|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:43 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: a uz vite deti teda jak si udelat neomezene mocnou postavu na lvl1?
ps: ja jsem rikal ze nemam v umyslu pouzivat plytvat prostredky na vas, stalo by me to penize;] i kdyz ty tri vteriny co by to ten vas shard vydrzel by me nestali zas tak moc hele Áha takže nejdřív že to shodíš, jak je to easy a teď že na to nemáš prachy. Áha... takže vlastně jen výhružky a silný řeči. U toho to skončí a my se můžeme jít rozejít pařit si své postavičky. Papa ty můj ňufíčku :-*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:44 07. Nov 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Aulus wrote: vercas wrote: ...kdo je tady pan:] Že by Napoleon-komplex? Ne, tohle spíš vypadá stihomam.  Nene Aule, tohle je opravdu schizorfrenie.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:45 07. Nov 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Shoď už tooooooo  mam pro tu přiležitost připravene šampaňo
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:45 07. Nov 2012 |
|
|
vercas wrote: Zacalo to byt totiz pomerne osobni po tom co jste zsikanovali meho kamarada co se pripojil a vubec o nicem nevedel :] tak jak jsem rikal hodinky tikaj po te se bude dit co se bude dit jako ty mluvíš o sobě??...  nebo já nechápu pokud dobře jsem četl tak tenhle ACC měl chybu že se nemohl připojit...a najednou je to kamarád??..máš nějakýho imaginarního kámoše? 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:46 07. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
vercas wrote: a uz vite deti teda jak si udelat neomezene mocnou postavu na lvl1?
ps: ja jsem rikal ze nemam v umyslu pouzivat plytvat prostredky na vas, stalo by me to penize;] i kdyz ty tri vteriny co by to ten vas shard vydrzel by me nestali zas tak moc hele Talk to the hand
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
|
|
Bruciacullo wrote: Shoď už tooooooo  mam pro tu přiležitost připravene šampaňo Já taky. Už ho mám připravené od včerejška, kdy to napsal poprvé 
|
|
Top |
|
Aulus
|
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
vercas wrote: Zacalo to byt totiz pomerne osobni po tom co jste zsikanovali meho kamarada co se pripojil a vubec o nicem nevedel :] tak jak jsem rikal hodinky tikaj po te se bude dit co se bude dit Tvůj kamarád používal taky nick vercas. Je to náhoda? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:48 07. Nov 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Shaman88 wrote: Bruciacullo wrote: Shoď už tooooooo  mam pro tu přiležitost připravene šampaňo Já taky. Už ho mám připravené od včerejška, kdy to napsal poprvé  hele neudělame nějakou party?
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:48 07. Nov 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Shaman88 wrote: Bruciacullo wrote: Shoď už tooooooo  mam pro tu přiležitost připravene šampaňo Já taky. Už ho mám připravené od včerejška, kdy to napsal poprvé  Nééé eště neee, musim si skočit k vietnamcovi něco koupit, došly zásoby!
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:49 07. Nov 2012 |
|
|
Hej shoď to, potřebuju aby mi v obchodě padnul ionskej kámen na sílu. Nebaví mě to tam už kempit.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:51 07. Nov 2012 |
|
|
Já nechci ukazovat prsty, ale nezapomněls přelogovat, když už sis vyrobil támhleten novej account na fóru?  To se občas hodí, když chceš předstírat, že jsi dva lidi zároveň.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
Last edited by Caehan on 20:52 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:51 07. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Vercasi? Můžeš z mojí postavi udělat princeznu (paní Dorielovou)? Děkuji.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:53 07. Nov 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Bruciacullo wrote: Shaman88 wrote: Bruciacullo wrote: Shoď už tooooooo  mam pro tu přiležitost připravene šampaňo Já taky. Už ho mám připravené od včerejška, kdy to napsal poprvé  hele neudělame nějakou party? Klidně se přidám... trčí mi tu flaška jégra  Kdy to ten blbeček má vplánu už shodit? Mně to pořád jede....
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:55 07. Nov 2012 |
|
|
To nevím kdy to shodi koukam za tim na film a kratim si tak dlouhou chvíli před pádem
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 20:55 07. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Bruciacullo wrote: To nevím kdy to shodi koukam za tim na film a kratim si tak dlouhou chvíli před pádem Je to Nekonečný příběh? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|