|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:22 20. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Shaman88 wrote: To proto že vztahuješ hru na Thalii k českému středověku... Tohle je jedna z mála věcí kde toto přirovnání je podle mě na škodu. Víc se mi vyhovují jména z FR. Ale tohle je prostě subjektivní dojem. Jako jo, je to věc názorů. Ale ono to Karathské království je ke středoevropskému středověku vztaženo podle reálií.  Když trochu projdeš zeměpis světa, pochopíš, že jižní a západní Evropu jako námět mají jiné státy Thalie, odkud postavy také mohou pocházet. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:27 20. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Quote: To obchodní město Karatha je ovlivňováno z mnoha stran, zvláště od moře, pročež se zde utvořila směs ze jmen německých (podobných jako v němčinou ovlivněných českým zemích), ale také staročeských. Velká obliba je u jmen italských, latinských, potažmo starořeckých, které se sem přenesly z Targothu a vůbec oblasti Athelské říše, popřípadě jde v případě latiny o pozůstatek původního jazyka z řad armád Světla. Osobně bych taky nerad viděl moc Vašíků, ale zase čisto-anglická jména mě taky krkají.
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:07 24. Oct 2012 |
|
|
Vadí mi, že chlapíci, kteří vyplácejí odměny za trofeje z bossů, častěji nenapíšou odměnu na něco méně epického, než jsou Bebilithové, Bílí draci, Pánové prastarých....
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:04 24. Oct 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Vadí mi, že chlapíci, kteří vyplácejí odměny za trofeje z bossů, častěji nenapíšou odměnu na něco méně epického, než jsou Bebilithové, Bílí draci, Pánové prastarých.... občas se objeví. Už chtěl třeba i kůži z samice vlků. Teorie pravděpodobnosti říká, že ty lehounké se tam zas tak často neobjeví, že?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:09 24. Oct 2012 |
|
|
No, mně by se líbilo, kdyby občas byla vypsaná odměna i na naprosté low level bosse.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:09 24. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
Barbar321 wrote: J.F.Payne wrote: Vadí mi, že chlapíci, kteří vyplácejí odměny za trofeje z bossů, častěji nenapíšou odměnu na něco méně epického, než jsou Bebilithové, Bílí draci, Pánové prastarých.... občas se objeví. Už chtěl třeba i kůži z samice vlků. Teorie pravděpodobnosti říká, že ty lehounké se tam zas tak často neobjeví, že? No škoda že se to negeneruje podle levelu postavy a pro každého zvlášť. Pokud to hodí silnou příšeru tak vysoké levely na lov jít nepotřebují a nízké levely na to nemají 
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:13 24. Oct 2012 |
|
|
Nejsou batohy "beztíže" Podle mě jeden povolený do inventáře by asi uvítalo více lidí. Myslím že na EQ mají taky jenom jeden povolený. A bylo by to i docela logické když si může hráč nastavit jeho vzhled. Tažná zvířata restartem bohužel mizí 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:13 24. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Opravím... na EQ jsou batohy neomezeně, ale žádný neumí snížit váhu itemů v něm.
_________________ .
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:22 24. Oct 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Opravím... na EQ jsou batohy neomezeně, ale žádný neumí snížit váhu itemů v něm. Aha tak někde jsem četl že jen jeden, tak to asi bylo jinde.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:23 24. Oct 2012 |
|
|
To bývalo tady, po změnách modulu a tuším po bugové aféře s kopírováním věcí byly batohy zrušeny, ale hlavu na špalek za to nedám.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:10 24. Oct 2012 |
|
|
Vcelku se nedivím že nejdou koupit. Platí pravidlo o jednom kontejneru v inventáři. Kdyby se dala truhla koupit, jen těžko by DM´s každý den kontrolovaly inventáře všech postav jestli náhodou někdo nemá truhlic víc. Což nemění nic na faktu že bych také jeden "bágl" uvítal. Nemluvě o alkáčích, které velmi upřimně a hluboce lituji, neboť vím co v inventáři obvykle přepravují...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:21 24. Oct 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Bahnak wrote: Vcelku se nedivím že nejdou koupit. Platí pravidlo o jednom kontejneru v inventáři. Kdyby se dala truhla koupit, jen těžko by DM´s každý den kontrolovaly inventáře všech postav jestli náhodou někdo nemá truhlic víc. Což nemění nic na faktu že bych také jeden "bágl" uvítal. Nemluvě o alkáčích, které velmi upřimně a hluboce lituji, neboť vím co v inventáři obvykle přepravují... Jako alkáč bych se smířil i s řešením formou více trezorů.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:23 24. Oct 2012 |
|
|
Jedním z důvodů, proč nejsou batohy je, že to seká hru, když má někdo v inventáři "tisíce" předmětů.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:33 24. Oct 2012 |
|
|
Navíc batohy mají neskutečné množství bugů. Znalý člověk toho dokáže zneužít ve velkém stylu... proto se více než 1 batoh nedoporučuje.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:38 24. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tož to já to klidně napráskám za tebe. To jen pro představu jak tu vlastně probíhá to er pé.
Attachments: |

kofolata.jpg [ 49.5 KiB | Viewed 2664 times ]
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|