|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
XŠevyX
|
Post subject: Pláště Posted: 12:11 25. Oct 2012 |
|
|
Mohl by mi někdo prosím poradit, jak si mám do toolu nahrát nové vzhledy plášťů.? Mám tam jenom ty klasické, které se mi moc nelíbí. Zkoušel jsem stahovat ze stránek Thalie ale pořád bez výsledku.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 13:00 25. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Možná bude problém v tom, že část aktuálně používaných plášťů není v cloakmodel.2da. Ale už je to dlouho, co jsem s tím pracoval. Předpokládám, že to prohlížíš v thalijském wb modulu a s thalijsou sadou haků.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 13:03 25. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: Možná bude problém v tom, že část aktuálně používaných plášťů není v cloakmodel.2da. Ale už je to dlouho, co jsem s tím pracoval. Předpokládám, že to prohlížíš v thalijském wb modulu a s thalijsou sadou haků. Počkej, takže pokud něco nemám v tom *.2da, tak to ve WB modulu neuvidím, ale přitom to je obsahem haku?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 13:05 25. Oct 2012 |
|
|
-RoF- wrote: kucik wrote: Možná bude problém v tom, že část aktuálně používaných plášťů není v cloakmodel.2da. Ale už je to dlouho, co jsem s tím pracoval. Předpokládám, že to prohlížíš v thalijském wb modulu a s thalijsou sadou haků. Počkej, takže pokud něco nemám v tom *.2da, tak to ve WB modulu neuvidím, ale přitom to je obsahem haku? U modelů zbrojí to tak myslim je. Nejsem si úplně jistej, jestli to platí i pro modely plášťů. Tam si spíš myslim, že by to nebylo vidět ani ve hře.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 13:24 25. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: Možná bude problém v tom, že část aktuálně používaných plášťů není v cloakmodel.2da. Ale už je to dlouho, co jsem s tím pracoval. Předpokládám, že to prohlížíš v thalijském wb modulu a s thalijsou sadou haků. Jojo v Thalijském... a jinak chápu to dobře, že nové modely plášťů tedy nejsou možné ?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 13:44 25. Oct 2012 |
|
|
XŠevyX wrote: Jojo v Thalijském... a jinak chápu to dobře, že nové modely plášťů tedy nejsou možné ? Ne. Nové modely samozřjmě používat jde. Pokud je nevidíš, zkus si je přidat do cloakmodel.2da
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:12 25. Oct 2012 |
|
|
A kde ty modely najdu prosím tě?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:25 25. Oct 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Pláště Posted: 14:31 25. Oct 2012 |
|
|
aha, no já se v angličtině moc neorientuju, mám jenom základy a tak se v tomhle moc nevyznám
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|