Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:26 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: VYŘEŠENO: TREZOR
PostPosted: 10:57 03. Oct 2012 
Rytíř
 Profile

Mám dva trezory, jeden v bance a druhý v dílnách. Když jsem před tydnem po nějaké odmlce přišel , tak jsem si nebyl jist jestli je v tech trezorech všechno - ale čert to vem *mávnul jsem rukou* v pokud si nejsem na 100% jistý neotravuju.
Včera večer jsem si ale uložil do trezoru mimo jiné 8 prutů platiny a 9 prutů železa . Dnes ráno tam naběhnu že budu dál kovat a ouha platinu jsem našel ale železo ani náhodou ne a to jsem tam 6x vlezl . Pamatuji se že se tu ten trezor už řešil min 2x a měl jsem tušení že bylo psáno že 100% funguje - tak špatná zpráva je že nefunguje !!! A to po tolika letech a stale ten trezor!!! Co s tím? Těch 9 prutů železa chci, nemůže mne snad nikdo podezřívat z vypočítavosti (je to železo ne meteor , si myslím že ten tam také kdysi byl v tom trezoru :D, ale nejsem si 100% tak neotravuju.)

Reply with quote  

Post subject: Re: TREZOR
PostPosted: 11:01 03. Oct 2012 
Ďábel
 Profile

Jachym wrote:
Mám dva trezory, jeden v bance a druhý v dílnách. Když jsem před tydnem po nějaké odmlce přišel , tak jsem si nebyl jist jestli je v tech trezorech všechno - ale čert to vem *mávnul jsem rukou* v pokud si nejsem na 100% jistý neotravuju.
Včera večer jsem si ale uložil do trezoru mimo jiné 8 prutů platiny a 9 prutů železa . Dnes ráno tam naběhnu že budu dál kovat a ouha platinu jsem našel ale železo ani náhodou ne a to jsem tam 6x vlezl . Pamatuji se že se tu ten trezor už řešil min 2x a měl jsem tušení že bylo psáno že 100% funguje - tak špatná zpráva je že nefunguje !!! A to po tolika letech a stale ten trezor!!! Co s tím? Těch 9 prutů železa chci, nemůže mne snad nikdo podezřívat z vypočítavosti (je to železo ne meteor , si myslím že ten tam také kdysi byl v tom trezoru :D, ale nejsem si 100% tak neotravuju.)

A zkoušels třeba to, že by trezor otevřel někdo jiný, počkal až mu načtou jeho věci, zavřel ho a pak sis otevřel ty ten svůj trezor a počkal až to načte? ;) Většinou to funguje.
A opravdu nic nefunguje na 100% a občas se prostě chybka stane a některá věc se nenačte.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 11:09 03. Oct 2012 
Bůh
 Profile

Uložil? Napsalo ti to věci byly uloženy? Nebo jsi to hned zaklapl?

Reply with quote  

PostPosted: 14:19 03. Oct 2012 
Rytíř
 Profile

No ted se to leklo a objevilo se tam těch 9 ztracených prutů , je to jako ruská ruleta .

Reply with quote  

PostPosted: 14:27 03. Oct 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Nu občas se to stane, že něco zmizí. Jen nevím, zda přímo do restartu, nebo tam stačí zkusit to znovunačtení s něčí výpomocí.

Reply with quote  

PostPosted: 14:29 03. Oct 2012 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Je dobrý zkontrolovat, jestli souhlesí počet itemů, který to hlásí a počet itemů, který tam skutečně vidíš. Může se stát, že to něco nedokáže zobrazit.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]