|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:43 26. Oct 2012 |
|
|
Snekoun wrote: Viděl jsem to a vyzkoušel v praxi. Bohužel nejsem WB abych ti řekl jak je to udělaný  To musela být náhoda. Ale teoreticky by se to dalo udělat přes příkaz.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:00 26. Oct 2012 |
|
Joined: 01:45 08. Dec 2008 Posts: 145 Location: Břevnovský klášter
|
J.F.Payne wrote: Snekoun wrote: Viděl jsem to a vyzkoušel v praxi. Bohužel nejsem WB abych ti řekl jak je to udělaný  To musela být náhoda. Ale teoreticky by se to dalo udělat přes příkaz. Nebyla to náhoda je to opravdu tak udělané na jednom serveru. Bylo to ale samozřejmě udělané u NPC které při kliknutí nevyvolávají okno s dialogem.
_________________ Červená Markita
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:46 26. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Snekoun wrote: Viděl jsem to a vyzkoušel v praxi. Bohužel nejsem WB abych ti řekl jak je to udělaný  To není tak špatnej nápad. Otázka na kteoru událost to navázat. Protože na kliknutí se ti má spustit rozhovor, takže kdyby zároveň začal utíkat, tak by to nebylo nic moc.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:51 26. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: Snekoun wrote: Viděl jsem to a vyzkoušel v praxi. Bohužel nejsem WB abych ti řekl jak je to udělaný  To není tak špatnej nápad. Otázka na kteoru událost to navázat. Protože na kliknutí se ti má spustit rozhovor, takže kdyby zároveň začal utíkat, tak by to nebylo nic moc. Stačilo by to u postav co "nemluví" s pc.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:56 26. Oct 2012 |
|
|
Jojo.. na OnPerception zkontroluješ jestli má npc rozhovor a jestli ne tak ji dáš at zdrhá...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 16:56 26. Oct 2012 |
|
|
Přesně, když Šnek nechce já to řeknu, takto to má udělané Neus na K II, jen některá NPC zapřádají rozhovory a tato zmíněná (co poodcházejí) s PC hovoří přes neživé předměty - v tomto případě nákupní stoly. Kliknutím na stůl s tebou obsluhující naváže rozhovor, kliknutí na NPC donutí NPC odejít kousek stranou.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:03 26. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jenže na thalii má právě rozhovor skoro každý NPC. Chce to vymyslet nějakej jinej event. Napadá mě, co kdyby to reagovalo na prohlídnutí description? Nebo skrytej příkaz /pc zmiz 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Snekoun
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:10 26. Oct 2012 |
|
|
kucik wrote: Jenže na thalii má právě rozhovor skoro každý NPC. Chce to vymyslet nějakej jinej event. Napadá mě, co kdyby to reagovalo na prohlídnutí description? Nebo skrytej příkaz /pc zmiz  Jo bylo by to fajn. Posledně jsem si povídal s někým na náměstí u fontány a trubač mi furt strkal trubku do hlavy a pak tam chodila ještě jiné npc co se chovalo jako by chtělo moji Markitu pořád "ojet" (nevim třeba se tím bavilo DMko  )
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:13 26. Oct 2012 |
|
|
Hlavně aby to nefungovalo na stráže. To by nastalo roleplay peklo.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:17 26. Oct 2012 |
|
|
Jo to by pak šlo nechat nějakýho povrchnana at drowům udělá cestu městem....
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:18 26. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Je super, kolik hráčů se mnou sdílí své potřeby navštívit toaletu. Ale fakt by obyčejné "afk" stačilo.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:02 30. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
že mě někdo na foru vykopl z guildy Povrch!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:51 30. Oct 2012 |
|
|
Molly23 wrote: že mě někdo na foru vykopl z guildy Povrch! Tyjo to jsem byl možná já, když jsem tě vyhazoval z tý naší. Zkusím napravit. EDIT: Tak jsem to zkoušel a nejde to. Zkus napsat někomu, kdo na to má práva... 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:47 30. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
že si kdejakej drow čte povrchový informace a pak to ještě ventiluje ve spamu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:56 31. Oct 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
- Příliš krátký interval otevírání dveří v Alwarielu. Postava po vstupu do většiny lokací musí znovu otevírat dveře uvnitř lokace. - Orientace postav na některých přechodech. Mnohdy postava vyleze ven stojící naproti dveřím. - Nefunkčnost příkazu duše "Očistit tělo od nepotřebných kouzel" na efekty lektvarů - Nevyváženě vyvážená alchymie - Celkem chudá šperkařina, ale třeba se pletu....ještě jsem ji pořádně neprozkoumal. - Absence průchodu z Prahvozdu do močálů. - Spousta dalších drobností, které si třeba vybavím jindy.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|