|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: problem s grafikou Posted: 21:00 24. Sep 2012 |
|
|
potreboval bych poradit s grafikou nevim proc ale dela me to tenhle nesmysl a ja nevim jak se toho zbavit prakticky s tim nemuzu nastavovat veci v menu protoze nevidim ikonky atd a ve hre nevidim chat listu nemate nekdo s timhle zkusenosti nebo nevite jak se toho zbavit?
Attachments: |

The Prelude_0000~1.jpg [ 72.26 KiB | Viewed 4555 times ]
|
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
Last edited by Salyr on 11:56 25. Sep 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 00:36 25. Sep 2012 |
|
|
Větší obrázek by nebyl?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 14:57 25. Sep 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Moje otázka zní - nenainstaloval sis tam nějakou "extra" grafiku od kohokoli? 1) stejného vzezření grafiky jsem docílil (úmyslně) instalací Photterova graphic packu, kterýžto toho docílil stažením nějakých packů z nwn vaultu. 2) btw - mě v tom nastavovat věci jde. Pravda, chce to tmavší pozadí ve hře (hra za drovy výhodou  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 17:03 25. Sep 2012 |
|
|
stahoval a instaloval jsem si jenom veci co byli na strankach thalie v sekci co je potreba pro pripojeni jinak nejaky moduly co jiz byli prilozeny u instalacky
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 17:26 27. Sep 2012 |
|
|
Tenhle problém mám u svého notebooku. Mám sandy bridge architekturu a když mám aktivní integrovanou GPU (konkrétně Intel HD Graphics 3000) tak mám stejné problémy. Ovšem při aktivní druhé GPU problém není.
Pokud máš také sandy bridge zkus přepnout grafickou kartu na tu výkonnější (přepni ji před spuštěním hry, ve hře to pak nemá efekt).
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 16:23 28. Sep 2012 |
|
|
jo mam taky notas integrovanou grafiku ale jen jednu a netusim kde by mohl byt problem protoze podle nastaveni si davam hru na vsechny nastaveni na max.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 18:28 28. Sep 2012 |
|
|
Salyr wrote: jo mam taky notas integrovanou grafiku ale jen jednu a netusim kde by mohl byt problem protoze podle nastaveni si davam hru na vsechny nastaveni na max. To bude možná problém - mimimálně v nwn zhod všechno na minimum.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 20:09 28. Sep 2012 |
|
|
to jsem zkousel dat uplne vsechno na minimum jediny ceho jsem si vsiml ze to nedela kdyz drzim tab tak nevim jak to vymyslet abych ho mel zaplej furt asi si tam dam kaminek XD
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 14:12 30. Sep 2012 |
|
|
Salyr wrote: to jsem zkousel dat uplne vsechno na minimum jediny ceho jsem si vsiml ze to nedela kdyz drzim tab tak nevim jak to vymyslet abych ho mel zaplej furt asi si tam dam kaminek XD Integrovaná je špatná věc, můžeš zkusit kroky a průběžně testovat hru: 1. aktualizace ovladače GPU ( v případě integrované asi i ovladače základovky) 2. (zoufalá možnost) start -> spustit "dxdiag" omrkni jestli máš directX 11 a případně přeinstaluj 3. (ještě jzoufalejší možnost) zkus kompatibilitu na Win98, WinXP, Win2000. 4. (nejzoufalejší možnost) vrátit změny v aktualizacích ovladače GPU na úplně první (to mi jednou pomohlo s jedním grafickým problémem u NWN  ) Jestli tohle nepomůže tak vážně nevím 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 14:39 30. Sep 2012 |
|
|
!!!! Úplně první věc - vymaž úplně všechno co máš ve složce override. A pak to spusť a vyzkoušej.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 15:53 30. Sep 2012 |
|
|
parada promazal jsem slozku override a mam misto hacku nejaky klikyhaky
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 15:55 30. Sep 2012 |
|
|
Tak si z webu thali stáhni češtinu, třeba to helfne
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: problem s grafikou Posted: 18:20 30. Sep 2012 |
|
|
jj cestina zafungovala smazani override ne a zkousel jsem vselijaky kompatibility a nic takze na toasi prdim pac ja nejsem pocitacovej typ a vrtat se me v grafice nechce
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|