|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:31 17. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
U mě prosím oprav T-34 na T-34/85  A OliverJantar (Cviky1) fakt už ted nevím na jaké účtu hraje - KV-1S, T-150 tuším, VK3601H
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:35 17. Sep 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já budu klidně scoutovat s PzIII. S lepšim benzínem to docela i jezdí. Sice ne tak jako stuart, nebo BT2, ale většina ran padá tam kde už nejsem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:38 17. Sep 2012 |
|
|
Molly23 wrote: U mě prosím oprav T-34 na T-34/85  A OliverJantar (Cviky1) fakt už ted nevím na jaké účtu hraje - KV-1S, T-150 tuším, VK3601H Doplněno. kucik wrote: Já budu klidně scoutovat s PzIII. S lepšim benzínem to docela i jezdí. Sice ne tak jako stuart, nebo BT2, ale většina ran padá tam kde už nejsem. Spíš uvítáme i tvou artynu  . Ale doplnil jsemi Pz III
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:03 17. Sep 2012 |
|
|
HEHE me nerikejte ze to vazne zase zacnu hrat no uvidim jak se to vyvrbi, pak bychom uskutecnili takovej malej plan, co Puxi?  oznaceni PTZD ( prisne tajne zvlastni dulezitosti)
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:38 17. Sep 2012 |
|
|
Když si to slíbil, tak budeš muset, ale existuje i další plán jak tě k tomu dostat dobrovolně Jinak ano ten plán uvidíme a jestli bude zájem, tak se to pro přehlednost a srandu bude hodit  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:54 17. Sep 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Bahnak + Braenn - Branninka - střední VK3601 H (6) Ehm, pro jistotu znovu písnu co máme v garáži, neboť VK3601H to vskutku není...
Pz35 - II.tier - náš favorit - posádka 100%, 1.spec-100%, 2.spec-90%, 3 x integrované podpůrné vybavení Leichtraktor - kulometná mašina - I.tier - posádka 100%, 1.spec - 68%, 1 x integrované podpůrné vybavení GwPanther - dělostřelba poručice Braenn - VI.tier artyna - posádka 100%, 1.spec-87%, 1 x integrované podpůrné vybavení Tiger (P) - Bahňákuv mazel - VII.tier - posádka 100%, 1.spec-100%, 2.spec-65%, 3 x integrované podpůrné vybavení VK 4502 (P) - čerstvá novinka - VIII.tier, nevybavená, posádka kolem 75%
Až dořeším goldíky, přibude ruská linie - momentálně naexpeno na T-28, ale bude bez výbavy a bez procent. Následně KV-1, KV-1S, IS, IS-3, IS-8, IS-7. Ale to nebude v dohledné době, tipuji tak rok.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:10 17. Sep 2012 |
|
|
Bahnak wrote: -RoF- wrote: Bahnak + Braenn - Branninka - střední VK3601 H (6) Ehm, pro jistotu znovu písnu co máme v garáži, neboť VK3601H to vskutku není...
Pz35 - II.tier - náš favorit - posádka 100%, 1.spec-100%, 2.spec-90%, 3 x integrované podpůrné vybavení Leichtraktor - kulometná mašina - I.tier - posádka 100%, 1.spec - 68%, 1 x integrované podpůrné vybavení GwPanther - dělostřelba poručice Braenn - VI.tier artyna - posádka 100%, 1.spec-87%, 1 x integrované podpůrné vybavení Tiger (P) - Bahňákuv mazel - VII.tier - posádka 100%, 1.spec-100%, 2.spec-65%, 3 x integrované podpůrné vybavení VK 4502 (P) - čerstvá novinka - VIII.tier, nevybavená, posádka kolem 75%
Až dořeším goldíky, přibude ruská linie - momentálně naexpeno na T-28, ale bude bez výbavy a bez procent. Následně KV-1, KV-1S, IS, IS-3, IS-8, IS-7. Ale to nebude v dohledné době, tipuji tak rok.Aha, to jsem netušil, že jste Vk už prodali  . Tak to je komplikace, jelikož bychom chtěli jezdit roty základáků. To znamená:Lehké tanky - 1 až 4 tier Střední tanky - 2 až 6 tier Těžké tanky - 4 až 6 tier Stíhače - 2 až 6 tier Arty - 2 až 4 tier Takže z tvých tanků leda tak Pz35, ale to asi nic neprostřelíš, takže nejlíp tak T-28. Popřípadě pojedem nižší tanky, ael ber, že se budete muset přizpůsobit většině.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:12 17. Sep 2012 |
|
|
No a co jezdit ty nízké, dvojky trojky? Jako co si budem povídat, jsou to největší zabijáci a vydělávaj i nám, nepremium účtům, na ty velké.
nicméně jasně, přizpůsobíme se. Snad pak koupit alespoň tu trojku, až bude stání, na scouting
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:15 17. Sep 2012 |
|
|
Takže obsah mé garáže, aby se to dalo nakombinovat (tučně preference):
Leichttraktor (I - light) Grille (IV - SPG) T-50 (IV - light) T-150 (VI - heavy) (zatím bez výbavy) SU-76 (III - TD) (blbá posádka, blbý tank) SU-26 (III - SPG) (blbá posádka, divná artina)
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Last edited by drake127 on 16:33 17. Sep 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:27 17. Sep 2012 |
|
|
Doplnil jsem nějaké nové. Co se pojede, se domluvíme, ale zatím , vidím má hodně lidí tanky 3-6. Vyšší tiery si necháme na pozdějc  . -RoF- wrote: Termíny:Úterý 18. září od 20:00 Čtvrtek 20. září od 20:00Zatím přihlášení:Jméno - ACC ve WoT  - třída a typ tanku(tier) mollymišák - Missak2312 - střední T-34-85 (6), stíhač SU-100 (6), težký KV-1S (6) kucik - Mkucik - arty Grille (4), lehký Pz III (4) Diemo - vracas - arty Grille (4), těžký T1 HT (5) Fryn - Hudsben - lehký M3 Stuart (3), střední T-34 (5) Galli - Gallinacio - stíhač Marder II (3),stíhač StuG III (5) RoF - Puxina - lehký BT-2 (2), střední T-34-85 (6), stíhač SU-85b (4), stíhač StuG III (5), težký KV-1 (5) Theogil - Noirdin - střední VK3601 H (6) Awadar - Awadar Johnny98G - Johnny98G težký KV-2 (6) Oliverjantar - Oliverjantar težký T-150 (6), těžký KV-1S (6), střední VK3601 H (6) Majky - Chocoflake - lehký T-46 (3), težký KV-1 (5) Bahnak + Braenn - Braenninka - lehký Leichtraktor (1), lehký Pz35 (2) trigr - trigr2 - težký KV-2 (6) drake127 - drake127 lehký Leichtraktor (1), lehký T-50 (4), arty SU-26 (3), arty Grille (4), stíhač SU-75 (3), težký T-150 (6) Caehan - Igor_Dolvich - lehký A-20 (4), lehký T-50 (4), střední T-34 (5)Další kdo mají zájem at se hlásí sem a nebo mě na PMRotyBažantiLehké tanky - 1 až 3 tier Střední tanky - 2 až 4 tier Těžké tanky - 4 tier Stíhače - 2 až 3 tier Arty - 2 až 3 tier Musíme se dostat na součet tierů všech účastníků roty aspon 20 ZákladáciLehké tanky - 1 až 4 tier Střední tanky - 2 až 6 tier Těžké tanky - 4 až 6 tier Stíhače - 2 až 6 tier Arty - 2 až 4 tier Musíme se dostat na součet tierů všech účastníků roty aspon 40 Komunikace(Není podmínkou, ale když bude, tak tím líp program Teamspeak3Přihlásit se na oficiální server teamspeakuMístnost (naše klasika, vy ji asi vesměs neznáte) : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... a tak dále Heslo: thalie
Last edited by -RoF- on 11:38 18. Sep 2012, edited 3 times in total.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:23 17. Sep 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Molly23 wrote: jinak zkoušel jsem si jednou takhle koupit zlatáky, ale prej je ktomu potřeba internetové bankovnictví nebo co. No, ehm, právě obvykle všechno řeším internetovým bankovnictvím... drake127 wrote: Na tohle kašli - jestli najdeš políčko, kam to vyplnit, tak tě bude převod stát tak dvě kila: Code: IBAN: CZ78 6200 0062 1800 1040 7736 BIC: COBACZPXXXX Hm, jakože když by se mi to jakkoliv kdekoliv podařilo vyplnit tak to bude stát více peněz?  Jen mě zajímalo Wo Co Gou... Jako, mám jisté podezření že to budou čisílka označující převod EUR-CZK, nějakým způsobem sosající aktuální kurz měny atd.. Říkáš když to nikam nevyplním ho*no se stane? A nebo to právě musím vyplnit a počítat s +200Kč poplatkem který se prostě někde "objeví" ve vyůčtování za bůhvíjakou transakci? Ono je to tak, že tyhle SWIFT/BIC kódy se používají pro zahraniční převody, které bývají pěkně mastné (IBAN je mezinárodní číslo účtu, BIC je mezinárodní identifikace banky, SWIFT je nevím co, ale něco podobného). Takže ty údaje jsou pro ty, kteří chtějí poslat peníze na ten (český) účet ze zahraničí (Polska třeba). Tebe, jako Čecha se to vůbec netýká, a nejspíš ani nenajdeš ve svém bankovnictví kolonku, kam bys to mohl zadat. Kdyby se ti to povedlo, tak pravděpodobně posíláš peníze z devizového účtu (který nejspíš nemáš). Takže zapomeň, že ti poslali tolik keců okolo a pošli naprosto normální příkaz s uvedením č. ú., banky, částky, (variabilního symbolu) a zprávy pro příjemce. Pro "pobavení", jsou to právě platby z EUR účtů, které naše milované banky berou jako "zahraniční", takže převod 5 EUR z EUR účtu na EUR účet u jiné banky stojí cca 20 EUR. Hovada.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:39 17. Sep 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
No, původně se plánovali roty "Junior" (Bažanti), aby se mohlo účastnit co nejvíce hráčů, ale je mi celkem fuk, jestli se to posune o trochu výš. Jak už se zmiňovalo, je to na domluvě (a taky se uvidí podle toho, co dohromady sestavíme).
Diemo: Pokud jedeš jen amíky, tak ke čtyřkovým rotám můžeš sehnat toto - M3 Stuart (3. tier, lehký tank), M3 Lee (4. tier, v podstatě stíhač převlečený za střední tank), T82 (3. tier, stíhač) nebo nakonec tu jejich trojkovou artynu, ale na tuto rotu bude docela nedostatek středních čtyřkových tanků (takže asi by se nejvíc hodil ten M3 Lee).
RoF: Doplň ke mně prosím ještě toho M3 Stuarta.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:12 17. Sep 2012 |
|
|
M3 Stuart a M3 Lee je dobrej. Oba mam ve vybave, lec v tom vašem čase nevím jak bych se dostavil k pc. Hlavne dnes jsem mel problém s instalací :/
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:19 17. Sep 2012 |
|
|
No já osobně M3Lee už nechcu nikdy vidět  Je to šunt a ani jako s TD se s ním nedá hrát. Jsem rád, že jsem se dostal na T1, ikdyž to taky není kdoví co. KV-1 je lepší. Paradoxně tanky 4.tieru jsou vesměs děsy  A-20, Pz38 A, M3Lee, AMX40, jiné se jakž takž dají. 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:10 17. Sep 2012 |
|
|
V sobotu jsem přijala nabídku hrát četu s jedním klučinou. Přes hlasovou komunikaci. Bylo mu devět let, pařili jsme asi dvě hodiny a slušně zdrbli. Připadám si jako pedofil. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|