|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:23 24. Oct 2012 |
|
|
Tohle byla zrovna moje práce... Všichni jsme se najednou logovali do hry a já tvořil partu. No a během toho jak jsem pozýval těch 5 lidí tak jsem omylem pozval i tuto osobu. Tak jsme to hned rozpustili. Poté mi psala proč ji pozývám... Tak jsem ji napsal že máme zase málo otroků, a hledáme nové (samozřejmě myšleno jako vtip) Bohužel to dotyčná osoba nepochopila 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:24 24. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Však my to chápeme Shamane. Taky asi začnu omylem rozesílat party invite.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:26 24. Oct 2012 |
|
|
Však můžeš, my ti partu rádi přijmeme. Jestli chceš, dám vědět klukům a budeme ti partu posílat automaticky.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:22 25. Oct 2012 |
|
|
vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi .
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:52 25. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
J.F.Payne wrote: No, mně by se líbilo, kdyby občas byla vypsaná odměna i na naprosté low level bosse. Bebelith není rozhodně epická. Vlkodlak je diskutabilní a drak ano, ten epický je  Mnohem víc mi spíše vadí to, že se loví neexistující věci jako zlatý, zelený, modrý, rudý drak.. Siréna? Tu jsme taky zatim nenašli a ještě by se něco takového našlo. + mi vadí, že pokud má boss více jak jednu trofej, tak si lovec odměn bere jen jednu a tu násobí 4x. Zbytek se prodává za běžnou cenu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:16 25. Oct 2012 |
|
|
rosnicka wrote: vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi . Buď konkrétní ty srabe. Řekni na plnou hubu, že ti vadí jak jsem postnul ten screen. Hádám že jsi ten typ, co v jednom kuse nadává na "poměry" a k volbám nechodí žejo?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:59 25. Oct 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Derken- wrote: J.F.Payne wrote: No, mně by se líbilo, kdyby občas byla vypsaná odměna i na naprosté low level bosse. Bebelith není rozhodně epická. Vlkodlak je diskutabilní a drak ano, ten epický je  Mnohem víc mi spíše vadí to, že se loví neexistující věci jako zlatý, zelený, modrý, rudý drak.. Siréna? Tu jsme taky zatim nenašli a ještě by se něco takového našlo. + mi vadí, že pokud má boss více jak jednu trofej, tak si lovec odměn bere jen jednu a tu násobí 4x. Zbytek se prodává za běžnou cenu. To mě taky vadí.Možná jsou někde nechutně schovaný ale spíš nejsou a dal bych je do hry =)
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:03 25. Oct 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Prasokralik wrote: rosnicka wrote: vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi . Buď konkrétní ty srabe. Řekni na plnou hubu, že ti vadí jak jsem postnul ten screen. Hádám že jsi ten typ, co v jednom kuse nadává na "poměry" a k volbám nechodí žejo? Ty musíš mít děsně velkej problém
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:05 25. Oct 2012 |
|
|
ja nejsem pokrytecka a nenadavam na pomery, uz po staleti to chodi tak ze jedinec sam nic nezmuze, a nejsem ten typ co dela ostatnim problemy od toho jsou tu jini .
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:58 25. Oct 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Prasokralik wrote: rosnicka wrote: vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi . Buď konkrétní ty srabe. Řekni na plnou hubu, že ti vadí jak jsem postnul ten screen. Hádám že jsi ten typ, co v jednom kuse nadává na "poměry" a k volbám nechodí žejo? koho jsi volil uvědomělý občane? 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 19:45 25. Oct 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Prasokralik wrote: rosnicka wrote: vadí mi to ze si clovek mysli ze jsou nekteri lidi fajn a nakonec se z nej vyklube obycejnej a doplnte si tam co chcete abych nemusela byt hulvatska . hopsale jsou veci ktere se proste nedelaji a uz jsem pochopila to tvoje promin ktere ja neberu . tak tohle mi vadi . Buď konkrétní ty srabe. Řekni na plnou hubu, že ti vadí jak jsem postnul ten screen. Hádám že jsi ten typ, co v jednom kuse nadává na "poměry" a k volbám nechodí žejo? koho jsi volil uvědomělý občane?  kucika
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:39 26. Oct 2012 |
|
|
Chodící NPC. Neustále se motají, zavazí, tulí se k postavám a tak dále. IC je můžeme tak leda okřiknout, ale to je tak vše.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:55 26. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
-RoF- wrote: Chodící NPC. Neustále se motají, zavazí, tulí se k postavám a tak dále. IC je můžeme tak leda okřiknout, ale to je tak vše. No vím že existuje nastavení že když na ně klikneš otočí se a jdou od tebe. To bych tady občas uvítal. Hlavně ve městech a v hospodách, kde to je přeplněné NPC postavama.
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:57 26. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: No vím že existuje nastavení že když na ně klikneš otočí se a jdou od tebe. To bych tady občas uvítal. Hlavně ve městech a v hospodách, kde to je přeplněné NPC postavama. Tak o tomhle nastavení vůbec nic nevím.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:37 26. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
J.F.Payne wrote: Snekoun wrote: No vím že existuje nastavení že když na ně klikneš otočí se a jdou od tebe. To bych tady občas uvítal. Hlavně ve městech a v hospodách, kde to je přeplněné NPC postavama. Tak o tomhle nastavení vůbec nic nevím. Viděl jsem to a vyzkoušel v praxi. Bohužel nejsem WB abych ti řekl jak je to udělaný 
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|