|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Luelle
|
Post subject: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 14:11 12. Jan 2010 |
|
|
občas něco objevím a tak to sem budu postupně dávat... mám z toho osypky, omlouvám se  píšu věci ze hry =) při slévání kovů je m ysit kovy
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Last edited by Luelle on 14:28 12. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Bulvic
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 12:19 20. Jan 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Přidám taky trošku do mlýna, jen co mě praštilo do očí:
bylinka Trolý slzy u zlatníka v Karathe prsten Hbytosti při sběru: Už zbíráš
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 15:04 18. May 2010 |
|
|
Luelle wrote: občas něco objevím a tak to sem budu postupně dávat... mám z toho osypky, omlouvám se  píšu věci ze hry =) při slévání kovů je m ysit kovy Pořád se MÝSÍ kovy. To je hrozný 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 15:18 18. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já už to jednou opravoval, ale nomis zkrátka prosazuje tvrdé Y. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 18:27 18. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
se asY pomYchalI rÚznĚ verSe Z tYskařskIm Žotkem..
PS: o jake crafty se jedná ? nemůžu to najýt ? Kdyiš to takhel blbě hlásýte na forum, tka se pak nedyvte, še to nezpravým..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 11:32 05. Nov 2012 |
|
|
Bylo by tedy možné opravit alchymistické suroviny:
modrá plýseň zelená plýseň
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 12:47 05. Nov 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Barbar321 wrote: Bylo by tedy možné opravit alchymistické suroviny:
modrá plýseň zelená plýseň Co to je zač a kde se to bere?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 19:33 05. Nov 2012 |
|
|
kucik wrote: Barbar321 wrote: Bylo by tedy možné opravit alchymistické suroviny:
modrá plýseň zelená plýseň Co to je zač a kde se to bere? Je to houbička a roste v Podtemnu
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 19:40 05. Nov 2012 |
|
|
kucik wrote: Barbar321 wrote: Bylo by tedy možné opravit alchymistické suroviny:
modrá plýseň zelená plýseň Co to je zač a kde se to bere? Hlavně  když jsem na to upozorňovala  tak jsem byla za GN... Chyb je ve hře dost, ale většinou takové ty... méně nápadné. Plýseň vyhrává. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 20:01 05. Nov 2012 |
|
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 22:18 05. Nov 2012 |
|
|
Já jsem na ty chyby taky rapl, snažím se to moc neřešit, ale tohle mě praštilo do očí pokaždé když jsem šla z Ivory Alchym ystický kotel 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 00:09 06. Nov 2012 |
|
|
Kathermara wrote: Já jsem na ty chyby taky rapl, snažím se to moc neřešit, ale tohle mě praštilo do očí pokaždé když jsem šla z Ivory Alchym ystický kotel  Dala jsem si tu práci s latinským slovníkem, a význam je jasný. Je to složenina z pojmenování pro kontryhel a slova mystický.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 15:18 08. Nov 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Při použití ŘEMESLNICKÉHO DENÍKU se vypíše hláška: Zkušenosti byl i uloženy do databáze. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 18:31 20. Nov 2012 |
|
|
V klenotnickém krámku na náměstí v Karathě se nabízí malý amulet hbytosti amulet hbitosti by byl mnohem lepší Attachment:
amulet hbitosti.JPG [ 14.01 KiB | Viewed 5966 times ]
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: PRAVOPISNÉ CHYBIČKY Posted: 12:21 09. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: Kathermara wrote: Já jsem na ty chyby taky rapl, snažím se to moc neřešit, ale tohle mě praštilo do očí pokaždé když jsem šla z Ivory Alchym ystický kotel  Dala jsem si tu práci s latinským slovníkem, a význam je jasný. Je to složenina z pojmenování pro kontryhel a slova mystický. Ale všude se normálně píše "Alchymie" http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=alchymistaJinak systémová hláška "Už zbíráš"
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
Last edited by Kathermara on 15:58 09. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|