|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:39 18. Sep 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: že mě to nenapadlo dříve  Dík LOL Jinak k těm speckám, je to občas těžké rozhodování, osobně doporučuji u první specializace volit "něco", co funguje po dosažení 100% a druhou specku volit takovou, co se zvedá s každým procentem. Vylevlit posádku na 100% defakto není problém (koneckonců, jde tak i zakoupit že...) Dosáhnout na 100% první specializace jde taktéž bez problémů, dejme tomu čtyřnásobek času který jste věnovali postupu z 50% na 100% u skillu. Ale vyexpit druhou specku, to je pro otrlé, proto nedoporučuji dávat sem něco co se aktivuje po 100%, neboť si tuto specku poprvé vyzkoušíte až za pěkných pár let. Je to jen můj subjektivní názor a podkládám jej pouze svými zkuškami. Jinak z těch procentových se mi líbí opravář a maskování. Ale vždy hlavně záleží na typu tanku, jeho zaměření a na způsobu hry kterou si od toho slibujete. Ono právě ty specky posádky dělají z jednoho typu tanku různorodé stroje. A ještě k vybavení - integrovat vybavení je paráda, tank to zvedne opravdu o hodně. Rozmyslete si ale nejdříve kam a proč to cpete. Je ptákovina narvat milion kreditů do stroje, který za 2 týdny sešrotujete kvůli stání v garáži. Investujte jen do mašinek, které vám zůstanou a na kterých si zakládáte. Speckám a výbavě zdar!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:09 18. Sep 2012 |
|
|
No a další fail  Nepamatuji si email a přihlaš udaje 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:27 18. Sep 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Stav mejch posádek snad ani nebudu komentovat. BTW SP II už je nějakej čas prodanej a je místo něj Grille. Vadí to? Nebo mám pro tuhle akci koupit nějakou low arti?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:47 18. Sep 2012 |
|
|
kucik wrote: Stav mejch posádek snad ani nebudu komentovat. BTW SP II už je nějakej čas prodanej a je místo něj Grille. Vadí to? Nebo mám pro tuhle akci koupit nějakou low arti? Nech si Grilla a šak máš ještě i tu Pz III ne? To bude dle mě dostačující  . Jinak na úvodní stránku viewtopic.php?p=134511#p134511 jsem doplnil i nějaké pomůcky. Odkazy na technologické stromy národů, módy a statistky 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:08 18. Sep 2012 |
|
|
Co je tohle? <19:08:24> insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions) Nebo jaký je to server? Návod totiž očividně nefunguje.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:19 18. Sep 2012 |
|
|
Tak aspon byla sranda, sice plno proher, ale tak to se snad zlepší.  Pokračování ve čtvrtek teda? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:39 18. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
JINAK! Budeme pracovat na vybavení garáže KV-1S!  Já pořídím asi ještě T-50...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:50 18. Sep 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hele neco, na co se dostanu driv nez za pet let 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:31 19. Sep 2012 |
|
|
Molly23 wrote: JINAK! Budeme pracovat na vybavení garáže KV-1S! Proč? Nebudeme nikoho nutit, aby si koupil ten a ten tank, každý jede to, co ho baví.  . Netřeba kopírovat styl, který používaly týmy na které jsme včera narazili. Osobně mám názor ten, že včerejší bitvy byly pro nás poznávací. Hodně hráčů začíná, takže je jen třeba se naučit mapy, styl boje s různýma tankama a hlavně taktiku. Jinak čím víc nás bude na TS (TeamSpeaku) tím líp, pak už se dá lehce domluvit, co a jak. Já osobně si teda včera užil dost srandy a vůbec mi nevadily ty prohry  . Jinak Braenn, jak si chtěla včera abychom si všichni vzali tanky 2. třidy. i tak bychom narazili na tanky 4. třídy a tak. Roty a standartní bitvy se liší, v rotách máš pevně nastavené rozmení tierů. Pokud tedy bude zájem, tak ve čtvrtek bychom mohli jezdit roty bažanty a možná postupně se dostat na základáky. Víc dbát na taktiku a dle mě to půjde, páč už včera byly bitvy, kde se nám dařilo ty lepší tanky vcelku dobře kosit. Ty roty vyšších tierů počkají. 
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:46 19. Sep 2012 |
|
|
vcera jsem prehodil tanciky na novy notas, zapnu to a bohuzel nic, nemam pry v pocitaci d3 dx9_43.dll. Nepomohla ani preinstalace klienta. Poradi nekdo co s tim?
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:50 19. Sep 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Nahraj si DirectX... je to asi o stránku vedle s darkvisionem.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:54 19. Sep 2012 |
|
|
dik
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:16 19. Sep 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jako dobré rozpoložení tanků a všeci na TS + jakás takás taktika = základ pro možné vyhrávání v rotách  . S klanem jsme taky jezdili roty, tohle jsme dodržovali a sranda to je.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:22 19. Sep 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Jako dobré rozpoložení tanků a všeci na TS + jakás takás taktika = základ pro možné vyhrávání v rotách  . S klanem jsme taky jezdili roty, tohle jsme dodržovali a sranda to je. Jasně, šak vzhledem k tomu kolik nás bylo a jaké je omezení rot u bažantů, kde je povolen součet tierů v rozmezí od 20 do 40, jsme to měli vcelku dobře poskládané. Dle mě kašlat na to, že protivník měl samé 4. tiery. Vždyt i já sám jsem jednu tu T-28 utočil s obyč BT-2, jen jsem tam holt byl sám  . Jinak pokračování tedy tenhle čtvrtek? A příští týden jak? Úterý a středa?
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:46 19. Sep 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Ja se ve ctvrtek ukazu a zkusim nejak poresit to TS....sice me trochu otravila ta PZkova lavina, ale preci se nevzdame ne? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|