|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: CD-Key Posted: 20:30 09. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Když sem se chtěl připojit hra mi napsala že můj CD-Key je používán, můj CD-Key je z originální hry tak si nemyslim že by ho někdo někde mohl najít.. a vim že se to tu už někdy řešilo tak jesli někdo nezná nějaké řešení
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 20:34 09. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Když sem se chtěl připojit hra mi napsala že můj CD-Key je používán, můj CD-Key je z originální hry tak si nemyslim že by ho někdo někde mohl najít.. a vim že se to tu už někdy řešilo tak jesli někdo nezná nějaké řešení Najdi si v adresari: \Neverwinter Nights\ soubor: nwncdkey.ini vem generator klicu a vygeneruj jine tri klice a prepis stare klice v souboru
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 17:59 10. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Lorelei wrote: Krata wrote: Když sem se chtěl připojit hra mi napsala že můj CD-Key je používán, můj CD-Key je z originální hry tak si nemyslim že by ho někdo někde mohl najít.. a vim že se to tu už někdy řešilo tak jesli někdo nezná nějaké řešení Najdi si v adresari: \Neverwinter Nights\ soubor: nwncdkey.ini vem generator klicu a vygeneruj jine tri klice a prepis stare klice v souboru no to je sice hezke, ale jestlize ma nekdo originalni NWN jako Krata, tak je to trochu nefer, ze nekdo pouziva jeho CD key ne? to by se spis mnel najit ten, kdo to ma nelegalni (se stejnym CDkeyem) a ten by si mel vygenerovat jinej, nebo se mylim?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 18:02 10. Mar 2008 |
|
|
stejnej cd-key měli ještě 2 lidi, který teď nehrajou, nemaj žádnou postavu, tak sem jim ho změnil... Krata vyzkousel a porad mu to hlasilo, tak nevim jestli se to po resu změnilo. Nebo jak to vůbec funguje.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 00:51 11. Mar 2008 |
|
|
Přidáno opatření aby někdo nemoh vložit stejný cd-key který už ve hře je. Otázkou je, co když přijde jako první někdo s náhodnym klíčem a po něm někdo s originálkou. Holt se bude řešit individuálně.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 22:48 11. Mar 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
tak a ja mam tedka taky problem mela jsem nastavenej brachovo key pac naposledy kdyz jsem byla ve hre tak u nej tedka chci lognout do hry dam svuj key a nahlasi mi to ze ho nekdo ma..nespravednost je muuuj  , je to spatny s tema klicema 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 23:16 11. Mar 2008 |
|
|
Pajule wrote: tak a ja mam tedka taky problem mela jsem nastavenej brachovo key pac naposledy kdyz jsem byla ve hre tak u nej tedka chci lognout do hry dam svuj key a nahlasi mi to ze ho nekdo ma..nespravednost je muuuj  , je to spatny s tema klicema  kup si svoji originálku *rezignovaně svěsí hlavu*
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 23:42 11. Mar 2008 |
|
|
dobře dobře, udělam ještě výjimku pro stejnej cd-key na jednu ip... ale jestli.. jestli tam máte jeden na webu externí IP a druhej interní IP... tak se naštvu a udělam vám malej wipe 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 23:47 11. Mar 2008 |
|
|
omfg... rofl.. máte wipe 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 07:11 12. Mar 2008 |
|
|
Až dojdu domů a bude neco v nepořádku.. na příštim srazu mi to připomeneš a já tě potrestám 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 08:53 12. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Až dojdu domů a bude neco v nepořádku.. na příštim srazu mi to připomeneš a já tě potrestám  Abys pak neměl zas na chatu přezdívku "Krata invalida" 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 14:28 12. Mar 2008 |
|
|
Odteď může být ve hře pouze jeden cd-key na počítač, s více hráči na jednom pc by neměl bejt problém, jen musí mít stejnou ip, což je logický.
-> Pajky, pokud budeš hrát na Kiriho PC, změň si ip na tu samou co má on. Pokud budeš hrát na svym PC, tak tam budeš mít taky jinou. Každopádně ať ti Kiri kdyžtak řekne jakou máš vnitřní ip, je blbost tam mít venkovní a hrát oklikou přes net, když je server na lokální síti.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 15:37 12. Mar 2008 |
|
|
Igor: nanejvíš Krata - lehce raněn 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 16:56 13. Mar 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
snad vas na pristim srazu srovnam ja a do late:D
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CD-Key Posted: 23:34 13. Mar 2008 |
|
|
HEJ!!! někdo si hraje na můj originální CD-key!!!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|