|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:12 07. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
vercas wrote: No tak prosim bezte na policii :] vlastne uz na me sepisujou zalobu dva pravnici jak mi bylo receno 10ti gm ve hre kteri stoji u avatara a cekaji jestli se nepripojim. Hlavne prosim bezte na me podat to trestni oznameni i kdyz nemuzete zjistit jaka osoba to provedla ja se osobne prihlasm aby mohl probehnout soud a vy jste si zaplatili soudni vylohy v cene 5x previsujici zelezo tohoto homeshitshardu Jinak by me zajimalo jak podas na nekoho trestni oznameni za ddos attack ktery probiha zombikama v botnetu:] Uz jsem to jednou rikal nakymu tatorovi muzu klidne tvrdit ze mam kody od atomovych kufriku a hodlam je pouzit na vas homeshard za 5k Tvrzeni a sehnani dukazu ze dana osoba neco provedla je zcela jina vec  No, víš jak - ty máš určitě zmáknuté všechny zákony a přesně víš, co si můžeš dovolit. Já se ti divím, že máš takovou drzost si myslet, že jsi úplně nezranitelný. Ano, tvrzení a důkaz je něco jiného. Nicméně důkazy jsou. A hlavně je rozdíl tvrzení jednoho a tvrzení desítek, které je nějak podepřeno. Tohle rozhodně není případ "tvrzení proti tvrzení", tady je už prostým selským rozumem viditelný základní rozdíl.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Last edited by Aulus on 20:12 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:12 07. Nov 2012 |
|
|
me stve ze ma smudla ucet vercas....zni to jako vracas, ale zase i jako vocas 
|
vercas
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:19 07. Nov 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ja vam muzu napsat kolikrat chci ze na vas podniknu ddos attack. I kdyby na vas zacal hromadny utok v pristich 60vterinach u soudu by jsi neuspel pokud nemas dukazy ze jsem ta osoba ktera to provadi :] a to chces dokazat prosimte jak ty chytraku?:D
ps: Ani vyhruzky typu "Zabiju te" u soudu neprojdou protoze se vzdy da tvrdit ze to clovek myslel jakoby z legrace
Last edited by vercas on 20:21 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:21 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: Ja vam muzu napsat kolikrat chci ze na vas podniknu ddos attack. I kdyby na vas zacal hromadny utok v pristich 60vterinach u soudu by jsi neuspel pokud nemas dukazy ze jsem ta osoba ktera to provadi :] a to chces dokazat prosimte jak ty chytraku?:D Víš, to je taková legrační věc v právu, že stačí jen dost velká jistota, naprostá není vůbec třeba.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:21 07. Nov 2012 |
|
|
verco bez si hrat s bobrikem
|
vercas
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:22 07. Nov 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
aha a vy na me teda podate zalobu za to ze jsem si na strankach kde lakate hrace k registraci zalozil vice uctu a pak ve hre pouzival skill pickpocket?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:23 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: aha a vy na me teda podate zalobu za to ze jsem si na strankach kde lakate hrace k registraci zalozil vice uctu a pak ve hre pouzival skill pickpocket? Přečti si soukromé zprávy.
|
|
Top |
|
Caehan
|
|
|
vercas wrote: aha a vy na me teda podate zalobu za to ze jsem si na strankach kde lakate hrace k registraci zalozil vice uctu a pak ve hre pouzival skill pickpocket? Ne. 
|
|
Top |
|
radekdnb
|
|
|
vercas wrote: Ja vam muzu napsat kolikrat chci ze na vas podniknu ddos attack. I kdyby na vas zacal hromadny utok v pristich 60vterinach u soudu by jsi neuspel pokud nemas dukazy ze jsem ta osoba ktera to provadi :] a to chces dokazat prosimte jak ty chytraku?:D nauč se psát čárky a háčky je to docela oříšek to po tobě přelouskávat....a ty si asi myslíš že když jako napíšeš že schodíš server tak co strejda udělal bububu a my se poserem....takovejch už tady bylo takovejch hrdinů a co...hovno tobě normalně ufiknout prsty a pak by si byl v prdeli! retarde zakomplexovanej skoč do matky a nech se přepr*at!!
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:24 07. Nov 2012 |
|
|
radekdnb wrote: vercas wrote: Ja vam muzu napsat kolikrat chci ze na vas podniknu ddos attack. I kdyby na vas zacal hromadny utok v pristich 60vterinach u soudu by jsi neuspel pokud nemas dukazy ze jsem ta osoba ktera to provadi :] a to chces dokazat prosimte jak ty chytraku?:D nauč se psát čárky a háčky je to docela oříšek to po tobě přelouskávat....a ty si asi myslíš že když jako napíšeš že schodíš server tak co strejda udělal bububu a my se poserem....takovejch už tady bylo takovejch hrdinů a co...hovno tobě normalně ufiknout prsty a pak by si byl v prdeli! retarde zakomplexovanej skoč do matky a nech se přepr*at!! Jéé, ty zase rozviň svůj klid, krmíš trolla. 
Last edited by Caehan on 20:25 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:24 07. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
vercas wrote: aha a vy na me teda podate zalobu za to ze jsem si na strankach kde lakate hrace k registraci zalozil vice uctu a pak ve hre pouzival skill pickpocket? Tvoje demagogie, kterou sám sebe ujišťuješ, že jsi nezranitelný, je opravdu dech beroucí. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
vercas
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:25 07. Nov 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak mi prosimte rekni za co pujdu do vezeni  pico deti vy bavite Jo vlastne promin uz jsi to rikal za loupezne prepadani skillem pickpocket  DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Last edited by vercas on 20:27 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:26 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: Tak mi prosimte rekni za co pujdu do vezeni  Opakuju ti to znova, přečti si soukromou zprávu co jsem ti poslal.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:28 07. Nov 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rikal jsem si, ze mu dam ban. Ale proc vlastne?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:28 07. Nov 2012 |
|
|
Zatím mu nedávej, poslal jsem mu to PM.
|
|