|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:22 09. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Pro hlavu drowa i svoje řady implozí prokosí 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:51 09. Oct 2012 |
|
|
Dostaly mě gigantické lagy. Omlouvám se.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:42 09. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Hned jsem si vzpomněl na "Slezte z toho lustru Donalde! Vidím vás!"
Attachments: |

donadl.jpg [ 320.45 KiB | Viewed 2334 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:30 11. Oct 2012 |
|
|
Tohle mě včera dostalo Quote: Alice: Ahojky všichni hihi *zamává* Diemo Kovadlina: *placne se do cela* Diemo Kovadlina: hihihi ahojda cukrousku Alice: tak trochu čaruju a sem tam někoho obvážu jak můmii hihi
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:15 11. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
Vzal jsem si balík od zemana v Ivory abych ho doručil do Murgondu ( jsem na pátem levelu ). Zaplatil jsem zálohu a vyrazil. Po té jsem zjistil že můžu balík vyhodit, protože podle vyprávění hráčů tam není možné dojít živý 
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:37 12. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:22 13. Oct 2012 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:12 14. Oct 2012 |
|
|
Lareth Belle: *hraje na harfu*Gorok Kovadlina: *kalný pohled se mu zastaví v Laretině výstříhu* Slečno... Vy máte tak pekné.... Struny na tej harfe.... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:09 14. Oct 2012 |
|
|
Breakovací Naďa aneb " Začne dělat točky na hlavě" 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:02 14. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
XŠevyX wrote: Breakovací Naďa aneb " Začne dělat točky na hlavě"  A nebo její kozáček na pultě ve Škopku plném nahých slintajících trpaslíků. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:28 15. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:39 17. Oct 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Reloguju kvůli bugu z temnoty a když se lognu můj parťák je v podsvětí...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:43 17. Oct 2012 |
|
|
Vlezu s Vejkem do jeskyně, vrhnou se na mě klepetnatci, než vypiju flašku už jsem omráčenej. Říkám si v pohodě, mám sebou Vejka, ten už je poseká, do tý doby mě snad neuklovou. Vejk - odlog. ...polkl jsem...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:32 18. Oct 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Vlezu s Vejkem do jeskyně, vrhnou se na mě klepetnatci, než vypiju flašku už jsem omráčenej. Říkám si v pohodě, mám sebou Vejka, ten už je poseká, do tý doby mě snad neuklovou. Vejk - odlog. ...polkl jsem... Ty seš teda kámoš!!!! Že jsi prásknul vejka že utekl přes smrtí odlogem.....
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:37 18. Oct 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Bahnak wrote: Vlezu s Vejkem do jeskyně, vrhnou se na mě klepetnatci, než vypiju flašku už jsem omráčenej. Říkám si v pohodě, mám sebou Vejka, ten už je poseká, do tý doby mě snad neuklovou. Vejk - odlog. ...polkl jsem... Ty seš teda kámoš!!!! Že jsi prásknul vejka že utekl přes smrtí odlogem..... Asi měl zbabělé internetové připojení, no...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|