|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rosnicka
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:17 28. Sep 2012 |
|
|
to je v robach, netusim jake cislo ale jde to i u cloveka
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:01 28. Sep 2012 |
|
|
Ten z rób vypadá divně, osobně bych spíše šáhnul po tom vzhledu hlavy, ale je to věc názoru. Proklikej se vzhledy rób - buď ve hře nebo v toolu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:17 07. Oct 2012 |
|
|
Mám dotaz. Jak je to s nastavením oblíbenosti ve hře. Jedná se o čistě systémovou záležitost pro OOC reakci nebo se jedná o IC informaci?
tj. když si někdo nastaví nepřátelství vůči mé postavě, ta ho potká, pozná, že se jedná o postavu, která může (systémově) zaútočit? Znamená tedy nepřátelství, že druhá postava třeba zaujímá bojové postavení, výhružně se šklebí, bojově švihá zbraní a já nevím co ještě nebo jen to, aby si hráč uvědomil, že nemusí být vše v pořádku.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:25 07. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Dislike je pouze systemova zalezitost, tudiz OOC informace.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:43 08. Oct 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: Mám dotaz. Jak je to s nastavením oblíbenosti ve hře. Jedná se o čistě systémovou záležitost pro OOC reakci nebo se jedná o IC informaci?
tj. když si někdo nastaví nepřátelství vůči mé postavě, ta ho potká, pozná, že se jedná o postavu, která může (systémově) zaútočit? Znamená tedy nepřátelství, že druhá postava třeba zaujímá bojové postavení, výhružně se šklebí, bojově švihá zbraní a já nevím co ještě nebo jen to, aby si hráč uvědomil, že nemusí být vše v pořádku. Když ho potkáš někde v městě nebo tak, je to prostě OOC. Ale věř, že když potkáš někoho v odporu mimo město, tak si ho z největší pravděpodobností ani nevšímneš a probereš se v očistci  . Páč tě s nějvětší pravděpodobností zPKčkuje.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:51 08. Oct 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Ale věř, že když potkáš někoho v odporu mimo město, tak si ho z největší pravděpodobností ani nevšímneš a probereš se v očistci  . Páč tě s nějvětší pravděpodobností zPKčkuje. Všiml a nezabil. Jenže já nevěděl, jak na to mám reagovat 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:03 08. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A některé postavy mohou být značně nepřátelské i bez vyhlášení odporu. A pak jeden klik... 
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:38 08. Oct 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Barbar321 wrote: Mám dotaz. Jak je to s nastavením oblíbenosti ve hře. Jedná se o čistě systémovou záležitost pro OOC reakci nebo se jedná o IC informaci?
tj. když si někdo nastaví nepřátelství vůči mé postavě, ta ho potká, pozná, že se jedná o postavu, která může (systémově) zaútočit? Znamená tedy nepřátelství, že druhá postava třeba zaujímá bojové postavení, výhružně se šklebí, bojově švihá zbraní a já nevím co ještě nebo jen to, aby si hráč uvědomil, že nemusí být vše v pořádku. Když ho potkáš někde v městě nebo tak, je to prostě OOC. Ale věř, že když potkáš někoho v odporu mimo město, tak si ho z největší pravděpodobností ani nevšímneš a probereš se v očistci  . Páč tě s nějvětší pravděpodobností zPKčkuje. Jistě jsi chtěl říct, že tě kvalitně a zábavně zRPčkuje
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:57 08. Oct 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Posledně jsem to byl Barbare já na koho si asi narazil.Pokud ti můžu sdělit svůj názor na tu dannou situaci tak na to,že jsi nevěděl jak reagovat jsi se snažil zachránit si svůj zadek za to jsi vyváznul živý.Jen málo lidí to dělá jinak než bez souboje a nemyslím si,že střílím zase tak vedle  .I když to každý ví stále kvůli tomu budou rozbroje přesto spolu na tomhle serveru stále hrajem na tom něco bude ne?
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:20 08. Oct 2012 |
|
|
Radim wrote: Posledně jsem to byl Barbare já na koho si asi narazil.Pokud ti můžu sdělit svůj názor na tu dannou situaci tak na to,že jsi nevěděl jak reagovat jsi se snažil zachránit si svůj zadek za to jsi vyváznul živý.Jen málo lidí to dělá jinak než bez souboje a nemyslím si,že střílím zase tak vedle  .I když to každý ví stále kvůli tomu budou rozbroje přesto spolu na tomhle serveru stále hrajem na tom něco bude ne? Nene, to nebyla ta situace. Když na někoho narazím dole, budu se snažít na 95% zdrhnout hlava nehlava. S tím prostě počítám. Jsem na nepřátelském území. Stejně tak teď i oblast prahvozdu, kterou si jako svou doménu zabírají drowáci. No a nemaskovaného drowa snad postava pozná i na dálku  Toto byla situace z povrchu (ze včerejška), kdy jsem o dotyčném věděl, že se běžně pohybuje i v Karatě. Navíc jeden z jejich party měl nastavený odpor a druhý ne. Takže jsem vůbec netušil, která bije. Teď už vím, že se jedná jen o OOC informaci, což bude bohužel dost málo na to, abych si nešel popovídat s pekelným pánem 
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:55 08. Oct 2012 |
|
|
Radim wrote: Posledně jsem to byl Barbare já na koho si asi narazil.Pokud ti můžu sdělit svůj názor na tu dannou situaci tak na to,že jsi nevěděl jak reagovat jsi se snažil zachránit si svůj zadek za to jsi vyváznul živý.Jen málo lidí to dělá jinak než bez souboje a nemyslím si,že střílím zase tak vedle  .I když to každý ví stále kvůli tomu budou rozbroje přesto spolu na tomhle serveru stále hrajem na tom něco bude ne? jo nekdy je super se z toho vykecat, kdysi s jinou postavou na svem zacatku jsem se asi na 9 levelu pustila do azhaela, pac jsem se ho lekla a jeste jsem nevedela ze to je hrac ale byla aspon sranda
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:29 08. Oct 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Mě se to líbilo s Barbarem,byl jsem první den aktivní po pauze v podtemnu s preferovanou postavou a hned takové rozptýlení.Snažil se co mohl,ale stejně sem ho ve čtvrté lokaci dostal do kouta,mimochodem smekám,že se utíkal tak dlouho  .Víc takový hráčů jako on.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:54 08. Oct 2012 |
|
|
Radim wrote: Mě se to líbilo s Barbarem,byl jsem první den aktivní po pauze v podtemnu s preferovanou postavou a hned takové rozptýlení.Snažil se co mohl,ale stejně sem ho ve čtvrté lokaci dostal do kouta,mimochodem smekám,že se utíkal tak dlouho  .Víc takový hráčů jako on. Kdybych věděl kam, budu utíkat dýl Kažkopádně, i když byla fajn IC hra, doufám, že si jí nebudu muset už nikdy zopakovat Drowům zmar, zmar, zmar. 
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 15:34 13. Oct 2012 |
|
|
Je vůbec možné udělat v truhlařině výjimečný kus, který má bonusy proti zvěři? (myslím střelné zbraně)
(nebo čemukoliv jinému... třeba žebrákům, jednonohým opilcům a podobně... spíš mě zajímá ten typ bonusu, ne cílová skupina, které by měl ubližovat)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:51 15. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jak přesně funguje pronájem bytu? Jak zjistím kolik mám ještě zaplaceno? Když narvu úředníkovi několikrát za sebou nájem, znamená to že jsem si nájem opravdu prodloužil třeba o 4 roky celkem?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|