|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:15 16. Oct 2012 |
|
|
Nemůžeš posuzovat útočnost akce podle okolností.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:21 16. Oct 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Aulus wrote: Barbar321 wrote: Mě to z ampulek fungovalo. Měl jsem na tom postavenou strategii Ampule jsou na léčení (boostění) druhých přímo určené. Akorát si nejsem jistý, jestli je lze použít na umírajícího družiníka stejně jako lékárničku. To by bylo asi taky dobré zodpovědět. NELZE - nefunguje to  LZE a JDE. Mluví se tu o sumonech a přítelíčcích. Kraftový lektvar li, umístěný v ampulích léčí summony. Pokud to už nejde, muselo dojít behem cca 2 měsíců ke změně, protože jsem tohoto efektu léčení využíval. Nefunguje na ostatní hráče.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:24 16. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: Aulus wrote: Ampule jsou na léčení (boostění) druhých přímo určené. Akorát si nejsem jistý, jestli je lze použít na umírajícího družiníka stejně jako lékárničku. To by bylo asi taky dobré zodpovědět. LZE a JDE. Mluví se tu o sumonech a přítelíčcích. Kraftový lektvar li, umístěný v ampulích léčí summony. Pokud to už nejde, muselo dojít behem cca 2 měsíců ke změně, protože jsem tohoto efektu léčení využíval. Nefunguje na ostatní hráče. Citoval jsi asi špatný příspěvek, protože u tohohle jen potvrzuješ, že to NELZE. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:13 16. Oct 2012 |
|
|
Tak přátelé, kamarádi a jiní tvorové, jak jsem Kucikovi slíbil tak se stalo. Za přispění Karolíny, čímž ji děkuji, jsem provedl pokus a: LI uvařený do ampulí jde i v boji použít na přítelíčka a léčí ho to. Tato akce je brána jako nebojová a z invistu mě nevyhodila. Odpověď na Šnekovu otazku tedy zní, doporučuji poprosit alcháče o namáchání LI do ampulí, použitelné to je jak vlatní osobu (je tam ale jedno kliknutí navíc) tak na přítelíčka. Používal jsem to z rychlých předmětů a zaměřoval jako lékárnu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:39 17. Oct 2012 |
|
|
Mě by tedy spíše zajímalo proč tvůj umírající kámoš s -2hp po následném vyléčení kouzlem (například o 10hp) umře. Místo aby ho to hodilo na 8hp, ho to hodí na -12hp. S touto chybou jsem se zatím setkal jen zde, na Thalii. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:50 17. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
Theogil I wrote: Tak přátelé, kamarádi a jiní tvorové, jak jsem Kucikovi slíbil tak se stalo. Za přispění Karolíny, čímž ji děkuji, jsem provedl pokus a: LI uvařený do ampulí jde i v boji použít na přítelíčka a léčí ho to. Tato akce je brána jako nebojová a z invistu mě nevyhodila. Odpověď na Šnekovu otazku tedy zní, doporučuji poprosit alcháče o namáchání LI do ampulí, použitelné to je jak vlatní osobu (je tam ale jedno kliknutí navíc) tak na přítelíčka. Používal jsem to z rychlých předmětů a zaměřoval jako lékárnu. To je divný teď jsem to ozkoušel ve hře a když jsem dal lahvičku na přítelíčka tak to místo něj vyláčilo mě. Je rozdíl mezi tím jestli je lektvar vařený do flašky nebo do ampule ?
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:56 17. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: To je divný teď jsem to ozkoušel ve hře a když jsem dal lahvičku na přítelíčka tak to místo něj vyláčilo mě. Je rozdíl mezi tím jestli je lektvar vařený do flašky nebo do ampule ? Pročti si poslední dvě stránky příspěvků znova. Několikrát se tu psalo, že na léčení přítelíčků a povolaných to musíš mít uvařené v ampuli (můžeš jimi vyléčit i sebe, ale musíš se nakliknout), normální flaška funguje automaticky pouze na tebe. Systémové původní lektvary od NPC obchodníků fungují na oboje s tím, že na přítelíčka je přetahuješ (normální nakliknutí znamená klasické vypití tvou postavou). 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:59 17. Oct 2012 |
|
|
To je prostě know-how Thalie. Nikde tady není pro nováčka informace ze lektvary se daji dělat ve dvou typech. - flašky na sebe - ampule na cíl ....
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:06 17. Oct 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: To je prostě know-how Thalie. Nikde tady není pro nováčka informace ze lektvary se daji dělat ve dvou typech. - flašky na sebe - ampule na cíl .... Aha no omlouvam se teda za tak rosahlou debatu. Ted je mi to uz jasny. Jelikoz nekdo mi bylo pri craftu receno ze je jedno co vezmu jestli je to ampule nebo flaska, tak jsem to hazel do jednoho pytle.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:08 17. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: Aha no omlouvam se teda za tak rosahlou debatu. Ted je mi to uz jasny. Jelikoz nekdo mi bylo pri craftu receno ze je jedno co vezmu jestli je to ampule nebo flaska, tak jsem to hazel do jednoho pytle. Mám dojem, že na výrobu ampule spotřebuje keramik dva džbery písku a na normální flakon je jeden. Takže nějaký rozdíl tam je i ve výrobě. 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:10 17. Oct 2012 |
|
|
Aulus wrote: Snekoun wrote: Aha no omlouvam se teda za tak rosahlou debatu. Ted je mi to uz jasny. Jelikoz nekdo mi bylo pri craftu receno ze je jedno co vezmu jestli je to ampule nebo flaska, tak jsem to hazel do jednoho pytle. Mám dojem, že na výrobu ampule spotřebuje keramik dva džbery písku a na normální flakon je jeden. Takže nějaký rozdíl tam je i ve výrobě.  A nebo si 1kus ampule/lahve koupíš za 0zl u správce. V tom případě to je pak bez rozdílu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:17 17. Oct 2012 |
|
|
Půjčím si v Karatě vola. Když ho má NPC jmenuje se tažný vůl. Když ho dostane PC jmenuje se Mula. Mula je kříženec koně a né vůl.
Jen takový detail.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:31 17. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: Půjčím si v Karatě vola. Když ho má NPC jmenuje se tažný vůl. Když ho dostane PC jmenuje se Mula. Mula je kříženec koně a né vůl.
Jen takový detail. To je jen systémové pojmenování, IC je to rozhodně vůl a má na to oslovení plné právo. 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:32 18. Oct 2012 |
|
|
Vadí mi neskutečně že na foru lze nastavit skrytí hráče.....
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:52 19. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Stále ještě zastaralé novinky...
Stále ještě zastaralé reálie, např. Tarten je stále malá důlní usedlost.
_________________ .
|
|
Top |
|