahnak wrote: platil už někdo goldíky převodem z účtu na účet? ....... S tímhle ti moc neporadím, ani jsem netušil, že tam taková možnost je  . Já vždy platil pomocí platební karty.
|
|
Top |
|