|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:09 08. Mar 2008 |
|
|
Ano u mě to nebyli také stráže jen bankéř a obyvatelé (z těch si už nic nedělám) ale potřeboval jsem uložit peníze tak jsem napsal DM a ten něco zkusil a už po mě jdou všechny stráže ale obyvatele ne (jsou modří) a Daugeáři v podtemnu mne milují - tak nejsem já nakonec skrytej Daugeár.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:11 08. Mar 2008 |
|
|
Jachym wrote: Ano u mě to nebyli také stráže jen bankéř a obyvatelé (z těch si už nic nedělám) ale potřeboval jsem uložit peníze tak jsem napsal DM a ten něco zkusil a už po mě jdou všechny stráže ale obyvatele ne (jsou modří) a Daugeáři v podtemnu mne milují - tak nejsem já nakonec skrytej Daugeár. Jak ses dostal do Podtemna?
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:47 08. Mar 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
duergari byli na lovu otroku no 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 10:30 09. Mar 2008 |
|
|
Jak ses dostal do Podtemna?[/quote]
Takto: Předmět příspěvku: Re: Drobné chyby OdeslatNapsal: 10:24 08. Bře 2008 Administrátor Opraveno. Byla startovni pozice na spatnem miste.
_________________ Hlavni WB a DM Thalie ICQ: 291804075
Ano prostě jsem se lognul do hry a díval jsem v dolním Hagolu a stráž se rozbíhá , obíhá mne a zabíjí toho chudáka za mnou co se nalognul. Tak jsem tam proti své vůli doteď.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 12:55 09. Mar 2008 |
|
|
Tak bohužel, moje hra včera v noci skončila opět již výše zmiňovanou chybou, po návratu z akce d Karathy červené nepřátelství obyvatel, žádný DM bohužel na dovolání, takže jsem odlogl před branami.
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 13:29 09. Mar 2008 |
|
|
Darien wrote: Tak bohužel, moje hra včera v noci skončila opět již výše zmiňovanou chybou, po návratu z akce d Karathy červené nepřátelství obyvatel, žádný DM bohužel na dovolání, takže jsem odlogl před branami. sleduj Správu chyb, až se to bude testovat nebo to bude opravený tak to tam uvidíš.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 13:05 18. Mar 2008 |
|
|
Nevím jestli to patří přesně sem, ale mám takovej dotázek, již několikrát mě bylo řečeno, že vždy mám šanci utéct, ale ještě ani jednou se mě to nepovedlo i přesto že začnu utíkat z 70 hp.
- občas se nám z bráchou stává, že nás potvora v klidu doběhne a to i když si manévrama získám rozestup 10 a více cm – potom přijde rovinka a je to v pěru, prostě nás doběhne - toto se stává většinou, i přesto, že někdo umře, já su od potvory hodně daleko, ona se na mě rozeběhne, tak utíkám a přejdu do jiného obrazu, objevím se a potvora stojí vedle mě, já mám o x hp míň a už rozhodně neuteču(prostě jakmile de potvora po mě tak neuteču, jen jednou a to se zasekla o roh)
ten první případ přikládám nějakým mini lagům, ale je to dost nepříjemný – z tím druhým případem nevím
děkuji za případné informace, jak mám někomu utéct
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 13:45 18. Mar 2008 |
|
|
potvory maj nastavenou rychlost a pokud maj fast nebo víc, neutečeš teleport potvory k tobě je nejspíš lagem, kterej způsobuje komunikace, spouštěná scriptama AI potvor, která dokáže server neskutečně zatížit, jak komunikace skončí, potvora je skokem u tebe to, že potvory sou dřív za přechodem je neměnnej fakt, je to tím, že potvory sou přímo na serveru, kdežto ty daleko, nejde s tim nic dělat (aspoň žádnou možnost neznám)
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:02 18. Mar 2008 |
|
|
Hm to je zajímavá věc a hned tedy k tomu něco dodám. Ano i mě se to samozřejmě stalo , ale jakoby to zaleželo na bestii která tě honí např: skřeti do druhé oblasti nepřecházeli a nepřechází na rozdíl od toho jiní ano, asi to možná bude tím jak moc tě bestie silově převyšuje, ti co jsou jen o málo silnější po tobě nejdou tak důkladně jako ti co tě o dost převyšují. Také zaleží jak rychlé je tvé PC , jak rychle načte oblast a přenese tě do ní. Hraničáři a druidi naštěstí tyto problémy ani nemají v lese jim přispěchají na pomoc různá zvířátka a ta útočníkovi pronásledování přeruší .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:12 18. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nezalezi to na NPC, ale na lokaci. Nastavuje se to pro kazdy prechod.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:15 18. Mar 2008 |
|
|
Pak mě celkem zaráží výroky "vždycky jde utéct", jak to někdo další napíše někam do topicu tak mu to otluču o hlavu ... dle naší zkušenosti prostě utéct nejde, protože všechny NPC jsou rychlejší než trpaslící a za přechodem jsou dříve vždy i v případě, že trpaslíci mají půl lokace náskok. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:18 18. Mar 2008 |
|
|
Psalo se o situaci kdy na NPC hraje DM. Takze neprekrucujte co tu bylo psano.
Je logicke, ze trpaslik utece zombii, ale panterovi tezko.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:20 18. Mar 2008 |
|
|
Theo: uteč dolů za náma...rádi se o tebe postaráme 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:23 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Psalo se o situaci kdy na NPC hraje DM. Takze neprekrucujte co tu bylo psano.
Je logicke, ze trpaslik utece zombii, ale panterovi tezko. No zrovna klasické zombii by možná utekl i beznohej trpaslík 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:25 18. Mar 2008 |
|
|
Beznohej asi ne. Sparne formulovana veta. Opraveno.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|