|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Odkaz na web Posted: 11:05 18. Mar 2008 |
|
|
sem slepej nebo tu fakt nikde neni ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 11:18 18. Mar 2008 |
|
|
Možná by bylo fajn přidat i odkaz na web SOZ, z běj se dá dostat na spoustu dalších zajímavých stránek.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 11:21 18. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: Možná by bylo fajn přidat i odkaz na web SOZ, z běj se dá dostat na spoustu dalších zajímavých stránek. V odkazech hned na prvnim miste 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 11:24 18. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: Možná by bylo fajn přidat i odkaz na web SOZ, z běj se dá dostat na spoustu dalších zajímavých stránek. V odkazech hned na prvnim miste  Kuciku já nemůžu na fóru najít odkazy, mohl by jsi mě prosím nasměrovat .. asi na mě jde stařecká slepota nebo blbě čtu, dík T. edit.: nemyslel jsi odkaz přímo z webových stránek Thalie ... já měl na mysli přímo odkaz na fóru a to na web stránky Thalie a web stránky SOZ ... asi blbost
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 11:36 18. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na foru ne. Na webu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 11:54 18. Mar 2008 |
|
|
já měl taky na mysli z fóra na web, opačně to samozřejmě de, i já to našel nemoh by třeba bejt klikací ten velkej nápis thalie nahoře ? hned pod tim "odhlásit photter"....máte to tam taky ? 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 12:06 18. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
ne, ale hodil bz se
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 15:50 18. Mar 2008 |
|
|
photter wrote: já měl taky na mysli z fóra na web, opačně to samozřejmě de, i já to našel nemoh by třeba bejt klikací ten velkej nápis thalie nahoře ? hned pod tim "odhlásit photter"....máte to tam taky ?  Kde to je? ja tam zadny odhlasit photter nemam 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 15:53 18. Mar 2008 |
|
|
hnedka takle nalevo nahoře a photter je v takovejch divnejch hranatejch zavorkách....dál je tam 0 nových zpráv...ale já to tam nedal 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 15:55 18. Mar 2008 |
|
|
Zyga wrote: photter wrote: já měl taky na mysli z fóra na web, opačně to samozřejmě de, i já to našel nemoh by třeba bejt klikací ten velkej nápis thalie nahoře ? hned pod tim "odhlásit photter"....máte to tam taky ?  Kde to je? ja tam zadny odhlasit photter nemam  Nemas - protoze ti Photter nic nevodkazal to pride az na smrtelnym kresle tak musis cekat... 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 16:07 18. Mar 2008 |
|
|
photter wrote: hnedka takle nalevo nahoře a photter je v takovejch divnejch hranatejch zavorkách....dál je tam 0 nových zpráv...ale já to tam nedal  No fear vim co myslis  , klikaci by to bylo pekny, ale staci treba smaznout kus adresy na liste
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 16:11 18. Mar 2008 |
|
|
snad si nemyslíš, že tam chodim přes googla ? jasneže umažu adresu ale já chci klik !!! a slovo "fear" nechci několik dní slyšet 
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 16:24 18. Mar 2008 |
|
|
co takhle zkusit záložky nebo oblíbený stránky? 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 16:30 18. Mar 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Odkaz na web Posted: 16:36 18. Mar 2008 |
|
|
photter wrote: snad si nemyslíš, že tam chodim přes googla ? jasneže umažu adresu ale já chci klik !!! Až opravíš přechod z Ivorskýho lesíku do podtemna 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|