|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
danielfojt
|
Post subject: mravenci Posted: 18:34 12. Mar 2008 |
|
|
neslo by taky nastavit aby se dalo neco ziskavat z mravencu napr. kusadla nebo kyselina nebo krovky.prijde mi ze jsou dost nevyuziti a pritom jejich spousta.diky
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 18:40 12. Mar 2008 |
|
|
Daji se stahoval larvy a kralovny.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 19:06 12. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Daji se stahoval larvy a kralovny. ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 19:45 12. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: Rejty wrote: Daji se stahoval larvy a kralovny. ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou tyjo ja mam prachu ze nevim co s nima a ty by si chtel dalsi zdroje 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 20:14 12. Mar 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: danielfojt wrote: Rejty wrote: Daji se stahoval larvy a kralovny. ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou tyjo ja mam prachu ze nevim co s nima a ty by si chtel dalsi zdroje  tak to se mas:)asi prepadani nese vic nez jsi tvrdil 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 08:16 13. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: Rejty wrote: Daji se stahoval larvy a kralovny. ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. Nemyslím si, že by se nutně mělo stáhnout vše co leze, zrovna mravenci mají v díře tolik míst, kde se dá sebrat pár zlatek či drobností, že pak to hodí něco kolem 800 zl. a to děleno dvěma je je pořád ještě skousnutelných 400zl. Není to moc, ale pokud před tím dobude miniskupina vlky a ty žlutý skrčky, tak se do banky odnáší příjemná tisícovka a o hezký večer je postaráno.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 09:09 13. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: danielfojt wrote: Rejty wrote: Daji se stahoval larvy a kralovny. ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. Nemyslím si, že by se nutně mělo stáhnout vše co leze, zrovna mravenci mají v díře tolik míst, kde se dá sebrat pár zlatek či drobností, že pak to hodí něco kolem 800 zl. a to děleno dvěma je je pořád ještě skousnutelných 400zl. Není to moc, ale pokud před tím dobude miniskupina vlky a ty žlutý skrčky, tak se do banky odnáší příjemná tisícovka a o hezký večer je postaráno. no to je fakt ale asi zalezi na povolani ktere tam vlezze,kralvny jsou celkem neprijemne ahlavne ti silni vojaci a matka to je tvrdy orech:)
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 09:20 13. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. . Tam to vybuší postava na lvl 8 sama.Samozřejmě záleží jaké povolaní a jak člověk hraje.Styl hry střelba z luku a pak frontalní útok nemá moc šancí na úspěch 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 09:34 13. Mar 2008 |
|
|
Pivo wrote: Theogil I wrote: Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. . Tam to vybuší postava na lvl 8 sama.Samozřejmě záleží jaké povolaní a jak člověk hraje.Styl hry střelba z luku a pak frontalní útok nemá moc šancí na úspěch  no od tebe to sedi ty si total  destroyer
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 10:15 13. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tam jsme chodili dva trpošové na 8 lvl bojovník a barbar, sice s lehkými obtížemi ale dávali jsme to.. jesli se teda po wipu moc ten dung neměnil 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 10:23 13. Mar 2008 |
|
|
Krata wrote: tam jsme chodili dva trpošové na 8 lvl bojovník a barbar, sice s lehkými obtížemi ale dávali jsme to.. jesli se teda po wipu moc ten dung neměnil  Počítám že ne dva trpoši na 8 lvl to zvládnou i teď  . Myslím si ale, že bych se tam v jednom celkem spotil i na 10lvl.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 10:29 13. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo, v jednom mám pocit že sem tam dokonce umřel 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: mravenci Posted: 15:32 13. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Theogil I wrote: Krata wrote: tam jsme chodili dva trpošové na 8 lvl bojovník a barbar, sice s lehkými obtížemi ale dávali jsme to.. jesli se teda po wipu moc ten dung neměnil  Počítám že ne dva trpoši na 8 lvl to zvládnou i teď  . Myslím si ale, že bych se tam v jednom celkem spotil i na 10lvl. neni pravda... staci mit na 10 lvl dobrou kombinaci... Franta si je daval k snidani.. oni sneaky i tema malinkyma mecikama delali svoje.. prave proti kralovnam je to parada, ze si prijdes az k nim a oni si nic nezakouzli.. myslim ze stejne to bude s kouzelnikem. ten tam ani na 10 lvl nema pomalu co delat, bo vymlati daleko bohatejsi dungeony..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|