|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:31 15. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak jsem se otrkal a pustil se zas do francouzkejch stíhačů. Jsem zatím na 4. tieru, na Somua 40 a je to strašnej stroj  . Líný to je, nedá se s tím snipeřit, všechno to prostřelí a co je nejhorší, je to snad ten nejhnusnější tank ve hře.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:02 15. Oct 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Tak jsem se otrkal a pustil se zas do francouzkejch stíhačů. Jsem zatím na 4. tieru, na Somua 40 a je to strašnej stroj  . Líný to je, nedá se s tím snipeřit, všechno to prostřelí a co je nejhorší, je to snad ten nejhnusnější tank ve hře. Je to sci-fi tank, francouzké tanky jsou ujeté. Holt pomalá lemra, to dělo není špatné, ale Su-85B je lepší.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:17 15. Oct 2012 |
|
|
Zkusíme Roty nebo čety zase ted někdy? Co třeba pátek? 19. října kolem 19:30?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:20 15. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pátek až neděle jsem pryč.  Jinak jsem pro.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:27 15. Oct 2012 |
|
|
Tak hmm čtvrtek? 18. října.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:16 15. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Klidně, snad budu mít čas.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:52 16. Oct 2012 |
|
|
Můžeme, čtvrtek je fajn.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:16 16. Oct 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Ještě zcela nevím, ale když to vyjde, tak bych se přidal.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:39 16. Oct 2012 |
|
|
Jedinou věc na nové gravitaci nemám rád, když scout kerej to pálí přes pole 60 km/h najede na hrbolek, odpálí ho to jako raketu nad povrch zemský a po dopadu přijde o oba pásy. Ideální záležitost pokud se vám tohle stane ve chvíli kdy jste si usmysleli prokličkovat mezi dvěma nakrknutými heavy tanky. 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:07 17. Oct 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Jedinou věc na nové gravitaci nemám rád, když scout kerej to pálí přes pole 60 km/h najede na hrbolek, odpálí ho to jako raketu nad povrch zemský a po dopadu přijde o oba pásy. Ideální záležitost pokud se vám tohle stane ve chvíli kdy jste si usmysleli prokličkovat mezi dvěma nakrknutými heavy tanky.  Počkej si na T-50-2. Její výhoda je v tom, že ten hrbolek tě katapultuje už 10 metrů od tvého spawn pointu, takže k dvou nakrknutým těžkým tankům už dojedeš hezky piánko s poškozenými pásy.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:59 17. Oct 2012 |
|
|
A to nemluvím o smyku. To se tak jednou řítím po poli a najednou proti mě KVčko. Prásknu to doprava a místo odbočky to dosmykuju přímo pod pásy KVčka. Netřeba dodávat že jeho pohyb vpřed mě zabil do země jako hřebík, tudíž na můj frag nepotřeboval hajzlík ani munici Ale zase je fakt že smyk umí i pobavit, třeba když takhle jsem jednou se scoutem jel po polu a proti mě druhej scout. Poslali jsme si pár přátelských výstřelů a minuli se o vlásek. Frajer si ale řekl, že by těch pozdravů mohl ještě přidat i pár do mého zadečku, takže škubl volantem hezky doprava a místo zatáčky dostal smyk. Bohužel pro něj to pole bylo u jezera a já jeho smutný konec pouze zaslechl jako hlasité "žbluňk"... A jo, na T-50-2 se už moc těším 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:24 17. Oct 2012 |
|
|
Skoda, ze utopene tanky se nepocitaj mezi fragy. Vcera jsem takhle vykoupal TDcko 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:18 17. Oct 2012 |
|
|
ve ctvrtek se taky hlasim
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:41 17. Oct 2012 |
|
|
Nevite co ze jsou ted uz dva dny 3x bonusy na prvni bitvu?
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:16 17. Oct 2012 |
|
|
Jednou za čas probíhají "speciální akce" a v těchto dnech se zvyšuje násobitel na x3, dokonce byli i akce s násobitelem x4, ale probíhají občas ještě veselejší akce. (jestli se nepletu tak dokonce x5 s tím že pokud jsi v první bitvě hrdina tak se násobitel ostatním tankům zvyšuje  , ale možná že si to už hodně pletu...) Je dobrý to hlídat na stránkách - ale kdo má na to čas..., já obvykle spoléhám na naše osvědčené majáčky, tedy na ROFa a Fryna, ti obvykle dávají vědět o akcích co se blíží  (třeba jednodenní zapnutí premiáku zdarma apod...) Pak probíhají soutěže nejrůznějšího kalibru, odměnou bývají obvykle zlatky. (nakresli tank, sestřel v bitvě tank se smajlíkem, udělěj fotomontáž nahatice a tanku...) Musím říct že ve WoT se právě o různé drobné akcičky starají pořád a komunita má tak vždycky co na práci 
|
|
Top |
|