|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 15:47 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: Krata wrote: My se na tebe nesesypem protože jsi měl jinej názor než my.. my se na tebe sesypem nanejvíš proto, že tenhle tvůj názor nestojí za nic, právě si napsal že sis přilepšil chybou hry a ospravedlnuješ se že si jinak peníze ani nedkážeš vydělat a ještě se vrhneš na čověka kterej chybu nahlásil.. co si čekal jinýho  ,jsi na nízkym lvl tak nečekej nic převratnýho  ach jo to je rpesne ono.asi ale taky budu jediny kdo tu verejne rekne ze to pouzil vis.ostatni budou jen tise cupkat jakoze nic hele ja o tom ze ma lepsi ceny vim ani ne tyden a pouzil jsem ji tak 5 takze si dovedes predstavit ze vytezek asi nebyl 10000zl.a jinak lvl jsem 10 coz neni az tak uplne nizky,ale ja jsem tu neprisel proto abych se hadal. to co rika theogil je upne jasne receno,a myslim ze to tak citi spousta z nas...
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:02 12. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
uz ho nechte, bych to asi ukoncil... navrhuju verejnou popravu, nebo na nej poslat aspon kiriho s berserkem 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:04 12. Mar 2008 |
|
|
Aznar wrote: uz ho nechte, bych to asi ukoncil... navrhuju verejnou popravu, nebo na nej poslat aspon kiriho s berserkem  já navrhuju popopravovej sraz 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:10 12. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
igor wrote: Aznar wrote: uz ho nechte, bych to asi ukoncil... navrhuju verejnou popravu, nebo na nej poslat aspon kiriho s berserkem  já navrhuju popopravovej sraz  jak se da spojit prijemny s uzitecnym akorat ted co z toho je prijemny a co uzitecny 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:31 12. Mar 2008 |
|
|
Aznar wrote: igor wrote: Aznar wrote: uz ho nechte, bych to asi ukoncil... navrhuju verejnou popravu, nebo na nej poslat aspon kiriho s berserkem  já navrhuju popopravovej sraz  jak se da spojit prijemny s uzitecnym akorat ted co z toho je prijemny a co uzitecny  ja bych byl pro steti to je pekna smrt,kdyz hlavicka spadne do kosicku.tak kdybych si mohl vybrat 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:38 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: ja bych byl pro steti to je pekna smrt,kdyz hlavicka spadne do kosicku.tak kdybych si mohl vybrat  což mě jen tak napadlo když seš u toho stínání, víš proč se pak vždykcy zvedala ta hlava před lidi? prej vedomi jeste chvilicku po tom funguje, tak aby se kouk na pohledy toho davu co tam kolem stál 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:42 12. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: danielfojt wrote: ja bych byl pro steti to je pekna smrt,kdyz hlavicka spadne do kosicku.tak kdybych si mohl vybrat  což mě jen tak napadlo když seš u toho stínání, víš proč se pak vždykcy zvedala ta hlava před lidi? prej vedomi jeste chvilicku po tom funguje, tak aby se kouk na pohledy toho davu co tam kolem stál  ale houby fakt?tak to je nechutne
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 16:43 12. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: danielfojt wrote: ja bych byl pro steti to je pekna smrt,kdyz hlavicka spadne do kosicku.tak kdybych si mohl vybrat  což mě jen tak napadlo když seš u toho stínání, víš proč se pak vždykcy zvedala ta hlava před lidi? prej vedomi jeste chvilicku po tom funguje, tak aby se kouk na pohledy toho davu co tam kolem stál  to si děláš to ... ovce, to je hnus, no ještě že se tato tradice již neudržuje
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 17:00 12. Mar 2008 |
|
|
tohle sem k tomu našel: Gilotina (vynalezl ji dr. Guillotin) se proslavila během francouzské revoluce, mečem padaly hlavy králů a královen v Británii. Dodnes se mečem stíná v Saudské Arábii a dalších arabských státech. I tato metoda, podobně jako věšení, bývala považována za rychlou a “humánní”. V mozku však zůstává okysličená krev, takže podle nových poznatků může mozek ještě řadu vteřin po setnutí hlavy zůstat v činnosti a registrovat bolest. Rychlost popravy záleží na přesnosti kata. jinak téma se asi může zamknout 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 17:09 12. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Danielfojt: jo tak sry, měl sem pocit že sem někde přečet že seš nízkej lvl.. máš pravdu že se dá těžko vydělat já to taky znám Ale stejně, když přiznáš že používáš bug mi nepřijde jako moc velký vzrůšo, spíš ten způsob jaky si to přiznal  .. a nevěděl sem kolikrát si to použil a je mi to jedno, jde o princim a ne o to kolikrát Nebudem to dál řešit  , jsou krušný časy pro nás hráče ohledně GP, ale věřim že když vydržíme tak nás určitě něco překvapí a už ohledně craftu tak i jiných věcěch a bude spokojenost všech 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 17:12 12. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: Danielfojt: jo tak sry, měl sem pocit že sem někde přečet že seš nízkej lvl.. máš pravdu že se dá těžko vydělat já to taky znám Ale stejně, když přiznáš že používáš bug mi nepřijde jako moc velký vzrůšo, spíš ten způsob jaky si to přiznal  .. a nevěděl sem kolikrát si to použil a je mi to jedno, jde o princim a ne o to kolikrát Nebudem to dál řešit  , jsou krušný časy pro nás hráče ohledně GP, ale věřim že když vydržíme tak nás určitě něco překvapí a už ohledně craftu tak i jiných věcěch a bude spokojenost všech  ja taky verim ze to snad pujde....urcite to pujde!!!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 17:41 12. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: což mě jen tak napadlo když seš u toho stínání, víš proč se pak vždykcy zvedala ta hlava před lidi? prej vedomi jeste chvilicku po tom funguje, tak aby se kouk na pohledy toho davu co tam kolem stál  To si sledoval nakyho Barbara Conana a nebo Souboj titanu, ne? Lol! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 17:50 12. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: igor wrote: což mě jen tak napadlo když seš u toho stínání, víš proč se pak vždykcy zvedala ta hlava před lidi? prej vedomi jeste chvilicku po tom funguje, tak aby se kouk na pohledy toho davu co tam kolem stál  To si sledoval nakyho Barbara Conana a nebo Souboj titanu, ne? Lol!  Si přečti ten můj příspěvek co je pod tim. Jestli o tom víš něco víc rád se necham poučit  btw. Conana ani Souboj titanů sem neviděl... teda, jen sem dělal tenhle Souboj titánů http://www.kickboxing.cz/2007/
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 17:53 12. Mar 2008 |
|
|
No skor si myslim, ze ta zotnuta hlava sa ukazovala davu a nie aby sa on pozrel na dav, i ked z odborneho hladiska je mozne, ze to vedomie este fungovalo. Hmm mam aspon vcelku dobry navrh na debatu s lekarmi pri obede. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prodavacka jidla Posted: 18:06 12. Mar 2008 |
|
|
Daanri wrote: No skor si myslim, ze ta zotnuta hlava sa ukazovala davu a nie aby sa on pozrel na dav, i ked z odborneho hladiska je mozne, ze to vedomie este fungovalo. Hmm mam aspon vcelku dobry navrh na debatu s lekarmi pri obede.  Tak určitě jí taky ukazovali z důvodu aby se dav kouknul, ale neni vyloučený (pokud teda Rejty nebude argumentovat něčim jinym než Conanem), že to bylo i z toho důvodu co sem psal. Můžeš to někde zkusit najít proč se ta hlava zvedala  Já našel jen že pár vteřin po tom vědomí ještě funguje. A je teda vcelku jedno jestli oběť kouká na dav nebo dav na ní. Ad Rejty: samozřejmě sem nemyslel že by hlavu zvedli a hlava se před davem rozbrečela nad svým osudem nebo s vypětím všech zbylých sil zakřičela že se omlouvá 
|
|
Top |
|