|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:32 19. Sep 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Benny Lavanemám páru co to je ale asi to bude co hledáš
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:38 19. Sep 2012 |
|
|
Tvůj smysl pro humor mi opět uniká. Nevadí, už jsem se s tím naučila žít.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:16 19. Sep 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
to prasokralik: ...a zelený tým si připisuje body za trolling + díky mému příspěvku i za spam! to branen: Jak bych ti ten princip prasokralikova vtipu nejlíp vysvětlil... *hod na Lore s výslekem 7+35 proti TO 200* ...tak ne, nevysvětlím. Jen zkonstatuji, že prasokralik provedl "průměrný" trolling. Kdy na tvou poptávku po Bolywoodské filmu s titulky ti dodal "jen" Bolywoodský klip s titulky. Ovšem s o to luxusnějším textem a choreografií  . Uvedu ti příklad - je to něco jako kdybys chtěla odkaz na vážně pojatou Artušovskou legendu a někdo ti dal odkaz na Monty Python "Svatý grál". ...nebo jako bys chtěla odkaz vtipnou českou komedii a někdo ti hodil odkaz na jednání sněmovny o vydání Rahta (já kus viděl  ). ...nebo  kdyby ses ptala na fakt dorbý HC-RP NWN server a někdo ti hodil odkaz na Demonu. Už rozumíš? V tom rozporu mezi tím cos chtěla a tím co postnul je právě ten vtip. P.S. Ani na minutku jsem si nemyslel, že bys trollila a fakt ti to nebylo jasný  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:26 19. Sep 2012 |
|
|
Děkuji, kluci. Jenže nejsme ve spamu. Můj dotaz o Bollywoodu stále trvá, v diskuzi o Mirror Mirror ho tu někdo kladně zmiňoval, tak doufám, že přijdou i vážněji míněné příklady. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:10 19. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:12 19. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:30 19. Sep 2012 |
|
|
Já jsem chtěla pěkně prosím jmenovitě filmy s českými titulky. Ale děkuji, projedu to a porovnám s dostupnými překlady.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:45 19. Sep 2012 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:36 20. Sep 2012 |
|
|
Málem mi uniklo, že natočili další sérii SPARTAKA... doporučuji fanouškům, akorát musíte oželet původního představitele který bohužel umřel na rakovinu. Děj po shlédnutí prvních dvou dílů nic moc, ale prý se to zlepší  Koukám na to spíše z povinnosti, na druhou stranu jsou tady postavy z minulých dílů a občas se poodhalí nějaký ten další příběh.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:51 20. Sep 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Bahnak wrote: ... hej to už je nekde 4serie? (respektivě třetí(nebo jak se to počítá když tam ta jedna serie je prequel))
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:52 20. Sep 2012 |
|
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:52 21. Sep 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 06:47 21. Sep 2012 |
|
|
Práček wrote: Bahnak wrote: ... hej to už je nekde 4serie? (respektivě třetí(nebo jak se to počítá když tam ta jedna serie je prequel)) Krev a písek Bohové arény Pomsta Jsem právě nějak prospal že se "pomsta" vůbec natočila. Myslel jsem že toho po prerequelu nechají, protože by s rozpočtem nemohli točit to co se nabízí. Ono - defakto jde vidět že nemůžou  Každopádně "pomstě" chybí ona komorní atmosféra předchozích dílů, dialogy i děj dost upadly, přibyly záběry na pinďoury a z jednoho germánského bratra udělali bukvici, ale jde to  . Ashur je stále slizkej had, Doctore je tvrďák, Cricsus ještě větší, objeví se i Ganicus a bohužel dostanou do ruky zbraně i ženské.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:24 21. Sep 2012 |
|
|
A vyměnili Crixovu krásnou milou za jakousi černošku s velkou pusou. Má to být pořád ta samá, ale holčina mi hrubě nesedí.
Také už se mi tam, musím říct, zajídá to, že ti chlapi snad neznají jiný oděv než trencle ala 300. Ačkoli na zemi leží námraza, pobíhají tam bosí ve slipech a plášť nosí zásadně smotaný na ramenou, aby náhodou nepřišel divák o pohled na jejich tělo.
To mi přijde jako takový hlavní smysl seriálu - nahé těla, nahé pohlavní orgány, idelně to vše propojené do jedné velké koule. Jen čekám, kdy se do toho zapojí i zvířata, neboť už snad k vidění bylo vše, co bez nich vidět šlo. A tak nějak doufám, že i nová série Game of Thrones nebude pokračovat v této stoupající vlně "čím víc sexu, tím lepší seriál".
Jsem asi příznivec staré školy, ale myslím, že dialogy a politika se dá dělat o něco lépe, pakliže u toho v každé scéně nemá někdo něco někde v těle svého kolegy. A kéž by to byla dýka.
P.S. Na druhou stranu, taková zasedání v poslanecké sněmovně by u nás dostaly novou úroveň. Třeba by přes samý sex neměli tolik času krást a dostalo by se tam víc ženských. Možná to není tak úplně špatná myšlenka.
Last edited by Braenn on 09:26 21. Sep 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:24 21. Sep 2012 |
|
|
Aaa, ehm, také už jede nová série Glee.
|
|
Top |
|