Jachym wrote:
Mám dva trezory, jeden v bance a druhý v dílnách. Když jsem před tydnem po nějaké odmlce přišel , tak jsem si nebyl jist jestli je v tech trezorech všechno - ale čert to vem *mávnul jsem rukou* v pokud si nejsem na 100% jistý neotravuju.
Včera večer jsem si ale uložil do trezoru mimo jiné 8 prutů platiny a 9 prutů železa . Dnes ráno tam naběhnu že budu dál kovat a ouha platinu jsem našel ale železo ani náhodou ne a to jsem tam 6x vlezl . Pamatuji se že se tu ten trezor už řešil min 2x a měl jsem tušení že bylo psáno že 100% funguje - tak špatná zpráva je že nefunguje !!! A to po tolika letech a stale ten trezor!!! Co s tím? Těch 9 prutů železa chci, nemůže mne snad nikdo podezřívat z vypočítavosti (je to železo ne meteor , si myslím že ten tam také kdysi byl v tom trezoru

, ale nejsem si 100% tak neotravuju.)
A zkoušels třeba to, že by trezor otevřel někdo jiný, počkal až mu načtou jeho věci, zavřel ho a pak sis otevřel ty ten svůj trezor a počkal až to načte?

Většinou to funguje.
A opravdu nic nefunguje na 100% a občas se prostě chybka stane a některá věc se nenačte.