|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:23 10. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Díky oběma za zajímavou hru 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:59 10. Oct 2012 |
|
|
Dík hráči Deidry za pěknou hru a taky děkuju Majkymu, že byl ochoten zajít až do takových extrémů. Takových jako ty není moc 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:16 10. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Taky dekuju krtkum a Caehanovi za zajimavou hru. Vlastne jsem rad vytrzenej z plytkeho deni na povrchu a dukud se hra vyviji nejakym smerem (at nahoru ci dolu  ), pak u mne vzdy vyhraje zvedavost pred pudem sebezachovy  .
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:34 10. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já bych rád poděkoval za včerejší hru Gallimu! A taky Sinae... a taky bych rád poděkoval štamgastům. A jistě si vděk štamgastů a můj zaslouží i Kucík, bez kterého by naše hospůdka nevzkvétala! DÍKY! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:22 10. Oct 2012 |
|
|
Děkuji Aulusovi, že nám zachránil manželství a vytáhl nás zpět do světa 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:17 11. Oct 2012 |
|
|
Díky za dnešní posezení u Škopka a stejně tak za následující výpravu.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:42 12. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:57 12. Oct 2012 |
|
|
taky pridavam sve diky za paradni hru v prahvozdu a hlavne diky Lensikovi za jeho super rymy nebo mam spis napsat sprymy?
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:05 13. Oct 2012 |
|
|
Díky DM Aulovi a hráčům Rodala a Ali'Shaha za dnešní hru. Pátrání bylo moc zajímavé.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:11 13. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Díky všem, s kterými jsem včera a dneska (ona už je ta sobota) hrál, moc dobře jsem se bavil. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:13 13. Oct 2012 |
|
|
Dík hráčům severan a max_spayne za super večerní hru. 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:27 13. Oct 2012 |
|
|
Fajnová oslava a ta pitka taky Tak nějak to vypadalo, ne? http://www.youtube.com/watch?v=BcWJaHZBEw0
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:31 13. Oct 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Děkujeme všem co se podíleli na trpasličí svatbě. Za parádní Glarikův obřad i za vtipné hlášky ostatních oživených NPC. Dainovi za předčasnou bitku, protože bez tý není svatba svatbou... Lareth za hudební doprovod...no bylo by to na dlouho, prostě děkujeme všem co jste přišli!
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:53 14. Oct 2012 |
|
|
Dík všem za kalbu u Škopka.. ikdyž sem musel odbíhat, bylo to super!
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:59 14. Oct 2012 |
|
|
Díky za hru, to byla trpasličí svatba, jak má být!  Všechny ty řeči stréců, rvačka po obřadu, rvačka při oslavě, druhá rvačka při oslavě, pivo, pálenka, křečový tanec... Smála jsem se u počítače celou dobu. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|