|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:30 02. Nov 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Také bych chtěl poděkovat Amber za posledních několik dní, co si prožila v podtemnu a pak hráčům, kteří byli zapojení do předání, že nakonec přistoupili na podmínky a nemuselo to dopadnout hlavou dolu 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:24 03. Nov 2012 |
|
|
Dík za hru Kathemaře, infrrymu a goranovi, bavil jsem se u toho 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:38 03. Nov 2012 |
|
|
Hehe, taky děkuji za hru  Takhle se mnou vytřít podlahu... ty ty ty  Ale zasloužil si to 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:54 03. Nov 2012 |
|
|
Kluci, vy jste mě předběhli!  Dnešek stál fakt za to, nejen rp ale i ty komentáře mimo. Situace co tu zažívám poslední dobou fakt nemají chybu  Tak teda taky ještě děkuju Goranovi, Seartovi a bráškovi, jste zabijácká banda  Jo a málem bych zapomněla na Ariu, opilého kaziče pokecu 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:30 03. Nov 2012 |
|
|
Ještě jedno poděkování pro Riena a Searta, brečela jsem u té obrazovky smíchy 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:50 03. Nov 2012 |
|
|
Také děkuji všem zúčastněným, bylo to úžasné. Moc jsem se bavil. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:31 04. Nov 2012 |
|
|
Taky ještě jedno dík... Fin toho bráchu hraje skvěle. A Rien svého divocha taky. 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:21 04. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Rád bych dodatečně poděkoval Derkenovi, že se to vyřešilo bez problému a že respektoval to, že mi ta hra nebyla zrovna po chuti.
A hráči podtemna, nebojte se s námi hrát. Možná to vypadá, že jsme svině, ale i my si s vámi chceme zahrát a ukázat vám jak to umíme. Tak snad příště...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:33 04. Nov 2012 |
|
|
Díky Majkymu, prasokralikovi, Amberianovi, innfr...ovi? No, prostě těm, se kterými jsem se octnul na výpravě, v hostinci nebo jinde. Byla to zábava.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:38 04. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Caehan wrote: Díky Majkymu, prasokralikovi, Amberianovi, innfr...ovi? No, prostě těm, se kterými jsem se octnul na výpravě, v hostinci nebo jinde. Byla to zábava. Pridam se k podekovani vsem zminenym osobam + Caehan 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:18 06. Nov 2012 |
|
|
Děkuji, za pěknou hru u racka. Omlouvám se za honícího psa. Někdy to v té roli Přeháním. 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:46 06. Nov 2012 |
|
|
Díky za dnešní hru Majkovi, snad nebyla postava moc na zabití, s tím, že je na zabití hráč, už tak nějak počítám, to už je zvyk. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:17 06. Nov 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Molly23 wrote: Rád bych dodatečně poděkoval Derkenovi, že se to vyřešilo bez problému a že respektoval to, že mi ta hra nebyla zrovna po chuti.
A hráči podtemna, nebojte se s námi hrát. Možná to vypadá, že jsme svině, ale i my si s vámi chceme zahrát a ukázat vám jak to umíme. Tak snad příště... Mě to bavilo,na doručování zpráv přece nepošlu někoho kdo je pro klan důležitý.Přišlo mi to jako cigánská férovka,jeden co držkuje (neber osobně) a za rohem zaparkovaná posila.Navíc ten fail Nalkanara 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:02 06. Nov 2012 |
|
|
Radim wrote: Molly23 wrote: Rád bych dodatečně poděkoval Derkenovi, že se to vyřešilo bez problému a že respektoval to, že mi ta hra nebyla zrovna po chuti.
A hráči podtemna, nebojte se s námi hrát. Možná to vypadá, že jsme svině, ale i my si s vámi chceme zahrát a ukázat vám jak to umíme. Tak snad příště... Mě to bavilo,na doručování zpráv přece nepošlu někoho kdo je pro klan důležitý.Přišlo mi to jako cigánská férovka,jeden co držkuje (neber osobně) a za rohem zaparkovaná posila.Navíc ten fail Nalkanara  Však to bylo fajn, ne? Vždyť to znáš. "Kolik je ti?" "16" "Fajn, nás taky" 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:03 07. Nov 2012 |
|
|
Děkuji Aulovi a jednomu nejmenovanému hráči za odpolední/večerní hru, super ! 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|