|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:52 14. Oct 2012 |
|
|
KaTo wrote: Diemo wrote: Moznost rychleho odchodu do podtemna a naopak. Co treba pri zmene frakce nechat smaznout vsechny postavy co hraji na povrchu a opacne?  Jen by se začali množit ze stejné IP hrané accounty co by se FAKT navzájem neznali  ...a že pár jich tu už je (a bylo). Asi tak, i když dneska ty jiný ACC už taky nejsou co bejvávaly že?  Každopádně ten nápad mi ničím přínosný nepřijde, jsme na free servru, každý ať si hraje co se mu líbí a ať se vrací k čemu se mu zachce. Od toho jsou tu pravidla s dvouměsíční vracecí lhůtou... KaTo wrote: No konečně nějaká voda do mlejna. Jinak za ty kostky se přimlouvám, RoF je hrává vcelku často a pamatuju jakej bordel pak v PJ kanálu je. Jo a ještě jedna drobná technická - ve hře plyne normálně čas, od startu Thalie po dnešek (pokud tedy IC čas plyne x6 tak jako vidíme ve hře) už ho uplynulo nějakej kus, ale i když se posunuly roky na letopočtu, nijak jsem nezaznamenal nějaký technologický pokrok který by toto potvrdil. Thalie se snažila nadhodit hráčům evropu pozdního středověku(akorát teda s magií, draky, nemrtvákama apod.), teď už je tam rok hodně přes 1500 a pokroky nikde. Ne že bych chtěl zrovna objevovat Ameriku nebo točit glóbusem, ale Bahňák by chtěl tuze moc arkebuzu... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:15 14. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Já bych to v rámci pokroku přeorientoval na steampunk svět tybu fable 3
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:47 14. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bahňáku přesílené věci jednu po druhé. Nejdříve se zbavíme alchemky, pak zavedeme arkebuzy, ju? *zasněně vzpomíná na dnešní komedii v aréně*
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 04:23 15. Oct 2012 |
|
|
Mě by na arkebuze nejvíc sralo to, že by jí Johannes nemohl používat  ) Ale líbilo se mi, kdyby někdo vymyslel takovej systém, kde by palné střelní zbraně totálně ignorovaly bonus z obrany z kvality zbroje a štítu.... 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:17 15. Oct 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Ale líbilo se mi, kdyby někdo vymyslel takovej systém, kde by palné střelní zbraně totálně ignorovaly bonus z obrany z kvality zbroje a štítu....  Není problém. Protrač to přes vedení a klidně ti to udělám.... Modely pro takové palné zbraně včetně modelů střel jsem k dispozici.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:33 15. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
-RoF- wrote: Je to fajn, ale je tam problém.
Když hodím s normálníma kostkama tak mi to hodí výpis například "Roll 3d6: 3+1+1=5" Ale když hodím pomocí /pc hod 3k6 tak mi to hodí výpis například "hází 3k6: 13"
Trošku nevýhoda, páč nevidím ty čísla jako u normálních kostek. bych musel používat třikrát /pc hod 1k6 Zkusim s tim neco, kdyz najdu cas.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:35 15. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: -RoF- wrote: Je to fajn, ale je tam problém.
Když hodím s normálníma kostkama tak mi to hodí výpis například "Roll 3d6: 3+1+1=5" Ale když hodím pomocí /pc hod 3k6 tak mi to hodí výpis například "hází 3k6: 13"
Trošku nevýhoda, páč nevidím ty čísla jako u normálních kostek. bych musel používat třikrát /pc hod 1k6 Zkusim s tim neco, kdyz najdu cas. Děkuju 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:05 15. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
Lektvarem z craftu Lektvar Li - nejde léčit přítelíčka a summnona. Já se léčit mohu normálně.
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:40 15. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: Lektvarem z craftu Lektvar Li - nejde léčit přítelíčka a summnona. Já se léčit mohu normálně. lektvary z alchymie nejsou systémově lektvary ale předměty se speciální vlastností, proto to nejde
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:45 16. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: Lektvarem z craftu Lektvar Li - nejde léčit přítelíčka a summnona. Já se léčit mohu normálně. Mě to z ampulek fungovalo. Měl jsem na tom postavenou strategii
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:55 16. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: Mě to z ampulek fungovalo. Měl jsem na tom postavenou strategii Ampule jsou na léčení (boostění) druhých přímo určené. Akorát si nejsem jistý, jestli je lze použít na umírajícího družiníka stejně jako lékárničku. To by bylo asi taky dobré zodpovědět.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:55 16. Oct 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: Snekoun wrote: Lektvarem z craftu Lektvar Li - nejde léčit přítelíčka a summnona. Já se léčit mohu normálně. Mě to z ampulek fungovalo. Měl jsem na tom postavenou strategii Jo, jo, oni mysleli obyčejné lektvary, protože ty koupené tak fungují...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:57 16. Oct 2012 |
|
|
ampule <> lektvar
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:17 16. Oct 2012 |
|
|
Pomocí craftu - alchymie - vyrobim Lektvar Li - mě léčí ( PC )- přítelíčka (summona) NE Lektvar léčení koupený u NPC ( lehká, střední, kritická atd... ) - ty fungují normálně Přijde mi to škoda a nějak to nechápu 
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:19 16. Oct 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Snekoun wrote: Lektvarem z craftu Lektvar Li - nejde léčit přítelíčka a summnona. Já se léčit mohu normálně. lektvary z alchymie nejsou systémově lektvary ale předměty se speciální vlastností, proto to nejde Chápu systém ale nechápu proč to tak je ? Je to proto aby postavi museli kupovat u NPC lektvary léčení ? Jídlem totiž taky přítelíčkové léčit nejdou.
|
|
Top |
|