|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:05 20. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jojo Johannes by se vyblbnul.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:12 20. Oct 2012 |
|
|
Meh, konečně jsem pokosil i pár nepřátel, došel k beranidlu, dotlačil ho k bráně, což je team objective... a ty č**** na nás vylili olej!
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:39 20. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Prasokralik wrote: Meh, konečně jsem pokosil i pár nepřátel, došel k beranidlu, dotlačil ho k bráně, což je team objective... a ty č**** na nás vylili olej! Uč se od mistra! http://www.youtube.com/watch?v=V1B9sHBb ... re=g-all-u
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 02:33 21. Oct 2012 |
|
|
Jasněěě, scumbag ftw. Bráním se utoku čtyř rytířů, je mi jasný že umřu a taky umřu. A pak ve výpisu čtu, že mě dostal lučištník z vlastních řad. Headshotem. Kua Jone že ty sis to koupil?
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 08:42 21. Oct 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Jasněěě, scumbag ftw. Bráním se utoku čtyř rytířů, je mi jasný že umřu a taky umřu. A pak ve výpisu čtu, že mě dostal lučištník z vlastních řad. Headshotem. Kua Jone že ty sis to koupil? Jj, za scumbag snipera je to bezkonkurenčně největší zábava  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:49 21. Oct 2012 |
|
|
docela fajn creative hra je to středověká fantasy hra přežití a řemesel Wurm online tady je odkaz http://wurmonline.com/hrajem tam ja,nesquinka a paul(starosta) na počest nwn sme pojmenovali naši novou vesnici Gruberik takže pokud umite dobře anglicky a radi travite čas v dilně tak je to přímo hra pro vas mame misto zatim pro 3 další domy kdo by chtěl tak pm me
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:58 21. Oct 2012 |
|
|
Uvažoval jsem o tom, možná zkusím. Ale to až se dost vyblbnu s Chivalry
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:44 21. Oct 2012 |
|
|
Uradin wrote: docela fajn creative hra je to středověká fantasy hra přežití a řemesel Wurm online tady je odkaz http://wurmonline.com/hrajem tam ja,nesquinka a paul(starosta) na počest nwn sme pojmenovali naši novou vesnici Gruberik takže pokud umite dobře anglicky a radi travite čas v dilně tak je to přímo hra pro vas mame misto zatim pro 3 další domy kdo by chtěl tak pm me  mrkla bych na to, ale moje anglictina (skoro zadna krom par slov) proste neni . a nedejboze ze syn se mi kouka pres rameno kdyz potrebuji neco napsat , zachvaty smichu a tak. moje dvou az ctyrslovne vety museli vzdycky stacit
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:26 21. Oct 2012 |
|
|
Nexus Clash je docela fajn, nepříliš náročná hra v prohlížeči. Jedna z možností je třeba střílet serafy se samopalem, nebo hubit nějakým démonem vyvolané stvůry pomocí granátů a palných zbraní... (ano, jak jste asi uhodnuli, jedna moje postava se zaměřuje na palné zbraně)... ...nebo také jde hrát za anděly či démony - obě strany, stejně jako ti "neutrální", mají své mágy i bojovníky. Ať už vás láká možnost mít očarovanou motorovou pilu, co dává svaté zranění, možnost někoho "postaru" uvařit kouzly, nechat je rozmáznout se o váš magický štít, nebo nějaká jiná šílenost, tak pokud vám nevadí angličtina, směle zkoušejte.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:25 21. Oct 2012 |
|
|
rosnicka wrote: :wall:  mrkla bych na to, ale moje anglictina (skoro zadna krom par slov) proste neni . a nedejboze ze syn se mi kouka pres rameno kdyz potrebuji neco napsat , zachvaty smichu a tak. moje dvou az ctyrslovne vety museli vzdycky stacit Tak tohle problém nebude  Po pravdě si myslim, že stačí google translator a většinou se stejně používá wurmpedia. Dobrá znalost je potřeba jen kdyby tam byl člověk sám aby si pokecal s ostatníma. V partě cz/svk lidí ne. Maximálně chci něco vyrobit? -> google translator na název když nevim a pak se to hodí na wurmpedii.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:36 21. Oct 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:39 21. Oct 2012 |
|
|
rosnicka wrote: To asi každý z nás někdy 
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:39 21. Oct 2012 |
|
|
rosnicka wrote: Tak si pořiď raděj chivalry. Tím zaujmeš i mladýho. Angličtinu nepotřebuješ. A třeba se ti povede mě tam rozsekat, když ti to v nwn nejde.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:02 22. Oct 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:24 22. Oct 2012 |
|
|
|
|
Top |
|