|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:40 21. Oct 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Má někdo odstraněné u ženskských ty "volitelné" animačky boje? ... Má. Někdy před pár týdny tady myslím Nesquinka řešila, že se jí špatně zobrazuje krk postavy - to mají taky na svědomí tyhle animace. Na můj vkus mají až příliš mnoho nevýhod. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:41 21. Oct 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Má někdo odstraněné u ženskských ty "volitelné" animačky boje? Začíná mě to dost krkat, rozhazuje to cepové modely a vůbec je to nevzhledné, chci staré dobré originální bojové animačky. Nikdyj sme nepochopil proč mužské postavy to mají normálně a ženské custom...
ps: nehledě na to že ženské drží obouručáky, hole a deštníky jak retardi. Volitelné? Jako že jsou defaultně? A jak se ta věc odnastavuje?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:47 21. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Myslím, že dotaz měl spíše znít "řekněte mi, které to jsou" / "nechcete poslat svůj override?".
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:48 21. Oct 2012 |
|
|
Caehan wrote: Prasokralik wrote: Má někdo odstraněné u ženskských ty "volitelné" animačky boje? Začíná mě to dost krkat, rozhazuje to cepové modely a vůbec je to nevzhledné, chci staré dobré originální bojové animačky. Nikdyj sme nepochopil proč mužské postavy to mají normálně a ženské custom...
ps: nehledě na to že ženské drží obouručáky, hole a deštníky jak retardi. Volitelné? Jako že jsou defaultně? A jak se ta věc odnastavuje? Jsou na webu Thalie zvlášť ke stažení jako nepovinné, takže pokud je máš, musel sis je někdy stáhnout.  Edit: @ Nalk: Zřejmě měl, ale to Prasokrálík neřekl.  Edit 2: Ale abych nebyla svině... mně stačilo všechny soubory které se týkají těchto animací smazat z override a vše se vrátilo do původního stavu. Soubory těch animací totiž nic nepřepisují, jen se přidávají... takže Prasokrálíku, stáhni si znovu ten balík animací, zkontroluj názvy souborů >> ty pak ze svého override smaž a mělo by to fungovat.  (U mě to tak aspoň bylo, no.)
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:59 21. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
V override mám jenom fonty....
už fakt, že na všech ostatních serverech mi to funguje normálně, jen na tahlii ne o něčem svědčí -.-
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:07 26. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
Stalo se mi :
umřel jsem - postava co byla se mnou mě odnesla ke knězovi do Ivory na oživení. Odečetlo jí to 1800 gp mě to odečetlo 158 xp ( 1 % )a 0 gp, ale přesto jsem zůstal v podsvětí a nevrátilo mě to do světa.
Po chvilce čekání jsem tedy musel jít přes Ďábla. Takže jsem přišel o další xp a i peníze.
Stalo se to už někomu ?
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:37 26. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Snekoun wrote: Stalo se mi :
umřel jsem - postava co byla se mnou mě odnesla ke knězovi do Ivory na oživení. Odečetlo jí to 1800 gp mě to odečetlo 158 xp ( 1 % )a 0 gp, ale přesto jsem zůstal v podsvětí a nevrátilo mě to do světa.
Po chvilce čekání jsem tedy musel jít přes Ďábla. Takže jsem přišel o další xp a i peníze.
Stalo se to už někomu ? To je divný. Nenapadá mě způsob, proč by se to stalo. Napřed se postava přesune ke knězi a potom jsou jí strhnutý xp. Dělal jsi při tom něco? Nějak mě nenapadá, proč by tě to nepřesunulo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:38 26. Oct 2012 |
|
|
Stereotypní případ - nebyla ta postava co tě oživovala náhodou v invisu či hidu?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:39 26. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: Snekoun wrote: Stalo se mi :
Stalo se to už někomu ? To je divný. Nenapadá mě způsob, proč by se to stalo. Napřed se postava přesune ke knězi a potom jsou jí strhnutý xp. Dělal jsi při tom něco? Nějak mě nenapadá, proč by tě to nepřesunulo. Ne jen jsem lítal po podsvětí a něco mlel. Mohu poslat screeny.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:39 26. Oct 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Stereotypní případ - nebyla ta postava co tě oživovala náhodou v invisu či hidu? Tak to netušim.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:43 26. Oct 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Stereotypní případ - nebyla ta postava co tě oživovala náhodou v invisu či hidu? To by mu to nesebralo xp. V případě, že by byla postava v invisu, tak jí to jen sebere peníze.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:45 26. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: -darkvision- wrote: Stereotypní případ - nebyla ta postava co tě oživovala náhodou v invisu či hidu? To by mu to nesebralo xp. V případě, že by byla postava v invisu, tak jí to jen sebere peníze. Nejsem si tím 100% jistý, ale měl jsem za to, že nejdříve ti to sebere xp/gp a až pak se ti loaduje lokace s chrámem. Proto kdyby ten nahoře byl v hidu/invisu by mohlo dojít právě k této situaci.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:47 26. Oct 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Nejsem si tím 100% jistý, ale měl jsem za to, že nejdříve ti to sebere xp/gp a až pak se ti loaduje lokace s chrámem. Proto kdyby ten nahoře byl v hidu/invisu by mohlo dojít právě k této situaci. Ne. Děje se to v opačnym pořadí. Je to v jednom bloku kódu bez jakýhkoliv podmínek.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:51 26. Oct 2012 |
|
|
Tady je screen
Attachments: |

screen3.jpg [ 210.3 KiB | Viewed 2413 times ]
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:05 26. Oct 2012 |
|
|
Mě napadá jak se to mohlo stát.
Ten co tě nesl nahoře a nechal tě oživit u kněze, tak možná klikl na kněze během oživování a díky tomu se mu přerušila ta akce a on tě nepřenesl mezi živé, ale xp ti to sebralo.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|