|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:44 18. Oct 2012 |
|
|
NOVÉ INFORezervace je v 17.00 na jméno Kosík (můžeme přijít v klidu i dřív) ! ! ! Můžeme s sebou přitáhnout co kdo chceme (klávesy, kytary, komba a klidně bicí (max 5 bubnů je podmínka ale)) ! ! ! Rezervace je pro 12-15 lidí, ale pokud přijdou další navíc, vejdou se v pohodě Speciální požadavky na jídlo a pití jsem nedával, předpokládám, že kdo chce co chce si vybere Edit: jů, ono to vyšlo akorát na novou stránku
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:06 18. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já myslel, že jdem na pivo a ona taková party? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:19 18. Oct 2012 |
|
|
Když už s drowy, tak pořádně 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:39 18. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:03 18. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Pokud mi do toho nevleze neco jineho - jakoze zatim je to 50:50 - tak se mozna taky vokazu.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:04 18. Oct 2012 |
|
|
Já se toho začínám docela bát. Jako párty dobrá, ale moc si neumím představit, jak se v tomhle zpívá cokoli jiného než ty největší vyřvávačky. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:37 18. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Absinthorix wrote: A to kurva řádsky!
Jo, kdo máte Eduroam... je tam signál (nebo by měl být, pokud zase něco někdo nezdupal) EDUROAM!!!  Juchuuu ale notebook neberu... a vyřvávačky?! Náááálivaaajmo braaaatia!!! Musíme dáááát! Dlouho jsem si nezazpíval.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:42 19. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:36 19. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:29 20. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak vám něco povím... Horovovější cestu z hospody jsem fakt nezažil. Mlha, že jsem neviděl dál jak na 7metrů, u sebe nemám žádnou zbran na obranu (po kapsách jen kazoo a irskou píštalku, kukri se nevešlo), jdu z Bílé Hory do Řep přes pustinu... Má to něco do sebe!  A díky za srazík... super večer po nějaké době  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 01:29 20. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:36 20. Oct 2012 |
|
|
*vypadl z postele* Sladká Juano, tohle ne Quote: Až to tu skončí, hezky se protáhnem, studeným pivem zmírníme třes. Na zvadlý těla svršky si natáhnem. Už není včera, nyní je dnes.
Až to tu skončí, bude se uklízet, ale už bez nás zaplaťpámbu. My budem jinde umění nabízet kultuře celé dělat hanbu. Aneb: Včera jsem zemřel a je mi líp pouze mě mrzí, že jsem tak pozdě chcíp
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:22 21. Oct 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Absinthorix wrote: *vypadl z postele* Sladká Juano, tohle ne Quote: Až to tu skončí, hezky se protáhnem, studeným pivem zmírníme třes. Na zvadlý těla svršky si natáhnem. Už není včera, nyní je dnes.
Až to tu skončí, bude se uklízet, ale už bez nás zaplaťpámbu. My budem jinde umění nabízet kultuře celé dělat hanbu. Aneb: Včera jsem zemřel a je mi líp pouze mě mrzí, že jsem tak pozdě chcípTaké díky za sraz - jen příšte opravdu orpavdové (papírové) zpěvníky!!! Taktéž musím vyjádřit obdiv jistému nejmenovanému jedinci, který se dokázal skrz celý večer neustále vracet ke své jediné platonické lásce. Ač byla/je (jak jsem pochopil) Vilma láskou dosud platonickou, o to konkrétněji onen bard popisoval její psýché a - s přibívající hladinou alkoholu v krevním řečišti - se popis vyjadřoval i k její stránkám o dost víc prozaickým, tělesnou stavbu nevyjímaje.  Molly wrote: ak vám něco povím... Horovovější cestu z hospody jsem fakt nezažil. Mlha, že jsem neviděl dál jak na 7metrů, u sebe nemám žádnou zbran na obranu (po kapsách jen kazoo a irskou píštalku, kukri se nevešlo), jdu z Bílé Hory do Řep přes pustinu... Má to něco do sebe!  A díky za srazík... super večer po nějaké době  . Copak tobě, tobě bylo hej! Já se táhnul zpět do svého doupěte, kriticky přetížený, s únavou přes 80%, nemožností kouzlit a vydán napospas (h)různým NPC, kteréžto mlhou kolem mě slídily během mého 25 minut trvajícího čekání na tramvaj (předchozí mi ujela před nosem). :/ Věru, když jsem sledoval skupinu nadměrně pigmentově obdařených, jsa rozjívených alkoholem a mezi sebou volně projevujících agresivní sklony - tak jsem přemýslel jestli se před případným útokem mám krýt svým nástrojem, nebo jej nechat padnout a zaútočit. Co by udělalo nástroji větší skodu... :O
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:29 21. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:55 21. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Absinthorix wrote: Počkat... cože? teda Jarri...
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|