|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:01 22. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Barbar321 wrote: 98.0% hvězdného prstenu s rubínem ...pád serveru To si nemohl spadnout za dvě minuty ???  To máš fuk. Stejně by se to nestihlo uložit 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:06 22. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Ale jo. Pokud po dokončení výrobku dáš duši, tak to pak přežije i pád.
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:18 22. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
-RoF- wrote: Vilma když zjistí kolik osob je v Isilu a ne u ní v hospě a následná reakce Riena. Quote: Vilmawien Gener: A pak je hospoda prázdná... Rien: Nebreč. ------------------ A pak mě dostalo tohle ..... Johannes při přednášení básně ..... Quote: Rien: *hltá Johanna zamilovaným pohledem* Johannes Aldering: Ve víře v Juanu byl vychován *ujede mu tón, když si všimne Rienova pohledu* a stal se z něj dobrý, čestný pán. No vidíš, a tos neviděl jak spolu Rien a Johannes tančí! Chachá!
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:04 25. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nedávno se mi stalo ve hře, že Lareth *lehce drnká prsty na kytaru* a já měl samozřejmě v té době staženou hudbu ve hře na nula a zrovna mi hrálo tohle http://www.youtube.com/watch?v=f4E8CbVNzbkPředstava Larethy na tom podiu mě fakt pobavila 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:09 25. Oct 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Nedávno se mi stalo ve hře, že Lareth *lehce drnká prsty na kytaru* a já měl samozřejmě v té době staženou hudbu ve hře na nula a zrovna mi hrálo tohle http://www.youtube.com/watch?v=f4E8CbVNzbkPředstava Larethy na tom podiu mě fakt pobavila  Jo, přesně tohle jsem chtěla tím hvězdičkováním naznačit. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:51 25. Oct 2012 |
|
|
Vodní elementál, kterého jsem vyvolala na pokoji. Sejmul mě na dvě rány a můj bráška mě polonahou musel tahat ke knězi. Aneb jak to dopadá, když chcete někoho vzbudit. Žertíky se nevyplácí  Jo, dostalo mě to totálně xD
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:02 26. Oct 2012 |
|
|
Kathermara wrote: Vodní elementál, kterého jsem vyvolala na pokoji. Sejmul mě na dvě rány a můj bráška mě polonahou musel tahat ke knězi. Aneb jak to dopadá, když chcete někoho vzbudit. Žertíky se nevyplácí  Jo, dostalo mě to totálně xD  Jo vodník je mrcha, moje druidka s tím kdysi blbla, když se radovala, že to umí. Samozřejmě hodila utopení a zabila sebe a ještě jednoho low lvla Mě včera pobavila naštvaná osoba, která si v městě vedla golema (toho od mága vyvolaného) a má postava neváhala a sejmula ho.  ..... "můžeš říct, že ten golem tě pronásledoval a já ho zabila, udělala jsem dobrý skutek, ted mi naroste peří *ohlédne se na křídla* zase nic"
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:07 26. Oct 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jojo dotyčný si stěžoval doporučil jsem mu si pročíst golemův popis 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:47 26. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
sendys wrote: jojo dotyčný si stěžoval doporučil jsem mu si pročíst golemův popis  IC : Jojo to byla Markita Červená - zapálený vyvolávač tvorů Taky tam pak hudrovala ještě pěknou chvíli  OOC : Bohužel popis golema nejsem schopen vidět, jelikož když já kliknu na "očíčko" golema, tak se mi zobrazí tabůlka s vlastnostmi. Když jsem si to vybíral při levelu tak jsem si žádného popisu nevšimnul ad : Sendys - rozhovor o aasimarech citace z reálii na webu : Aasimaři jsou potomky nebeských stvoření, celestialů andělských sfér. Mají v sobě krev nadpozemských bytostí, stvoření Světla a mají proto zvláštní vztah k uctívání a víře. = tvorové z andělských sfér se mohou nazývat andělé
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:51 26. Oct 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Snekoun wrote: sendys wrote: jojo dotyčný si stěžoval doporučil jsem mu si pročíst golemův popis  IC : Jojo to byla Markita Červená - zapálený vyvolávač tvorů Taky tam pak hudrovala ještě pěknou chvíli  OOC : Bohužel popis golema nejsem schopen vidět, jelikož když já kliknu na "očíčko" golema, tak se mi zobrazí tabůlka s vlastnostmi. Když jsem si to vybíral při levelu tak jsem si žádného popisu nevšimnul ad : Sendys - rozhovor o aasimarech citace z reálii na webu : Aasimaři jsou potomky nebeských stvoření, celestialů andělských sfér. Mají v sobě krev nadpozemských bytostí, stvoření Světla a mají proto zvláštní vztah k uctívání a víře. = tvorové z andělských sfér se mohou nazývat anděléno ale jsou to Celestialove ne andele 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:06 26. Oct 2012 |
|
|
Právě, předtím mi pokaždé vyšel a zrovna jak na potvoru xD
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
Last edited by Kathermara on 11:03 01. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:36 30. Oct 2012 |
|
|
kůn co má účet v bance
Attachments: |

foto z banky.JPG [ 85.1 KiB | Viewed 2397 times ]
|
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:04 30. Oct 2012 |
|
|
13:50 očarovávám si v klídku zbraň 13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení bylo by možný aspoň něco získat zpět i když se jednalo o pánovaný restart a neplánované ukončení internetového připojení? 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:19 30. Oct 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: 13:50 očarovávám si v klídku zbraň 13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení bylo by možný aspoň něco získat zpět i když se jednalo o pánovaný restart a neplánované ukončení internetového připojení?  Já myslím, že jo. Napiš mi do PM, co se ti ztratilo a nějak to pořešíme. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:18 30. Oct 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: 13:50 očarovávám si v klídku zbraň 13:53 chyba při načítání stránky => průvodce problému připojení bylo by možný aspoň něco získat zpět i když se jednalo o pánovaný restart a neplánované ukončení internetového připojení?  A já si už myslel, že jsem se stal obětí virtuálního podvodu aneb že já hlupák platil předem  .
Top |
|