|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: sklízení Posted: 17:16 17. Mar 2008 |
|
|
navrhoval bych, aby pro sklízení obilí musela mít postava (v ruce) srp, kamu nebo kosu...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 17:32 17. Mar 2008 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 17:38 17. Mar 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: myslis tu nejsmrtelnejsi bojovou kosu ? myslím jakoukoli kosu... bude-li někdo sklízet s nejsmrtelnější bojovou kosou (fuj, to je protimluv sám o sobě  ) nechť je mu přáno...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 17:49 17. Mar 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: myslis tu nejsmrtelnejsi bojovou kosu ?  tyjo, sekáš kukuřici ohnivou kosou a lítá rovnou popcorn  Na tom by se dala udělat solidní živnost.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 17:51 17. Mar 2008 |
|
|
hmm to nie je az taky zly napad s tym zemedelskym naradim...teda aspon mne sa to paci 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 17:51 17. Mar 2008 |
|
|
Mne se libi ten napad s tim popcornem. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 17:52 17. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: Lord_Berserk wrote: myslis tu nejsmrtelnejsi bojovou kosu ?  tyjo, sekáš kukuřici ohnivou kosou a lítá rovnou popcorn  Na tom by se dala udělat solidní živnost. příslušná craftová dovednost by se jmenovala ohnivé kosení nebo kukuřičný kosopražič? 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 18:11 17. Mar 2008 |
|
|
Me se to vubec nelibi akorat dalsi omezeni pro nebojova povolani.A argumentaci dej si feat neberu.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 18:17 17. Mar 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Me se to vubec nelibi akorat dalsi omezeni pro nebojova povolani.A argumentaci dej si feat neberu. si dej level bojovníka
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 18:18 17. Mar 2008 |
|
|
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 18:41 17. Mar 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Me se to vubec nelibi akorat dalsi omezeni pro nebojova povolani.A argumentaci dej si feat neberu. sbírat klasy rukama je fakt vopruz (kdo chce ať zkusí, v létě je na polích obilí dost)... možná by mohl existovat nástroj, který by šlo použít vez ohledu na class... pokud je ovšem Thalie stavěná tak že některý věci nemůžou některý postavy dělat (jako že kdo nemůže sekyru ten nekácí stromy) tak by to tak mělo bejt pro všechny případy, ne?
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 19:12 17. Mar 2008 |
|
|
srp snad muže každej, ne ? na rozdíl vod kladiva 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 21:24 17. Mar 2008 |
|
|
photter wrote: srp snad muže každej, ne ? na rozdíl vod kladiva  A musim bejt kovar abych si zatloukl hrebik pro obraz???
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 21:26 17. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Popravde uz dlouho zvazuju, ze bude moct kdokoliv vzit do ruky jakoukoliv zbran, ale pro postihy ji nebude moci efektivne pouzit.
Musim mit ale napred jistotu, ze fungujou spravne postihy na zbrane za silu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: sklízení Posted: 01:34 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
no ja trebas kdyz si chci ozkusit helmu a mam silu 14 tak mi nejde nasadit, jinak k pouzivani vseobecne zbrani sem pro, kazdej to muze vzit do ruky, ale ne kazdej to unese a muze stim vyborne bojovat, ale zas je to vec treninku, ze? Takze by se musel vytvorit nejakej skill 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|