|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
human_wreck
|
Post subject: Prodavacka jidla Posted: 23:25 11. Mar 2008 |
|
|
"Prodavacka jidla" v Karate ve vychodni ctvrti je mozna dama, ktera se vdala za velice bohateho muze a prodavani jidla ma jako vedlejsi konicek. Jestlize to tak ale neni, tak jsou zrejme penize, ktere nabizi za ruzne predmety chybne. Bere vsechno co vetesnik a dava o 30% vic zlata nez Smelicka a ten ma veru dobre ceny.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 13:45 12. Mar 2008 |
|
|
human_wreck wrote: "Prodavacka jidla" v Karate ve vychodni ctvrti je mozna dama, ktera se vdala za velice bohateho muze a prodavani jidla ma jako vedlejsi konicek. Jestlize to tak ale neni, tak jsou zrejme penize, ktere nabizi za ruzne predmety chybne. Bere vsechno co vetesnik a dava o 30% vic zlata nez Smelicka a ten ma veru dobre ceny. no aco jako nechapu co tim na tom vadi ze to tady musis hned hlasit....
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 13:53 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: human_wreck wrote: "Prodavacka jidla" v Karate ve vychodni ctvrti je mozna dama, ktera se vdala za velice bohateho muze a prodavani jidla ma jako vedlejsi konicek. Jestlize to tak ale neni, tak jsou zrejme penize, ktere nabizi za ruzne predmety chybne. Bere vsechno co vetesnik a dava o 30% vic zlata nez Smelicka a ten ma veru dobre ceny. no aco jako nechapu co tim na tom vadi ze to tady musis hned hlasit.... Doufám, že tento ohlas byl jen nepovedený žert?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 13:58 12. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: danielfojt wrote: human_wreck wrote: "Prodavacka jidla" v Karate ve vychodni ctvrti je mozna dama, ktera se vdala za velice bohateho muze a prodavani jidla ma jako vedlejsi konicek. Jestlize to tak ale neni, tak jsou zrejme penize, ktere nabizi za ruzne predmety chybne. Bere vsechno co vetesnik a dava o 30% vic zlata nez Smelicka a ten ma veru dobre ceny. no aco jako nechapu co tim na tom vadi ze to tady musis hned hlasit.... Doufám, že tento ohlas byl jen nepovedený žert? podle toho co vim tak tam prodava spousta lidi,ale nikdo nic do ted nerikal.tak proc by to mel byt zert?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 13:59 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: podle toho co vim tak tam prodava spousta lidi,ale nikdo nic do ted nerikal.tak proc by to mel byt zert? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 14:05 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: podle toho co vim tak tam prodava spousta lidi,ale nikdo nic do ted nerikal.tak proc by to mel byt zert?
Protože se jedná o porušení pravidel -- konkrétně zneužití chyby systému ve svůj prospěch. To, že to ti co tam prodávájí nenahlásili vypovída něco o jejich charakteru a o tom jak si váží práce DM/WB na modulu. A jestli ti přijde podvádění jako správná věc, pak je mi tě líto, litovat tě ale nebudu až tě při to DM chytne. Možná bych byl po těch tvých výrocích rád, že to Rejty přešel smajlíkem.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 14:14 12. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: danielfojt wrote: podle toho co vim tak tam prodava spousta lidi,ale nikdo nic do ted nerikal.tak proc by to mel byt zert?
Protože se jedná o porušení pravidel -- konkrétně zneužití chyby systému ve svůj prospěch. To, že to ti co tam prodávájí nenahlásili vypovída něco o jejich charakteru a o tom jak si váží práce DM/WB na modulu. A jestli ti přijde podvádění jako správná věc, pak je mi tě líto, litovat tě ale nebudu až tě při to DM chytne. Možná bych byl po těch tvých výrocích rád, že to Rejty přešel smajlíkem. me se jen zda ze nekteri z vas si tu hrajete na hodne skvele lidi bez chybicky,a z vasich reakci byste kvuli teto hre i vrazdili,no tak bych si asi zaslouzil trest smrti a nejen ja ze jsem tam prodali veci za trochu lepsi ceny.ale jo uznam mozna jsem udelal chybu ale rozhodne bych to nebral jako zneuziti,ceny byli dobre ale oproti cenam vybaveni to za tak uzasne neni.myslim ze je hodne tezke si na neco vydelat hlavne kdyz jsi nizky lvl,takze potom je mozna clovek rad ze dostane za nejake veci o par zlatych vic.jo kdyby bylo mozne vydelat jinak nez plundrovanim kanalu apod...asi by to bylo o necem jinem.ted vim ze se na me vrhnete jak supi,coz take delate s kazdym kdo tu rekne nejaky nazor ktery neni podle vaseho gusta.holt jste proste nejlepsi. a ja si rozhodne vazim prace DMek a GM.a asi je to hodne nevdecne,timto se omlouvam ze jsem se nepravem obohatil na penezich ikdyz jsem riskoval ze umru vkanale nebo kdekoli jinde kdyz jsem veci ziskaval.berte to jako omluvu uz to neudelam radeji to proda co nejlevneji abych nahodou neusetril nejak moc penez.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 14:34 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: Theogil I wrote: danielfojt wrote: podle toho co vim tak tam prodava spousta lidi,ale nikdo nic do ted nerikal.tak proc by to mel byt zert?
Protože se jedná o porušení pravidel -- konkrétně zneužití chyby systému ve svůj prospěch. To, že to ti co tam prodávájí nenahlásili vypovída něco o jejich charakteru a o tom jak si váží práce DM/WB na modulu. A jestli ti přijde podvádění jako správná věc, pak je mi tě líto, litovat tě ale nebudu až tě při to DM chytne. Možná bych byl po těch tvých výrocích rád, že to Rejty přešel smajlíkem. me se jen zda ze nekteri z vas si tu hrajete na hodne skvele lidi bez chybicky,a z vasich reakci byste kvuli teto hre i vrazdili,no tak bych si asi zaslouzil trest smrti a nejen ja ze jsem tam prodali veci za trochu lepsi ceny.ale jo uznam mozna jsem udelal chybu ale rozhodne bych to nebral jako zneuziti,ceny byli dobre ale oproti cenam vybaveni to za tak uzasne neni.myslim ze je hodne tezke si na neco vydelat hlavne kdyz jsi nizky lvl,takze potom je mozna clovek rad ze dostane za nejake veci o par zlatych vic.jo kdyby bylo mozne vydelat jinak nez plundrovanim kanalu apod...asi by to bylo o necem jinem.ted vim ze se na me vrhnete jak supi,coz take delate s kazdym kdo tu rekne nejaky nazor ktery neni podle vaseho gusta.holt jste proste nejlepsi. a ja si rozhodne vazim prace DMek a GM.a asi je to hodne nevdecne,timto se omlouvam ze jsem se nepravem obohatil na penezich ikdyz jsem riskoval ze umru vkanale nebo kdekoli jinde kdyz jsem veci ziskaval.berte to jako omluvu uz to neudelam radeji to proda co nejlevneji abych nahodou neusetril nejak moc penez. Hergot a co by ti to udělalo, kdyby si to nahlásil, ve chvíli kdy si to zjistil a šetřil si peníze jako všichni ostatní. Nám trvalo 2 měsíce než jsme našetřili ve dvou lidech 30.000,-zl., to musíš mít všechno hned, naprosto rozumím tomu jak špatně se teď shánějí peníze, není jiná možnost než stahování a loot, o kraftu tu dlouho nikdo nenapsal ani slovo - kam se to pohnulo, kdy ho můžeme čekat atd.. Včera v 21:30 jsem taky umřel, přišel jsem o 2600exp. a 600zl. poluvinu toho co jsme za celé odpoledne a večer ve dvou nahrabali -- prostě se stane. Už jsem mohl mít našetřeno na krátký železný meč a povýšení na nový level -- mám prd, ani meč a ani lvl no tak hold budu muset zase týden počkat, ale ani ve snu by mě nenapadlo přilepšovat si u předwipového obchodníka protože jsem kvůli těm věcem riskoval kejhák. Kvůli hře by tu rozhodně nikdo nevraždil, podváděj si jak uznáš za vhodné a nediv se pak až za to poneseš odpovědnost ... jen si myslím, že kdyby všichni když něco takového najdou napsali PM, na fórum či ICQ tak by to mohlo být do 1/2 roku opraveno vše a už si můžeme jen spokojeně všichni hrát, DM by byli ve hře, chystali by nám příběhy a mi všichni kolektivně by jsme se královsky bavili. No počítám, že vysvětlovat tady někomu základy slušnosti beztak není moje práce a mě se omlouvat nemusíš, mě je to fuk spíš pomysli na ty lidi co hrajou v podtemnu a nikdy tam ani náhodou nenajdou předwipového obchodníka, na DM/WB kteří se dny, týdny měsíce snaží aby vše opravili a fungovalo to jak má a přitom aby byl systém vyvážený jak se asi cítí, když zjistí že se skupinka lidí z jejich opomenutí udělala bez zardění výnosný kšeft ... a aby jsi neřekl, že jsem nelida pošlu ti přes PM typ jak by se třebas taky dalo vydělat a třeba by tě to i bavilo. T.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 14:56 12. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
@danielfolt Zkus si precist, co jsi do tohoto vlakna napsal. Ze se vyskytujou chyby, je proste fakt, s kterym se snazime poprat, ale nikdy neni nic stoprocentni. Ze je zacne nekdo zneuzivat, s tim se v nasich zemepisnych sirkach holt uz musi pocitat. Patri to k mistnimu koloritu. Ze se ale zacnes utrhovat na nekoho, kdo tu chybu nahlasil... Promin ale to uz snad trochu prehanis.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:02 12. Mar 2008 |
|
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:25 12. Mar 2008 |
|
|
no jo mate pravdu,kdyz ja si mylsim ze kazdeho proste omrzi to nekonecne creepovani a ze se tu zatim nic jineho moc nedeje je pravda.a taky chapu ze to neni zadna prca se o to starat a vsechno rozjet tak jak se ma.ale asi jse od teto hry jen cekal vic.me by se treba libilo par nejakych qstu(myslim automaticke)jelikoz je DM asi prilis malo aby tam snami mohli byt.a kazdeho potesit peknym dungeonem.protoze to je to co kazdehjo asi bavi nejvic,sedet v hospode RP kecat,to je fajn to me bavi,ale proste pribeh s DM je neco prece jineho.takhle akoart kazdy plundruje kanaly,lovi vlky,stahuje prodava,a tak porad dokola.ja nemusim mit prima veci o ty az tak nejde,ja totiz ani nema tu vuli kvuli jedne veci porad creepovat d omdleni.chtel bych aby to bylo vic realisticke,ja bych klidne hral vandraka bez majetku jen kdyby se mohl krasne zapojit do pribehu.po tomto moje srdce touzi.tod vse.kazdy kdo se neco pisne a ostatnim se to nelibi riskuje ze ho zde roztrahte jelikoz jste tu dyl a proto mate pravo ostatni poucit.ja si ymslim ze az zas taove hrozne castky jsem i nevidelal.moje vybava o tom vypovida.takze tohle je v klidu.po pravde me nenapadlo ze je to bug....a ted me to celkem mrzi.co vic asi rict
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:29 12. Mar 2008 |
|
|
a rozhodne se nepovazuju za bugmastera!!!a omluvte me chyby:) 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:35 12. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
My se na tebe nesesypem protože jsi měl jinej názor než my.. my se na tebe sesypem nanejvíš proto, že tenhle tvůj názor nestojí za nic, právě si napsal že sis přilepšil chybou hry a ospravedlnuješ se že si jinak peníze ani nedkážeš vydělat a ještě se vrhneš na čověka kterej chybu nahlásil.. co si čekal jinýho  ,jsi na nízkym lvl tak nečekej nic převratnýho 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:45 12. Mar 2008 |
|
|
Já myslím, že už by to stačilo danielfojt si z toho snad odnesl námět na zamyšlení a počítám není nutné to tady dál bombardovat stejnými názory stokrát jinak. V jednom má pravdu, nebudu si lhát do kapsy a přiznám si, že kanály, vlci, psi, brablenci, jezevci ... tj. nejbližší okolí a jeho neustálé vybíjení mě pomalu přestává bavit ... shodli jsme se na tom včera s bráchou a vydali se na prospektorskou výpravu ... jaký byl konec asi už víte ... ta sviňa svinutá zas vyklouzla a já zase čuchal ke kytkám zespodu.  Ale pokud bych nezařval, což mě jak jistě chápete rozmrzelo, tak to byl po dlouhé době počertech nejlepší večer. T.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:45 12. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: My se na tebe nesesypem protože jsi měl jinej názor než my.. my se na tebe sesypem nanejvíš proto, že tenhle tvůj názor nestojí za nic, právě si napsal že sis přilepšil chybou hry a ospravedlnuješ se že si jinak peníze ani nedkážeš vydělat a ještě se vrhneš na čověka kterej chybu nahlásil.. co si čekal jinýho  ,jsi na nízkym lvl tak nečekej nic převratnýho  ach jo to je rpesne ono.asi ale taky budu jediny kdo tu verejne rekne ze to pouzil vis.ostatni budou jen tise cupkat jakoze nic hele ja o tom ze ma lepsi ceny vim ani ne tyden a pouzil jsem ji tak 5 takze si dovedes predstavit ze vytezek asi nebyl 10000zl.a jinak lvl jsem 10 coz neni az tak uplne nizky,ale ja jsem tu neprisel proto abych se hadal.
|
|
Top |
|