|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:20 18. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:28 18. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
týjo... tak ted přemýšlím, že bych taky vzal nějakej nástroj. Pokud by někdo uměl na irskou píštalku, mám doma Déčkovou, pak mám klasickou flétnu. Vemu kazoo, to se vejde do kapsy. No a já bych došel asi s baskytarou a kombíčkem malým (pokud bude elektro v místnosti). To bych mohl něco splodit... Ještě jsem uvažoval nad mandolínou, ale vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu a mé znalosti akordů, jsem to zavrhl  . Uvidím ale jak se to vyvrbí v práci. Minimálně beru KAZOO! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:59 18. Oct 2012 |
|
|
Nene, elektrickou kytaru ne... to kazí zpěv.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:05 18. Oct 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Muzete, prosim, zopakovat kdy ma byt tato zpivaci akce? Prosel jsem 2 strany zpet ale nenasel termin a nemam moc cas v praci hledat. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:08 18. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:23 18. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
pavad wrote: Muzete, prosim, zopakovat kdy ma byt tato zpivaci akce? Prosel jsem 2 strany zpet ale nenasel termin a nemam moc cas v praci hledat.  Pátek 17:00+ Místo jsi snad našel.
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:28 18. Oct 2012 |
|
|
Molly23 wrote: týjo... tak ted přemýšlím, že bych taky vzal nějakej nástroj. Pokud by někdo uměl na irskou píštalku, mám doma Déčkovou, pak mám klasickou flétnu. Vemu kazoo, to se vejde do kapsy. No a já bych došel asi s baskytarou a kombíčkem malým (pokud bude elektro v místnosti). To bych mohl něco splodit... Ještě jsem uvažoval nad mandolínou, ale vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu a mé znalosti akordů, jsem to zavrhl  . Uvidím ale jak se to vyvrbí v práci. Minimálně beru KAZOO!  S flétnama nemám problém, akorát irský jsou zákeřný v tom, jak jsou naladěný... vidíš já mám Céčkovou ale nevím jestli v Prase. Kazoo je jistota! Jak říkám, podle ostatních hostů - ale v salónku, se občas schází normálně hudebníci cvičit  vždycky v sobotu večer tam měli soukromé akce, jakási skupina folková. Pavad: 17.00 +-Hospůdka na Hvězdě (Vypich/Petřiny - Koleje Hvězda) Osobně to vidím převážně na kecací... ale heslo dne zní vždy připraven ke každé špatnosti a kytaru s sebou vezmu
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:39 18. Oct 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Absinthorix, Nalkaran wrote: Pavad: 17.00 +- Hospůdka na Hvězdě (Vypich/Petřiny - Koleje Hvězda) Diky, ma premisa zni, ze jde o tento patek, tj. 19. 10. - je to spravne? Nevim jeste jak to se mnou v patek bude - ale je sance ze bych mohl mit volno. V tom pripade bych rad vedel, zda se s onim nastrojem tahat nebo ne - preci jenom, 25 kilo je 25 kilo, a i kdyz nejsem telesne konstrukce thalijskych magu, tak patrim v realu spise k obratnostnim povolanim.... Proste abych ty klavesy netahal naprazdno. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:58 18. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:06 18. Oct 2012 |
|
|
Takže bych se měl taky snad ukázat. 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:22 18. Oct 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Takže jako že na 17.00 ? Absintorix Bahnak - salónek pro kuřáky Dark - salónek pro kuřáky Derken - salónek pro kuřáky Welvin (i když nevím zda welv bude moct od pěti už). - salónek pro kuřáky
Kdo dál by to stíhal na pátou?
Edit: KaTo na 17.30 Firefox po 17.00 Dále přijdou: Mandos - salónek pro kuřáky Braenn - salónek pro kuřáky Molly23 Xullfryn - salónek pro kuřáky Fryn
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 19:44 18. Oct 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:13 18. Oct 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Darkvision: Dělej ty seznamy pořádně. Taky se chystám dorazit  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:07 18. Oct 2012 |
|
|
To nás bude tak 12 už? Fíha Stránky podnikuZatím jsem nedělal žádnou rezervačku, ale takhle brzo bysme se tam měli vejít úplně v klidu Edit: Co se případného békání týče tak tam nastává jeden zádrhel. (a proto raději netahat těžký náklad... pokud přímo nedomluvíme nekuř. kde jsou zásuvky a všechno na chystané pro podobné akce) Číšnice je velice velice vstřícná, ochotná a milá paní (taková Olwen)Provozní je naopak nepříjemná a napaprčená (takový Rien v sukních)Číšník je true neutral, pokud nebudem rozbíjet židle nebo hlavy, tak je mu to fukOvšem pokud Molly vezme to minikombíčko... mohl by vzít i devítivoltovou baterii? Vyzkoušíme mojeho FishmanaKdyby už netahal s sebou elektriku 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Last edited by Absinthorix on 20:31 18. Oct 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:30 18. Oct 2012 |
|
|
Rezervačku udělej. V pět bude sice volno, ale aby nás v sedm nevyhodili na rezervačku někoho jiného.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:32 18. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|