|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
NesQe
|
Post subject: Chybí krk Posted: 19:50 30. Sep 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ahoj mam problém nevidím krk na své postavě a jiní ho vidí nevíte prosím co mam udělat aby to šlo vidět? Trápí mě to už nějaký čas..
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 19:53 30. Sep 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Máš na krku nějakou součást oblečení? Pokud ano, zkus u barvíře jen znova zadat ten vzhled.
Pokud je to globálnější, tak nevím.
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 19:55 30. Sep 2012 |
|
|
NesQe wrote: ahoj mam problém nevidím krk na své postavě a jiní ho vidí nevíte prosím co mam udělat aby to šlo vidět? Trápí mě to už nějaký čas.. Pokud máš postavu ženu-člověka, tak tohle způsobovalo nainstalování bojových animací z webu Thalie (nepovinná část). U žen-elfek se to nedělo, ale u lidských ano. Taky mě to štvalo, bohužel jsem nepřišla na lepší řešení než doplněk odinstalovat. Od té doby má Lar krk zpátky.  Edit: Nebo jen model oblečení, jak říká Nalk. Poznáš to podle toho, jestli vidíš ve hře nízké krky i u jiných lidských žen.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
NesQe
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 19:57 30. Sep 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Aha dík.. měnit oblečení sem skoušela skusím oddělat tentononc s tím bojováním 
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 19:58 30. Sep 2012 |
|
|
no nevím pokud si dobře pamatuju stahovali sme jen ty potřebné části nic nepoviného teda kromě těch prstů
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 20:02 30. Sep 2012 |
|
|
Pokud jsi je stahovala, zkus, uvidíš... a raději si někam zálohuj současnou složku (v čem to je - override?) než z ní budeš mazat.  Snad to bude fungovat, kdyžtak třeba poradí někdo fundovaný.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
NesQe
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 20:13 30. Sep 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
HA!! funguje to slááva Amber Díky moc :-*
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 20:18 30. Sep 2012 |
|
|
*připadá si velmi technicky zdatná* Edit:Mimochodem, vážně není způsob, jak zařídit, aby u těch animací fungovalo zobrazení krku? *kouká do vyšších sfér poznání*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 21:12 30. Sep 2012 |
|
|
Ne, ale je to chyba jen u jednoho modelu lidské ženy - krk není neviditelný, jen je hlava jakoby naražená. Alespoň já jsem to tak měla - na druhou stranu jinak byly krky tak nějak divně dlouhé, takže jsem si na to zvykla.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 21:14 30. Sep 2012 |
|
|
Braenn wrote: Ne, ale je to chyba jen u jednoho modelu lidské ženy - krk není neviditelný, jen je hlava jakoby naražená. Alespoň já jsem to tak měla - na druhou stranu jinak byly krky tak nějak divně dlouhé, takže jsem si na to zvykla. Přesně, jak píšeš. Jen zvykat se mi nechtělo. 
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Chybí krk Posted: 22:17 30. Sep 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
A nebo se nabízela varianta,...... si stříhnout chlapa  . Ti maj krky v cajku.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|